Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
ale1212xa spune:
neazta fetele
pentru mine nu e o zi asa de bun azi, am o durere groaznica de reumatism(asa ma apuca de fiecare data cand e vreme urata afara si ploua, ca ieri si azi) doar ca acum nu pot lua nimic, nici o pastila, nici un unguent.
aveti idee cu ce ar putea trece?
mariucasara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ale1212xa neazta fetele pentru mine nu e o zi asa de bun azi, am o durere groaznica de reumatism(asa ma apuca de fiecare data cand e vreme urata afara si ploua, ca ieri si azi) doar ca acum nu pot lua nimic, nici o pastila, nici un unguent. aveti idee cu ce ar putea trece? |
La mine functioneaza o baie calda (ca baile fierbinti sunt contraindicate), un ulei mentolat aplicat pe locul dureros si apoi un bandaj gros legat peste. Nu dispar complet durerile dar macar pot sa ma ridic din pat.
Sanatate!
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
5+
Zookey spune:
Buna fetelor !
Ma alatur si eu ... dupa apx 1 an de incercari :D:D ! A venit exact cand ne asteptam mai putin si atunci cand chiar nu mai era o prioritate pt noi ( mici pb financiare , licenta mea , etc ) . Se pare ca este adevarata vb aceea : Nu vine cand vrei tu ci cand vrea Dumnezeu!
Buuun ... avem 7 saptamani maine ( km micuti
) ... mici dureri de burtica si de aseara greturi kre sper sa treaca rpd ! La eco am fost vinerea trecuta , s-a vazut sarcina nu si embrionul si mai mergem vinerea aceasta ink o data ! Bebe se pare k e mai mic km cu o saptamana din cauza k am ovulat tarziu !
Spaima mea cea mare este k ne-am achizitionat exact knd am ramas o pisicutza si ma tot hazardez cu toxoplasmoza ... dar sper sa nu am tocmai eu ghinionul asta ! vom vedea la analize!
Datele mele ar fi : DN 27.07.1987, DUM 17.04.2009, DPN 25.01.2010
Va pupacesc pe toate burticutzele si sper sa ne primiti si p noi cu aceeasi caldura!
ale1212xa spune:
mersi frumos de raspuns, momentan sunt la servici deci o sa stau sa sufara in tacere pana ajung acasa:(
Beatrice1982 spune:
| citat din mesajul lui flowerbee Beatrice1982, felicitari pentru sarcina! Te stiu de anul trecut de la Aspirante Optimiste iar acum vad ca ai un samburel in burtica, cu DPN-ul in aceeasi zi in care s-a nascut fetita mea! Sa ai o saricna usoara si un copilas sanatos! Bee ![]() Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri! |
multumesc din suflet!!!!!!!!!!!!!!

ce iti face printesica???????????
v-am mai cautat si eu dar nu prea ati postat la scutece...............si am renuntat............
ma bucur ca stii si tu.......
mi-e din ce in ce mai rau............vomit in fiecare zi...sper sa treaca in al doilea trimestru..............
mersi inca odata.........

Poze
Bea
7+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Beatrice1982 spune:
bun venit fetele noi!!!!!!!!
pardon burticile noi!!!!!!!!!!!!!
sa aveti sarcini usoare fara greturi!!!!!!!!!!!!!!
dupa cum v-am spus.......eu nashpa rau de tot......habar nu am ce sa mananc....iau elevit..............si.........nu stiu ce sa ma fac??????????
Poze
Bea
happymum spune:
fetele noi, bun venit si sa aveti momente de vis alaturi de puiutii vostri in burtici.
sunteti pe listura.
astept si datele celor care inca nu le-au dat.
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
alexia28 spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Fetelor, stiti la ce clinica mai face dr. Iosup ecografii? Ca am sunat acum la CMU si cica nu mai face ecografii de sarcina! ![]() www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 5+ ![]() |
Nu stiu daca ti-a mai raspuns cineva, Iosup face ecografii la Fortis Medical 0724464646 si la Polisano 0213369688
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia
de
Natalia Maria 20.02.2008 si
5 +prietene DC .
larisel spune:
alexa28, zookey Sarcini usoare si la termen! Bine ati venit la pufoase!
10

odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
Beatrice1982 spune:
la semnatura am pus pozele noi de la echo...................
Poze
Bea