Ce regretati ca nu ati facut pana acum
Raspunsuri - Pagina 4
SufletDInger spune:
regret ca nu stiu engleza
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
A_Iulia spune:
Mie-mi pare rau ca nu am invatat mai multe limbi straine.
Macar de as fi invatat limba tarilor unde am avut sefi. Nici nu cred ca ar fi fost greu, cateva ore in particular, si aplicatii practice la fata locului. Dar lenea e cucoana mare...
SufletDInger spune:
mare mare cucoana
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
ancamac spune:
Regret ca nu l-am vazut pe bunicul inainte de a muri, dupa 9 ani inca ma doare!
Regret faptul ca am amanat atata timp maternitatea si acum bebe nu vrea sa vina!
loryi1974 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Clover loryi1974, are doua fete. Pe prima nu a invatat-o romana si pe a doua da. |
A invatat-o romana la nici doua luni???Vezi,asta da record...Postarea mea de aici are stransa legtura cu un alt subiect la care sustinea altceva.
Cinezee spune:
Tocmai astea sunt unele din cele ce regret ca nu le am facut nici eu inca, dar sunt ferm convinsa ca pot fi facute oricand
Ma tin de cateva luni sa imi cumpar bicicleta , cred ca in final o sa apuc sa o cumpar dupa nunta , iar Romania sper sa apuc sa o vad pana la 50 ani sau ma tin sa vad anual cate ceva din ea , putin cate putin si tot voi vedea
Citat: |
citat din mesajul lui chiccutza regret ca nu am invatat sa merg pe bicicleta,ca nu am curajul de a spune NU,ca nu am vazut toata Romania.si ar mai fi,dar nu-mi vin acum. |
pana la mai putin de 3 luni
Clover spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui loryi1974
A invatat-o romana la nici doua luni???Vezi,asta da record...Postarea mea de aici are stransa legtura cu un alt subiect la care sustinea altceva. |
Cata invidie dom'le
Nu ma uitasem la varstele copiilor. Acum sunt si eu curioasa care-i explicatia.
OanaP spune:
Nu am regrete personale. Intotdeauna am facut ce mi-a trecut prin cap.
In schimb, regret, ca sa zic asa ca nu am capacitatea de a schimba lumea atat de repede precum as vrea. Regret toate relele de pe pamant.
s_ellia25 spune:
regrete???da am..asa de multe..
-ca nu am o putere sa starpesc minciuna si rautatea..
-ca nu pot sa ajut toti oamenii bolnavi si in suferinta...
-sa pot sa pun un zimbet pe fata copiilor batuti,chinuiti si fara strictul necesar..
-ca nu pot sa ii hranesc pe toti cei flamanzi,sa ii imbrac pe cei dezbracati..
-ca nu pot sa daruiesc cate un sufletel mic la toti cei care isi doresc,sa poata fiecare sa traiasca bucuria de a fi mama..
-ca nu pot sa aduc inapoi toate acele suflete pure care sunt la DD
Ar mai fi asa de multe regrete!!dar din pacate sunt utopice si sunt constienta de asta..dar cand eram copil imi placea sa visez ca am puterea sa fac orice ...si era asa de frumos..