Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 20
happymum spune:
bea 

burtica sa treaca greturile.
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
happymum spune:
am deschis capitol nou, dar rabdare un pic pana e moderat.
apoi apare.
pupici.
sa auzim de bine.
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
irrinaa spune:
Buna,
Ne primiti si pe noi?Astea sunte datele:
DN : 12.03.1977
UM: 07.04.2009
DPN: 15.01.2010
Am fost saptamana trecuta la eco de confirmare a sarcinii. Bebe avea 6 sapt si 3 zile, s-a vazut foarte bine si i-am auzit inimioara:)
Suntem bine, nu am greturi, insa ma dor sanii foarte tare si s-au marit...de nu mai imi vine nimic.
Mai avem o fetita, de 4 ani si 8 luni, Viviana.
Trebuie sa merg sa imi fac analizele, poate ajung maine. Mi-am facut progarmare la eco de trim I pe 9 iulie si trebuie sa fac si bitest.
pupici
7+
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irrinaa Buna, Ne primiti si pe noi?Astea sunte datele: DN : 12.03.1977 UM: 07.04.2009 DPN: 15.01.2010 Am fost saptamana trecuta la eco de confirmare a sarcinii. Bebe avea 6 sapt si 3 zile, s-a vazut foarte bine si i-am auzit inimioara:) Suntem bine, nu am greturi, insa ma dor sanii foarte tare si s-au marit...de nu mai imi vine nimic. Mai avem o fetita, de 4 ani si 8 luni, Viviana. Trebuie sa merg sa imi fac analizele, poate ajung maine. Mi-am facut progarmare la eco de trim I pe 9 iulie si trebuie sa fac si bitest. pupici 7+ |
Sarcina usoara si bb sanatos! Sa-ti traiasca fetitza si sa-ti lumineze zilele!
10

odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
Beatrice1982 spune:
vedeti ce multe mamici cu inca un bebe sau doi avem...............??????????????
wow
super!!!!!
Poze
Bea
7+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Nik0le spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum am deschis capitol nou, dar rabdare un pic pana e moderat. apoi apare. pupici. sa auzim de bine. www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea blog 1------blog 2 |
happymum, multumim, ma pregateam sa ma apuc eu muncitoreste, dar ai fost mai rapida!

Bun venit noilor burtici, sarcini usoare si
sanatosi! 
larisel, inca n-a venit cm, il astept abia sambata, daca nu apare o sa mai fac un test. Desi, uitandu-ma la ticker, cred ca am numarat eu ceva aiurea ca zice ca maine ar trebui sa fac testul, oricum n-am niciunul in casa. Mie intre timp mi s-a dus entuziasmul de tot, asa ca nu sunt prea nerabdatoare, ba chiar aproape sper sa vina cm.

Ticker
bAly spune:
Felicitari noilor burtici de pufuleti!
Sarcini usoare si cu bb la termen sanatosi!
Noi suntem bine. Deocamdata in afara de somnolenta si
nici o alta neplacere majora legata de sarcina.
Vad ca sunteti fete care beau cafea. Ar fi bine sa o limitatti la una pe zi daca nu se poate sa renuntati de tot. Parerile sunt impartite, ce se stie e ca cofeina trece prin placenta la
si el nu are capaciatatea sa o proceseze.
Vine bb3
Alina
5+, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
Rebiana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
happymum, multumim, ma pregateam sa ma apuc eu muncitoreste, dar ai fost mai rapida! ![]() Bun venit noilor burtici, sarcini usoare si sanatosi! ![]() larisel, inca n-a venit cm, il astept abia sambata, daca nu apare o sa mai fac un test. Desi, uitandu-ma la ticker, cred ca am numarat eu ceva aiurea ca zice ca maine ar trebui sa fac testul, oricum n-am niciunul in casa. Mie intre timp mi s-a dus entuziasmul de tot, asa ca nu sunt prea nerabdatoare, ba chiar aproape sper sa vina cm. ![]() Ticker |
la fel mi s-a intamplat!! atata entuziasm aveam in asteptarea zilei in care trebuia sa fac test incat nu mai aveam rabdare si, cumva, parca speram sa-mi vina CM... Testul s-a pozitivat cu doua zile inainte de ziua cand trebuia sa vina CM.. asadar nu-ti pierde speranta!!! Am convingerea ca va fi un samburel!! 

I can't fake with dignity so i'll not try!!