Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Buna fetelor !
eu am mai scris la acesta odisee la inceput cand s-a deschis numai ca atunci "nu a fost sa fie" ... dar dupa numai o luna Doamne Doamne a vrut sa fiu si eu o "pufoasa"
DN 01.09.1978
UM 29.04.2009
DPN 01.02.2010

posibil sa am alt DPN pt ca inca nu am ajuns la medic... abia astept pe 10 iunie

-ici pentru toata gasca (gravidutze si viitoare gravidutze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ooooooofffffff happy................
si nicole.............
sorry!!!!!!!!!!!!!

nu fiti triste fetelor...............
nu e voie ca strica la frumusete!!!!!!!!!!

nu stiu ce sa zic.................

eu de doua zile dimineata pe stomacul gol imbratisez buda.................
nasol............
asta e.........bb sa fie bine!!!!!!!!!!

Poze
Bea 6+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyella

Buna fetelor !
eu am mai scris la acesta odisee la inceput cand s-a deschis numai ca atunci "nu a fost sa fie" ... dar dupa numai o luna Doamne Doamne a vrut sa fiu si eu o "pufoasa"
DN 01.09.1978
UM 29.04.2009
DPN 01.02.2010

posibil sa am alt DPN pt ca inca nu am ajuns la medic... abia astept pe 10 iunie

-ici pentru toata gasca (gravidutze si viitoare gravidutze)

Bun venit la odiseea pufuletilor!!! Sarcina usoara si la termen cu bb sanatos si papacios!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
11+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Eu cand am avut dureri crancene de cap, am luat algocalmin sau cate 2 paracetamol odata! NU stiu daca am facut bine ca am luat 2 paracetamol...dar durerea a trecut! Algocalminul e indicat de dr....asa l-am luat!
toate fetele si va doresc Duminik frumoasa! Eu sunt la servici!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Algocalminul se da cu precautii in sarcina, doar daca beneficiile depasesc riscurile estimate. Paracetamolul e ok, unul la 8 ore. In nici un caz aspirina. Dar merita incercat cu no-spa, care e chiar inofensiv, macar poate merge printr-un placebo, ceva.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

decenuelabafta multa si eu mai am 6.....hai ca putem trece si peste asta iti doresc muuulta bafta...si fara stres daca se poate.....eu am si licenta....in 3 iulie...trcem si suntem "licentiati":)puiu meu e si el student si licentiat mai cata....multumesc fetlor pentru incurajari...sa stiti ca mi-a prins bine ca mi-ai urat bafta...chiar m-am descurcat.iupiiii...mai putin si gata...

happynu te necajivin ele liniutele
nikole pentru tine la fel sunt sigura ca vine samburelu si la tine
bun venit noilor pufoase...sa va simteti bine la noi
merem sa papam ca e foame mareeeeeeeee

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

fetelor am de vreo 10 zile confirmarea ca sunt insarcinata dar am tot ezitat-pe motiv de debut de sarcina cu probleme

acum m-am hotarat :DN 02.11.1975 UM 20 04 DPN 19.01.2010

nici la semnatura n-am pus inca samburelul dar daca mai prind incredere o s-o fac

pt toate fetele de pe aici

Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006

Mergi la inceput

Dasfeta Bun venit si curaj!!!! Sigur va fi o sarcina fara probleme, usoara si la final vei avea un bb sanatos si frumos!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Donna eu gandesc sa incerci sa ramai insarcinata in iulie.. daca va fi sarcina, e de la Dumnezeu iar daca nu, atunci poti decide sa iei anticonceptionale pana anul viitor. Si eu am sustinut disertatia cand Luca avea 5 luni. Ganduri bune pt tine!

Eu maine plec la Moeciu... avem banchetul clasei a IV - a si am ales o locatie montana, doar ca timpul nu tine cu noi si ramane doar sa speram ca va fi totul asa cum ne-am dorit initial. Asadar ne re-citim luni. Pana atunci aveti grija de voi si de bebeii dragi din burtici!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Multumesc mult! Si tie, Nikole! Cred ca pana la urma asa voi face! Sa dau licenta cu bebe cat de mic nu era o problema, dar sa am dpn pe-acolo sau sa trebuiasca sa merg cu ditamai burtoiu mi-e absolut imposibil. Stiu ca sunt tanara si mai am vreme, dar dorinta mea de a avea bb nu se leaga de varsta, sau de faptul ca mai am timp sau nu... Ni-l dorim pur si simplu. Si daca raman in iulie e pentru ca asa va fi sa fie, si daca nu trec pe AC pana prin decembrie. Vom vedea...Oricum va tin la curent

Rebiana ai mai fost la doctor recent? Ti-a mai zis ceva? Sau ceva analize, tratament..? Desi e tarziu iti doresc si eu distractie si sa aveti parte de vreme frumoasa!

Nikole imi pare rau sa aud de probleme in familie. Nu stiu ce s-a intamplat dar sunt oricand alaturi de tine. Oricum eu tot sper sa prindem o odisee impreuna Happymum e valabil si pentru tine. Totusi la a cata zi de intarziere ai facut testul? -adica cel de azidimineata..

Simonette am observat ca ai intrat din ce in ce mai putin pe-aici... Imi pare rau ca lucrezi atat, mai ales in weekend... Noi te pupam si ne bucuram de fiecare data cand ne mai scrii cate ceva!

Urez si eu bun venit noilor viitore mamici de pufuleti! Va doresc sarcina usoara si fara probleme!

"Two are better than one, for if they fall one will lift up the other."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

happymum, imi pare tare rau! Iti inteleg dezamagirea, vad ca ai modificat si comentariul de sub user care mie imi placea mult. Pe de alta parte, sunt convinsa ca detasarea ta il va aduce pe bebe mai repede, dr mea e total contra testelor de ovulatie si a fixatiei pe ideea de bebe, zice ca creierul poate pur si simplu sa inhibe ovulatia in conditiile astea. O sa ma gandesc la tine si o sa-ti tin pumnii sa-mi dai o veste buna cat mai repede! Sunt alaturi de tine, te-as strange in brate daca ai fi aici!

larisel, bubu, multumesc!

Donna, stiu foarte bine ce inseamna sa vrei pur si simplu bebe de dragul lui si atat! Bafta multa sa vina cat mai repede! Multumesc pentru gandul bun, situatia mea e mai degraba confuza decat complicata, nu ma simt in stare sa detaliez, dar nu e prea de rau. O sa se rezolve cumva si mai vedem la anul ce-o mai fi. Cm inca n-a intarziat, am facut teste d-alea de spun ca-ti arata din a 7-a zi dupa ovulatie daca esti sau nu .

Ticker

Mergi la inceput