Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
ale1212xa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel Vreau sa ajut si eu la administrarea paginii de inceput. Cum nu ma prea pricep si nu am parola, o sa trec aici lista cu sarbatoritii ce trebuie actualizata, poate aveti timp vreuna dintre "meseriase" sa operati. 10.01.1979 ma_mica 11.01.2008 Ioana de ioanact 02.02.2006 Luca de simonette 04.02.2006 Marcu de satulica 08.02.1984 rox_y 13.02.2008 Yannis-Cristian de simonette 27.02.2007 Nicolas-Mihai de suzy78 08.03.1979 gabryelle 14.03.2007 Luca-Andrei de rebiana27 16.03.2005 Felicia de mami_dulce 04.04.1988 donna_n 08.04.1982 ancaroro 20.04.2007 Ana-Maria de oana2007 26.04.1981 iuli_truli28 07.05.1974 simonette 19.06.1979 rebiana27 12.07.1981 lillyka 30.07.2000 Radu-Mihai de mamidepuiuti 16.11.1979 larisel 22.11.2006 Sara-Maria de mariucasara 9+odiseea noastra nepoteii mei Haideti sa il ajutam pe Mihaitza |
fetele ma treceti si pe mine pe lista? DN: 12.12.1984
decenuela spune:
buna fetelor....am apucat si eu sa citesc....si ba ma bucur...ba ma intristez cand vad ca unele nu sunt ok..:(
mie doctorita pt hematomul pe care il vedea mi=a dat utrogestan...2 seara...zice ea de mentinere, elevit - sunt vitmine...1 la 2 zile si acid folic de 4,5 sau 5...am gasit de 5. acu...cum o vrea d-zeu.
pana una alta...tin sa ma laud si eu cu ceva....am si eu ca majoritatea...animale de companie..mai precis purici...m-au invadat de 2 sapt si nu mai pot scapa. stau la parter...si am dat cu toate otravurile urmand ca maine sa ne cocupam de subsol. ce e distractiv acu e ca ...pe jos am un covor din frunze de nuc ...ccica nu le place dumnealor...sper ..sa nu imbatranec alaturi de ei..:))
mai vreoim sa spun ceva..dar la cat am citit pe la voi...am uitat.
mie nu mi-e rau..doar daca mi-e foame
tre sa-mi aduc aminte cui vroiam sa-i spun ceva special..imbatranesc si ma dilesc:((
happymum spune:
| citat din mesajul lui ale1212xa [quote]citat din mesajul lui larisel Vreau sa ajut si eu la administrarea paginii de inceput. Cum nu ma prea pricep si nu am parola, o sa trec aici lista cu sarbatoritii fetele ma treceti si pe mine pe lista? DN: 12.12.1984 ![]() |
daca vrei sa ne spui si UM si DPN, te rog.
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
micki_mica spune:
salutare burtici,
vorbesc cu voi pentru a nu o lua razna...
angajatorul meu a refzat sa imi inregistreze hartia prin care ii anuntam ca sunt insarcinata, in schimb, dupa ce le-am trimis-o pe mail, semnata si scanata a venit in birou urland si tipand ca trezim balaurul din el si ne ia pe amandoi la bataie (pe mine si pe sotul meu, care e in acelasi birou cu mine) si ca acum sa semnez hartia cum ca imi da preaviz si out cu mine
...si am intrebat de ce nu dau nr de inregistrare hartiei mele si mi-a zis ca nu fac eu regulile in firma lui...ca atare, ne-a "poftit" afara din birou in sec respectiva pe amandoi, urland in continuare ca ne ia la bataie...e o boala asa de grava sa fii insarcinata?... el nu vrea sa inregistreze o hartie si ma obliga, eventual batuta sa semnez ceva? doar pentru ca i-am anuntat ca sunt insarcinata??? nu stiu ce va fi in continuare, dar BB est cel mai important si asta ma intareste.
va pup si sarcini usoare!
Mihaela
7+
amcris spune:
Mihaela nu semna nimic de luat la cunostinta.
Intra in concediu medical si nu poate sa te dea afara. Imi pare rau ca treci prin asemenea probleme. Mai rau este sa-i nu-i faca viata grea sotului tau care este in aceeasi firma. Rai mai sunt unii oameni, ce pot face pentru bani!
Fii puternica si sa stii ca la o adica ai castig de cauza la un proces, cunosc cazuri.
Cristina
larisel spune:
| citat din mesajul lui decenuela buna fetelor....am apucat si eu sa citesc....si ba ma bucur...ba ma intristez cand vad ca unele nu sunt ok..:( mie doctorita pt hematomul pe care il vedea mi=a dat utrogestan...2 seara...zice ea de mentinere, elevit - sunt vitmine...1 la 2 zile si acid folic de 4,5 sau 5...am gasit de 5. acu...cum o vrea d-zeu. pana una alta...tin sa ma laud si eu cu ceva....am si eu ca majoritatea...animale de companie..mai precis purici...m-au invadat de 2 sapt si nu mai pot scapa. stau la parter...si am dat cu toate otravurile urmand ca maine sa ne cocupam de subsol. ce e distractiv acu e ca ...pe jos am un covor din frunze de nuc ...ccica nu le place dumnealor...sper ..sa nu imbatranec alaturi de ei..:)) mai vreoim sa spun ceva..dar la cat am citit pe la voi...am uitat. mie nu mi-e rau..doar daca mi-e foame tre sa-mi aduc aminte cui vroiam sa-i spun ceva special..imbatranesc si ma dilesc:(( |
Ai grija cu substantele toxice, sunt foarte periculoase in trimestrul 1.
9+

odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
larisel spune:
donna_n Si mie mi-a recomandat doctoritza de atunci sa astept cel putin 2-3 luni pana sa incerc din nou, dar am citit si pareri ale unor medici cum ca nu ar fi nevoie decat o luna dupa ce iti vine cm si tind sa cred ca au dreptate, pt ca responsabil cu implantarea embrionului in uter este endometrul, iar el se elimina si se reface in fiecare luna dupa cm.
9+

odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
ale1212xa spune:
daca vrei sa ne spui si UM si DPN, te rog. |
pai UM a fost pe 19 aprilie dar DPN nu o stiu inca, saptamana viitoare trebuie sa ma duc la un control
Andre_lina spune:
Buna dimineata!
Ce bine ca am dormit mai mult! Tocmai am baut un ceai si sunt gata sa merg la superbebe la herastrau :)
Legat de problema de la serviciu, nu semna nimic, caci seful tau face abuz in serviciu. Intra pe forum la legislatie, e un tip (marius parca) care raspunde profesionist la intrebarile noastre. Cere ajutor si fii informata. Nu esti obligata sa semnezi nimic!! Firma are obligatii in cazul unei gravide angajate, nu invers! Tu ai doar datoria sa ii informezi. Nu te lasa intimidata!
Va pup, sanatate maxima!
9+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922