Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
Donna_n spune:
Ce liniste e pe-aici! Se vede ca e sambata! La noi e frig si vant...nici nu am iesit din casa. Va doresc un weekend placut tuturor (ce-a mai ramas din el
)
larisel m-ai pus pe ganduri... Nu-mi mai pot scoate asta din cap
Sunt de acord cu tine in legatura cu endomentrul...Asta inseamna ca in iulie as putea sa incerc sa raman...Nu stiu ce sa fac. Ori iulie ori anul viitor ca voi avea licenta in iunie 2010
o iau razna... pana in iunie ma hotarasc daca iau anticonceptionalele de la dr sau nu
Offff....
Va multumesc si eu ca m-ati pastrat in listutza. Sunteti niste scumpe! 
"Two are better than one, for if they fall one will lift up the other."
micki_mica spune:
saturare burtici.
stiti pe cineva dispus sa angajeje o graviduta in 2 luni, cu DPN 07.01.2010? Stiu grafica Corel, Photoshop - creatie logo, prelucrari foto, simulari grafice, am lucrat in vanzari productie publicitara. de profesie sunt ing (fizica nucleara) si stud in an 2 la info...
multumesc mult!
pupici 
Mihaela
7+
simonette spune:
Sa nu cumva sa credeti ca nu va mai iubesc...... Va iubesc si nu v-am uitat dar lucrez,lucrez,lucrez de dimi pana noaptea si nu am timp de nik
Zile grele na....
Am visat noaptea trecuta muuulti,multi copaci infloriti......Doamne ce minunatie!!!! Era un colt de rai....iar eu eram asa de incantata si tot imi umpleam plamanii cu aerul ala!!!! Ce vis frumos!!!
Fetele care aveti problemutze, cu sangerari si cu dureri... Daca sangerati nu e musai ca bb are pb dar daca nu mergeti la dr trebuie musai sa ii sunati si musai repaus la pat, fara sex! Imi pare tare rau ca sunteti stresate...
Mai era o gravidutza pe care svroiau sa o concedieze nenorocitii......nu au dreptul!!!! Mult succes si 
Va trimit tuturor toate gandurile mele bune si fug la treaba ca doar sunt la servici!!!!

mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in
11+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Nerantula spune:
Buna seara! 
Ne primiti si pe noi in gasca voastra?
Tocmai am aflat ca mai am in burtica o samburica, DPN 9 februarie 2010
, UM 3 mai 2009.
Multa sanatate tuturor burticilor si sarcini usoare, pana la termen, tuturor! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
5+ 
simonette spune:
Bun venit Nerantula! Sarcina usoara si bb sanatos!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in
11+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Rebiana27 spune:
Donna eu gandesc sa incerci sa ramai insarcinata in iulie.. daca va fi sarcina, e de la Dumnezeu iar daca nu, atunci poti decide sa iei anticonceptionale pana anul viitor.
Si eu am sustinut disertatia cand Luca avea 5 luni. Ganduri bune pt tine! 
Mihaela sustin ideea de a lua medical si dupa 12 saptamani de sarcina iti iei concediu de risc maternal (parca asa se numeste) si n-au cum sa te mai dea afara. Singura problema va fi sa nu-l afecteze pe sotul tau toate lucrurile astea; sa nu cumva sa fie si el dat afara. Sper sa reusesti sa-ti gasesti un alt job, totusi, pentru ca, din ce spui tu, acolo nu-s conditii normale de lucru (ma duce cu gandul la dictatura...)
si am speranta ca Dumnezeu va face sa fie bine, pentru voi si bebe din burtica!
Bun venit Nerantula!!
Sarcina usoara si bebe sanatos!
Nickole, happymum maine faceti testul, asa-i? Sa dea DD sa fie II 

Eu maine plec la Moeciu... avem banchetul clasei a IV - a si am ales o locatie montana, doar ca timpul nu tine cu noi si ramane doar sa speram ca va fi totul asa cum ne-am dorit initial. Asadar ne re-citim luni. Pana atunci aveti grija de voi si de bebeii dragi din burtici! 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
decenuela spune:
neatza fetele.....v-am mai spus astaieri dim la ora 4 :((...dar nu stiu ce-am facut si am sters.
Mihaela, acu vreo 3 ani cand lucram in invatamant stiu ca la o sedinta directoare ne citea drepturile gravidei,...nu mai stiu ce anume ca nefiind "pe subiect" nu eram interesata. Cert e ca angajatorul nu are dreptul sa te dea afara ci din contra sa aiba grija sa-ti fie bine. Nu stiu daca asta e valabil si la ....patron.
in legatura cu angajarea ta am sa intind vorba printre cunoscuti. eu lucrez la o firma de productie publicitara si stiu ca pe la agentii cam bate vantul...dar nu se stie niciodata, daca pot sa te ajut...cu placere.
Fetelor...stiu ca s-a vb...cum e treaba cu sexul...e sau nu voie...stiu ca am vz intr-un film..ca in timpul...operatiunii....s-au oprit lagandul...ca ala micu...ii vede lui tati....:))...
sa a veti o duminica super frumoasa//..
decenuela spune:
a..mai era ceva..vreu si io in concediu...pe la sf lui iulie...e vreo prb daca merg cu masina...mai mult si eu sunt soferita? si care e treaba cu soarele? Eu de obicei am grija...adica stau la soare dim si dupa amiaza....dar tare as vrea putin la mare..
Nerantula spune:
decenuela, iti raspund eu: in sarcina cu Gruia siecs am facut dupa pofta, cand era, daca nu am avut restrictie de la dr, alte probleme nu ne-am pus. La mare am fost pana in luna a 8-a, stateam cu burtica descoperita numai pana la 9 dimineata si cand intram in apa (am avut costum din 2 piese), dar am folosit tot timpul o crema cu fp40. De condus am condus zilnic in Bucuresti, pana cu o zi inainte de a naste si am avut si o deplasare pana la Constanta in care am condus, ca a trebuit sa mergem cu amandoua masinile si sotul o conducea pe a lui. Pot spune ca in masina si in apa am simtit cel mai putin greutatea (fizica) a sarcinii.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
5+