Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Teolinda bun venit in gasca noastra!!! Sarcina usoara si bb sanatos!!!

Ioanact Doamne Ajuta!!!

Pup toate fetele si burticile!!! NB!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
11+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza burtici...va invit la o cafelutza...

sa aveti o zi super...cu cat mai putine greturi si griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Buna dimineata!

Vad ca toata lumea e ok...ne inmultim :) ceea ce e super!

Luni am visat ca aveam fetita si mergeam cu ea la cursuri in brate ...sa fie doar dorinta mea?

Acum 3 zile am visat o paturica roz si m-am trezit foarte linistita ca e fetita si nu mai trebuie sa imi fac griji.

Nu stiu cate batai de inima are pe minut... mie mi-a zis doar ca are activitate cardiaca f buna...acum cate??! o sa vedem pe 24 iunie cand avem urmatoarea eco si mi-a recomandat si bitest.

Pe mine ma urmareste Dna Alice Negru de la Medlife. Nasterea o vreau tot cu dumneaei, am inteles ca e si la Universitar si am auzit numai de bine. E tanara, f draguta si deschisa.

In continuare fara greturi si fara stari de rau...doar putina oboseala...Da Doamne sa fie fetita si sanatoasa!

va pup pe toate!

9+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Buna dimineata

Si eu ma alatur la cafea.

Teolinda - bine ai venit printre noi si sarcina usoara. fiica mea nici nu vrea sa auda de un bebelus. Cica ea e bebelusul meu iar tati sa faca el in burta la el un bebelus, un baietel.

Sheryll mamica de Bianca(25.10.2006) si 5 sapt

Poze Bianca
Poze Botez Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Buna
Va rog sa imi spuneti cand ar fi mai indicat sa fac prima eco de sarcina daca am avut ultimul CM pe 28 aprilie?
multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Beatrice1982, felicitari pentru sarcina! Te stiu de anul trecut de la Aspirante Optimiste iar acum vad ca ai un samburel in burtica, cu DPN-ul in aceeasi zi in care s-a nascut fetita mea! Sa ai o saricna usoara si un copilas sanatos!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Buna dimineata! Bun venit noilor burtici!
Eu nu mai stiu ce sa fac cu greturile. Am incercat lamaie, biscuiti sarati inainte de a ma ridica din pat, bomboane mentolate. Nimic nu functioneaza. Abia pe la 9 seara imi trece greata si pot manca.
Fica-mea sustine sus si tare ca mami are in burtica un baietel si tind sa o cred. La eco nu s-a vazut embrionul deci nici vorba de activitate cardiaca. Abia de saptamana viitoare vom vedea si inimioara.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

ioanact Aceleasi analize le-am facut acum 3 ani la Avamedica si mi le-au dat initial gresite, ca cica a fost eroare din program si la cateva analize au incurcat punctul cu virgula si mi-au dat rezultatele gresite, de am ajuns la medici infectionisti si internisti degeaba iar de stres nu mai vb. Pana la urma s-a lamurit ca a fost o greseala de la ei, dar eu nu mai am incredere si de aia am si vrut sa repet analizele in alta parte.

Eu stiu ca implantarea are loc la 10-14 zile de la ovulatie, adica cam atunci cand ar veni cm normal. Pana atunci celulele se mutiplica si embrionul calatoreste din trompe spre uter si asta dureaza cel putin o saptamana. Deci mucusul ala il banuiesc mai degraba ca fiind un semn ca erai la ovulatie si nu de implantare.

pinguin_roz Da dna Lutzescu mi-a dat toate analizele alea, cu exceptia Listeriei pe care am facut-o de la mine putere. Analizele le-am facut la Synevo (Medicover) la Icil. Am auzit ca ar fi cel mai de incredere laborator din Constanta, dar este si cel mai aglomerat. Iar rezultatele trebuie sa le iau pe 04, pe 08 si pe 09 iunie. Unele dureaza mai mult pt ca se fac la Bucuresti. Dar le-am primit deja pe email pe primele, pe care ar fi trebuit sa le primesc maine. Deci e super ok.

nikole, happymum V-au venit rushii pana la urma? Sau mai speram...

teolinda Bine ai venit si sarcina usoara si la termen! Sa-ti traiasca nazdravanul! Am vrut sa vad pozele dar nu merge, nu stiu de ce.

valiburu Sarcina usoara si bb sanatos iti doresc si tie! Eu primul eco l-am facut la 6 saptamani si 2 zile si s-a auzit activitate cardiaca la amandoi bebeii, la unul mai tare si la unul mai greu. Dar am citit ca la alte fete s-a auzit mai tarziu, nu e o regula.

10

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Valiburu bine ai venit! Sarcina usoara si bb sanatos! Prima eco satisfacatoare ar fi indicata dupa 6 sapt! Bafta multa!

Bai fete...........voi ati inceput sa luati in greutate?

Andrelina clar e fetitza Doamne ajuta!!! Ce mai faci?

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
11+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna gravidute,

Ma primiti si pe mine? Tocmai am aflat ca sunt insarcinata din nou, mai am o pitica de 1.3 ani, sunt fericita dar in acelasi timp speriata nu stiu cum o sa ma descurc cu doi pitici mici, va pup si sper sa reusesc sa va citesc zilnic. Inca nu am ajuns la medic, am crezut ca imi intarzie CM, nici nu speram ca mai raman gravi deoarece pe Natalia am obtinut-o greu dupa doi ani de incercari, monitorizari, stimulari,laparoscopie, mers luna de luna la doctor.
Deci datele mele DN 2.03.1977, UM 26.04.2009 DPN 30 ianuarie 2010

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 5 +

prietene DC .

Mergi la inceput