Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Pinguinule, bafta la medic! iti tinem pumnii!

9+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

buna dimineata...........

Poze
Bea 5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

pingiun roz.......sorry.doamne da sa nu fie nici o problema..............

Poze
Bea 6+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Buna dimineata,

Ieri seara am vorbit cu mami si mi-am adus aminte de sarcina pe care ea a avut-o cu fratele meu (sarcina toxica, internata la perfuzii pana in luna a patra, slabit 10kg) si mi-a zis ca, cu mine nu a vut nimic. Sper sa nu am o sarcina ca ea ca eu am acum 50kg cu televizorul in brate si cum nu mananc si vomit cred ca nu mai am nici macar atat.

Am incercat niste felii de lamaie cu zahar(reteta de la mama ) dar se pare ca nu i-a placut.

Ma enerveaza ca stau ca o placinta in pat si nu fac nimic in casa.

Pupici

Acum 6+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

HRISTOS S-A INALTAT!

ale1212xa multumim pt ceiut! Dau si o , mai vrea cineva la ora asta?
pinguin roz fugi repede la Dr, nu m sta..Doamne Ajuta! sa fie bine.
Larisel am vazut pozele cu bebelusul, sa stea in burtica pana la 40 de sapt.. mergi la Dr Lutescu? El sau Ea?
Poate luna viitoare vom ajunge in Ct si poate ne intalnim..de cand zic..dar sa vedem..poate ne strangem m multe mamici/viitoare mamici, ma refer cele din CT.
Aaa..referitor la acea lista postata de tine..am vazut ca pe prima pag e o lista cu DN a mamicilor, pe luni.. dar tu vroiai sa faci o lista separat cu DN a primului copil, cele care au? Sau ce?
oana2007 multumim la fel!
Beatrice1982 Buna dimineata! aproape la pranz.

ALBUM
6 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

panterableu................imi pare rau ca esti si tu in aceasta situatie ca si andrelina.............

nu stiu ce e cu barbatii astia.........

eu cand am inceput sa fiu cu sotul meu.........era in 2000.........
aveam 18 ani...............
va dati seama??????????????
apoi am trecut amandoi prin facultate.............adik eu.......am mers la 450 de km la brasov la facultate...............5 ani.............
doamne....................ca mama nu m-a lasat sa ma marit cu el la 18 ani..desi eu as fi vrut...........

si am mers la facult...............apoi intre timp el a facut armata........
in orice caz am trecut prin n lucruri..........

poractic...l-am educat...asa cum am vrut eu.ca sunt scorpion si el fecioara.........clar...........
dar intotdeauna am incercat sa.....daca ne certam de ex........sa scot nervii maximi din el..........sa il incerc sa vad cat poate........
are curajul sa ma loveasca vreodata?
dar nu l-a facut niciodata
cel putin pana acum........

apoi mai incolo.......vedem noi...............

dar nu stiu.acuma depinde si de femeie si de barbat si de multe..........dar eu mereu zic asa:
-decat sa sati sa rabzi unui barbat..........si sa ii fii sclava si femeie de servici...si c**** cand i se scoala lui.........apoi mai bine lipsa.................nu?????????

ok gata cu teoriile mele.............
fiecare ii altfel.....vede viata altfel.............nu e fiecare relatie la fel...cum nu sunt nici oamnenii.................

Poze
Bea 6+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

buna burtici si viitoare burtici! multumesc si eu pt noul capitol!

azi de dimineata am avut o scurgere mica usor colorata..., era spre maroniu (dar foarte deschis) nu spre rosu... e de bine sau de rau?!
m-a cam deprimat un pic... imi amintesc insa ca la sarcina pierduta anul trecut (in sapt.8) prima scurgere a fost cu firisoare rosu aprins... asa ca sper totusi sa fie bine; atunci ma durea si burta din ce in ce mai rau - acum nu ma doare; atunci sanii nu mai erau durerosi deja de vreo saptamana inainte de prima scurgere, acum sunt durerosi in permanenta... duminica implinesc 6 saptamani...
Doamne pazeste-mi puiul, te rog!!!...

la dr si eco am in plan sa ajung sapt viitoare, sa am deja 6 sapt implinite; ma rog sa fie bine!

va pup!

mami de Marcu (04.02.2006) si 5+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Satulica eu cred ca ar trebui sa mergi la medic sa vezi ce este sau macar sa suni. Sper sa nu fie nimic si bebe sa fie bine.

Luni cand am fost la medicul de fam mi-a spus ca daca am vreo scurgere sa plec urgent la clinica si sa o sun si pe ea.

Doamne ajuta sa fie bine pt toti bebeii.

Acum 6+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

ioanact Merg la Lutzescu-ea. Lista e o completare a celei de pe prima pagina, si cu mamici (care nu se regaseau) si cu copilasi.

9+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

satulica Ai grija sa nu faci nici un fel efort, cel putin pana ajungi la dr.

9+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput