Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
bubu_bu spune:
buna dimineata gagici...
bem impreuna una ca e calda!
uffff am inceput de ieri examenele 3 am a avut.....azi iar am unul.....si sunt tare obosita...sper sa trec cu bine de sesiune...app de vacanta...noi in 4 iulie mergem in grecia....si nu am de gand sa nu fac plaja....am vazut multe
la plaja....macar dimineata si dupa-masa.
Nerantulabun venit printre pufuleti!sarcina usoara si bebel sanatos si la termen...
]

punem gasca la treaba sa iasa 2 liniute Nickole, happymum doamne ajuta!va doresc o zi minunata
5+
Nik0le spune:
Neatza, multumim pentru cafea, ale, bubu!
Donna, sunt de acord cu Rebiana si Larisel, daca se prinde samburelul in iulie bine, daca nu, la anul. Oricum tu esti tinerica tinerica, nu te preseaza timpul deloc. 
Rebiana, multumesc ca te gandesti la noi, stiu eu de ce te iubesc!
Drum bun si distractie placuta la Moeciu, sa ne povestesti cum a fost.
Nerantula, bine ai venit!
Sarcina usoara si
sanatos!
micki_mica, imi pare rau ca treci prin asa ceva, angajatorul tau nu are nici un drept legal sa te dea afara acum, sper din tot sufletul sa se rezolve repede situatia asta. Daca aud ceva de vreun job iti zic.
bubu, bafta multa la examene in continuare, sa treci cu bine de sesiune! Multumesc mult ca te gandesti la mine si la happymum! 
happymum, unde esti? Ce zice testul? Sper ca al tau are II, al meu se incapataneaza sa arate numai una. Intre timp s-au tulburat nitel apele in familie asa ca m-am hotarat sa renunt sa mai incerc vreun an asa, pe urma o sa mai vad eu ce si cum. Asa ca mi-am luat gandul de la odiseea pufuletilor, doresc tuturor burticilor multa sanatate lor si
, nasteri usoare la termen! O sa va mai citesc cu multa placere! Imi cer scuze daca prin interventiile mele ne-
am suparat pe cineva. Multi

Ticker
Edit sa sterg un "i" pus in plus din viteza.
larisel spune:
nikole Esti oricand binevenita printre noi, iar daca te razgandesti noi suntem pe pozitii.
nerantula Bine ai venit la pufoase. Sarcina usoara si la termen!
rebiana27 Desi cu intarziere, iti urez si eu distractie placuta la munte! Neaparat sa ne povestesti si asteptam si niste poze.
bubu_bu Bafta la examene!
Cat despre noi, se pare ca au revenit vremurile cu gretzuri pe tot parcursul zilei, vizite la wc de 3-4 ori pe zi si tot tacamul. Ce ma dearnjeaza este ca nu fac nimic in casa si am o groaza de treaba: curatenie, munti de haine de calcat, iar de gatit nici nu mai vb. Bine macar ca azi a iesit soarele, ca zilele trecute mai era si innorat rau afara si ploua, de chiar iti taia tot cheful de viata.
9+

odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
roco1617 spune:
Buna la toate pufoasele !!
Bun venit noilor gravidute ............scuze nu prea am intrat ocupata cu serviciul.
Fetelor ma chinui rau cu o durere de cap si nu pot sa dorm de la 5 dimineata .
Poate sa-mi spuna cineva ce pot sa fac?? Ma inebuneste durerea asta 

Va pup o duminica frumoasa in continuare 

Roxana
+8
roco1617 spune:
Am uitat sa va mai spun ceva .......mai am o problema .......de ieri am observat ca mi se descuameaza piele de pe miini .am incercat creme dar vad ca degeaba .............poate are cineva vreo idee .

Roxana
+8
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micki_mica salutare burtici, vorbesc cu voi pentru a nu o lua razna... angajatorul meu a refzat sa imi inregistreze hartia prin care ii anuntam ca sunt insarcinata, in schimb, dupa ce le-am trimis-o pe mail, semnata si scanata a venit in birou urland si tipand ca trezim balaurul din el si ne ia pe amandoi la bataie (pe mine si pe sotul meu, care e in acelasi birou cu mine) si ca acum sa semnez hartia cum ca imi da preaviz si out cu mine va pup si sarcini usoare! ![]() Mihaela 7+ |
Buna Mihaela
Eu sunt de la mamici de nov.dec si am aruncat un ochi pe la voi ca e f liniste azi pe forum.
Imi pare rau de problema ta, dar poti sa faci urmatoarele: 1.nu semnezi nimic, 2.iti iei un medical simplu pentru inceput, si in timpul asta faci tot ce poti sa iei nr de inregistrare la adresa ta catre angajator cum ca esti gravida. Nu stiu la ce fima lucrezi si cum e acolo, dar tb sa probezi cumva ca ai anuntat firma despre sarcina INAINTE de a te anunta ea pe tine de concediere. In ultima instanta si pe mail e bine, dar mai buna e o proba scrisa. Daca ai dovada asta si ei tot fac presiuni, poti depune plangere la ITM si sigur vei avea succes. Atat ca e implicat un factor sensibil... sotul tau. Daca pot sa te ajut cu ceva, da-mi PM sau scrie-mi la odiseea Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (ca in timpul saptamanii nu stiu daca mai apuc sa ma uit la voi).
Pentru celelate fete, imi pare rau ca aveti probleme, dar asa cum v-a scris si Simonette (
), in cazurile cu sangerari, cel mai bun si mai bun tratament este repaosul la pat (nu la calculator Va

monis
17+
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roco1617 Buna la toate pufoasele !! Bun venit noilor gravidute ............scuze nu prea am intrat ocupata cu serviciul. Fetelor ma chinui rau cu o durere de cap si nu pot sa dorm de la 5 dimineata . Poate sa-mi spuna cineva ce pot sa fac?? Ma inebuneste durerea asta ![]() ![]() Va pup o duminica frumoasa in continuare ![]() ![]() ![]() Roxana +8 |
Poti incerca paracetamol (nu mai des de unul la 8 ore). La mine si no-spa avea efect la durerile de cap, chiar daca cica e pentru burtica.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
5+
decenuela spune:
bubulocmai am si io am examene...fac facult acu la batranete..:)....tocmai tre sa ma duc la unul...primul...si am 8:((......unde pleci in grecia?...si eu merg dar pe la sf lui iulie....abia astept concediul...
scria cineva de sangerari = fARA sex
eu daca am un hematom....mai pot din cND IN CAND?
happymum spune:
buna fetelor.
nik0le imi pare rau. si uite ca nu te las singura... si al meu tot negativ este. oricum am banuit eu ceva... ca nu mai am nici un fel de simptom de vreo trei zile si eu in nebunia mea am facut de joi incoace teste la greu.... si ar fi fost culmea sa fie asta de azi pozitiv.
sunt foarte dezamagita si am zis ca nu ma mai intereseaza daca oi avea copii ori ba.
imi pare tare rau ca nu prind nici odiseea aceasta. dar nu am ce face.
va urez multa sanatate si sarcina usoara fiecareia si bebei sanatosi.
sa va ajute Dumnezeu pe toate.
va pup.
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2