Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
Andre_lina spune:
Satulica, mergi la medic sa scapi de indoiala, noi iti tinem pumnii! Doamne ajuta sa fie bine bebelinul!!
9+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922
oana80 spune:
Fetelor, mi-am vazut minunea, ii batea si inimioara, manca-l-ar mama de frumos!
Cand o sa pot o sa atatsez si pozica.
pinguin_roz si satulica, aveti grija de voi si mergeti la dr cat mai repede! dar cel mai important ramaneti linistite. Doamne ajuta!
Am o intrebare: ce doza de acid folic luati voi, ca eu am luat cam 5mg/zi, si dr mi-a zis ca e cam mult, ca pot luat si de 1 mg
Mi-a mai zis de un supliment ce contine mai multe vitamine si acid folic, dar e nou intrat pe piata si nu prea se gaseste.
weekend placut si cat mai putine greturi ca nu mai pot intra pana luni!![]()
6+
Oana
micki_mica spune:
help! 
tocmai m-au anuntat ca se renunta la postul meu si ca ma dau afara cu textul de rigoare...blabla
dr mea de fam e in concediu pana luni, am incercat sa ii anunt in scris azi si am atasat copie dupa rez de la eco unde se vede sarcina dar nu vor sa o inregistreze...
ce ma fac?!?!?!
acum ca au aflat verbal, ca scris nu vor sa accepte vestea, cica mai cauta ei o solutie, dar firma e in minus si nu le convine nici lor... le-am trimis pe mail hartia semnata de mine cu copia de la eco poate asa ar fi valabila...sunt disperata...sunt insarcinata in 2 luni si ma dau afara 
Mihaela
7+
satulica spune:
fetelor, m-as duce eu la medic dar nu stiu s-ajung
trebuie sa ajung in Targoviste, acolo e medicul meu; e la 40 de min cu masina de unde locuiesc eu; am fost la el la clinica doar de 2 ori cu cealalta sarcina si apoi la spital cand m-a curatat, dar m-a dus sotul meu la clinica; eu nici nu stiu s-ajung, nu prea am fost atenta la drum, ca eram necajita... cu sangerarea si apoi pierderea; si eu nu cunosc Targoviste deloc, ca nu sunt din zona asta, am venit aici dupa dragul meu sot
.. si el nu e in tara, vine sapt. viitoare, si sunt singura cu Marcu... vad ca pana acum n-a mai fost nimic, cat am mai fost la tua'... daca nu va fi bine trebuie sa fac cumva sa ajung...., mai e si week-end-ul asta la mijloc 
stau cat pot de linistita si poate da Dumnezeu si va fi bine!
va tin la curent
multumesc mult ca va simt alaturi!
va doresc un sfarsit de saptamana cat mai bun si cat mai putine greturi 
mami de Marcu (04.02.2006)
si
5+
Pozele noastre
pinguin_roz spune:
fetelor acum vin de la doctor,
Bebita a mai crescut are 1,57 cm si are o inimioara galagioasa. sangerarea o am de la un hematom care spera doctora sa se resoarba. Mi-a suplimentat tratamentul la 8 utrogestan si mi-a dat si niste injectii.
Mi-a zis ca asta e tot ce poate face ea, in rest totul sta in mainile lui Dumnezeu.
Exista riscul sa se mareasca hematomul dar am speranta ca nu va fi asa.
Va multumesc la toate ca ma incurajati sunteti minunate.
Ioana_ct intr-adevar doamna doctor Lutescu e minunata. Eu cu ea am reusit sa raman dupa ce m-am chinuit vreo 3 ani cu alti doctori. Am facut tratament de stimulare si plus ca si sotul avea ceva probleme. Asa ca ti-o recomand cu mare incredere.
satulica spune:
oana80, ce ma bucur ca e bine bebelinul! felicitari si o sarcina usoara pana la sfarsit!
si eu iau de cateva luni acid folic tot de 5mg/zi; asa mi-a dat medicul si am citit si pe net ca necesarul in sarcina e de 4mg/zi (cand nu exista antecedente in familie de anomalii de inchidere de tub neural); si cu Marcu am luat la fel, dar vezi ca, in cazul in care iei suplimente din cele speciale in sarcina si care cotin deja doza necesara de acid folic cu trebuie sa mai iei separat acid folic....
si
5+
Pozele noastre
pinguin_roz spune:
satulica nu te descuraja, eu sangerez deja de o saptamana si totusi bebe e bine.
important e sa nu faci efort eu stau mai mult in pat. Eu cred ca daca iei Utrogestan si No spa nu iti va face rau. Dar cel mai bine ar fi ced sa obtii nr de telefon al doctorului, macar de fix de la cabinet sa iti spuna ce sa faci. Mie tratamentul mi l-a dat la telefon si abia dupa doua zile a reusit sa ma vada si oricum tratamentul e cam clasic. Oricum trebuie sa fii tare.
Te pup, stiu prin ce treci dar o sa fie bine
satulica spune:
pinguin_roz, ce veste minunata! lasa, ca va fi bine pana la capat!
asa imi doresc si pt mine si puiul meu si pentru toate burticile de aici!
si
5+
Pozele noastre
pinguin_roz spune:
satulica nu te descuraja, eu sangerez deja de o saptamana si totusi bebe e bine.
important e sa nu faci efort eu stau mai mult in pat. Eu cred ca daca iei Utrogestan si No spa nu iti va face rau. Dar cel mai bine ar fi ced sa obtii nr de telefon al doctorului, macar de fix de la cabinet sa iti spuna ce sa faci. Mie tratamentul mi l-a dat la telefon si abia dupa doua zile a reusit sa ma vada si oricum tratamentul e cam clasic. Oricum trebuie sa fii tare.
Te pup, stiu prin ce treci dar o sa fie bine
satulica spune:
pinguin_roz, tu ai dreptate, chiar asa o sa fac, o sa incerc sa fac rost de nr de telefon, macar de la clinica, sa vad daca reusesc... mercic! 
si
5+
Pozele noastre