Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 17
pinguin_roz spune:
larisel parca si tu erai la dna dr Lutescu/
si eu am cam aceasi lista de analize. Tu unde le-ai facut? si cam in cat timp sunt gata. Ca eu le-am mai amanat pana termin injectiile.
Va pup pe toate fetele pufoase!
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Rebiana27 larisel da' te-au rupt aia la analize!!! La sarcina cu Luca eu le-am facut gratuite si mi-au luat multe sticlute... dar cand am citit la tine 650 am ramas ![]() ![]() ![]() beafelicitari pentru bubulin! Eu am vrut sa-ti zic ca-i baiat si dupa cat de rau iti este zilnic dar mai asteptam semne... acum si bataile de inimioara mi-au confirmat! Sanatos sa fie ca de iubit va fi sigur! ![]() simo a ta e fata!! 100% sigur! Trust me! ![]() ![]() I can't fake with dignity so i'll not try!! |
da baieta va fi...........manca-l-ar mama..................pe el..........

Poze
Bea
7+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
simonette spune:
| citat din mesajul lui bAly Simonette, poate da DD si e semn de fetitza cele 150+ de batai pe minut. Eu la a2a sarcina am zis dupa cele 170 de batai pe minut ca e fetitza de la 8 saptamini. Asa a fost....Acum abia astept si eu sa merg pe 25 sa vad ce si cum. Mi-as dori si eu un baietel dupa 2 fete, dar daca nu o fi sa fie asta e, sanatoasa sa fie. Tati deja a zis ca el numa fete stie sa faca si deja se imagina cum i-ar sta cu 3 fetitze. Eu sper totusi la un baietel, mai ales ca luna trecuta mi-am visat bunicii de pe mama care s-au dus de cativa ani, si bunicu mi-a pus un baietel in brate. A fost primul meu semn care m-a pus pe ginduri. Vine bb3 Alina 4+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005) |
La ultima eco avea 165 batai pe minut....deci sper!
Mai.....visul tau in care bunicul iti punea un baietel in brate e mai mult un mesaj decat un vis!!! E clar!!! E baietel

Cred ca nu stii dar si eu mi-am visat mama (dusa si ea saraca) care mi-a zis ca e fetitza dar mi-a interzis sa-i pun numele Stefania! Eu vroiam sa-i zic Stefania caci am ramas insarcinata imediat dupa moartea mamei si la ceremonia ei am zis cu voce tare ca vreau o fetitza s-o cheme Stefania! Dupa cateva zile am ramas gravi! Eu mai mult de asta cred ca e fetitza, dar daca e baietel sa vezi ce ma supar pe maica-mea ca m-a mintit in vis

mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 11+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
ale1212xa spune:
fetele ce faceti? pe aici ploua cu tunete si fulgere si mie imi e cam frica
de.....singurica pe acasa....asa ca am dat muzica la maxim ![]()
Ioanact spune:
Ale1212xa la noi e innourat, inca nu ploua..si mie mi-e frica de tunete si fulgere. 
Daca vreti sa o vedeti pe Ioana tunsulici. ![]()
M-am hotarat sa o tund (bretonul si un pic din spate), initial vroiam sa o tundem 0, dar ne-am razgandit, parca nu vroiam sa o vad cheala.![]()
ALBUM
6
si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
decenuela spune:
si eu abia astept eco de vineri..sper din tot sufletul sa fie ok...si sa-i bata inimioara.
eu, prin nov m-am hotarat sa fac niste analize sa vad daca sunt ok fizic...si poate mi se spune de ce nu am bb.
nu prea eram in tema cu ce e bine sau ce nu sa fac..ideea e ca doctorita aia mi-a dat sa fac toate analizele...pe care le face o gravida...credeam ca stie ea ce stie...am dat vreo 10 mil..de para ii luasem din strada...dupa care ea mi-a spus...ca sa mai incerc cateva luni si apoi sa fac investigatii de infertilitate....
acu....toate alea tre sa le fac din nou
...
sa vad ce zice doctorita mea vineri...
o seara placuta la toate burticile
teolinda spune:
Salutare burtici si mamici!
Ma primiti si pe mine in gasca voastra?
UM 4 mai 2009.
Imi doream ca in aceasta vara sa raman insarcinata dar se pare ca bb s-a grabit sa mai astepte planificarile mele si s-a plictisit de nehotararea mea asa ca s-a hotarat sa isi ocupe locul in burtica mea inca de pe-acum.
Asa ca azi in urma unui test de sarcina am aflat ca sunt fericita posesoare a unui embrion in burtica
.
Cred ca fiul meu , cu mai multe pile la Doamne Doamne ne-a facut surpriza asta. De vreo luna se lauda pe la copii de joaca , ca el o sa aiba un bebelus si ca vrea o surioasa sa-i puna cercei.
DD sa ne ajute pe toate sa avem sarcini usoare, bine fixate, fara greturi si alte simptome neplacute.
LILIANA si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
PASTE 2007
IARNA 2006
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Nik0le spune:
Rebiana, Alina 
Alina, super pozele si noua tunsoare, sa-i fie de bine printesei! 
micki, ai mail!
Ticker
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui decenuela si eu abia astept eco de vineri..sper din tot sufletul sa fie ok...si sa-i bata inimioara. eu, prin nov m-am hotarat sa fac niste analize sa vad daca sunt ok fizic...si poate mi se spune de ce nu am bb. nu prea eram in tema cu ce e bine sau ce nu sa fac..ideea e ca doctorita aia mi-a dat sa fac toate analizele...pe care le face o gravida...credeam ca stie ea ce stie...am dat vreo 10 mil..de para ii luasem din strada...dupa care ea mi-a spus...ca sa mai incerc cateva luni si apoi sa fac investigatii de infertilitate.... acu....toate alea tre sa le fac din nou ...sa vad ce zice doctorita mea vineri... o seara placuta la toate burticile |
Asteptam sa vii cu vesti bune.. tinem pumnii stransi pt Vineri..

ALBUM
7
si 5 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Nik0le multumesc.
Azi am descoperit dupa ce i-am facut baita ca i-a mai iesit un dintisor
jos pe langa cei 2.
..iar de ieri am avut simptome precum sanii tari si m-a intepat in partea stanga, vreo 2 zile, nu stiu ce sa cred, oare am ramas insarcinata
sau iar sunt simptomele unei dereglari hormonale (cum am avut si luna trecuta)
aa..si pe 26 Mai am inceput per fertila si tot at am obs un mucus albicios, stiu ca ins ca at incepe per fertila..bunn, ieri la fel am obs un mucus albicios..cu toate ca sf per a fost pe 31 MAI..mai stiu ca acest mucus ins ca se implanteaza
..la unele femei le curge un pic sange..oare asa e? Hmm.. mai am pana la CM (pe 15 Iunie).
Am testul pregatit, dar il voi face dupa ce imi intarzie 4-5 zile, sa fiu sigura ca va iesi testul..si nu va fi nevoie sa il repet pe motiv ca e prea dvm..voi vedea.
ALBUM
7
si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)