Ce regretati ca nu ati facut pana acum
Raspunsuri - Pagina 3
guzelnico spune:
Regret ca am amanat sa fac bb. Timpul trece in defavoarea mea si uneori, am impresia ca visul meu va ramane ... un "regret".
Letitia1 spune:
Fetele care regreta ca nu au facut pian. Dece nu luati lectii acum? Poate n-o sa faceti performanta, dar puteti sa invatati foarte bine sa cintati la pian. Profa de pian la care merge fiu-meu are ca eleve si citeva mamici care invata sa cinte cot la cot cu copii lor.
Regret ca nu am invatat sa inot. Imi e frica de apa.
Regret ca nu mi-am luat carnet de conducere mai demult.
cait spune:
regret ca am facut 3 ani de scoala pentru o chestie care in final nu_mi place deloc..si regret ca nu pot face ce vreau pe plan profesional.
Cait
Home is where heart is...
catutza spune:
- cel mai mare regret al meu este ca nu am ajuns la timp la spital sa il mai prind pe tatal meu constient (era deja in coma cand am ajuns)
-regret ca nu am avut puterea sa il vad mort, sa il vad in cosciug si sa il vad cand il baga in groapa
-regret ca nu am incercat mai mult sa il inteleg atunci cand traia (am avut o relatie ok dar cred ca se putea si mai bine : gen concedii impreuna, adica mai mult timp petrecut impreuna)
-regret ca nu am conceput-o pe Bia mai devreme-am nascut la 26 de ani iar acum ma gandesc cu groaza ca tatal meu a decedat la 53 de ani...deci viata e foarte scurta!
-regret ca uneori ma enervez prea repede din nimic
-regret ca nu pot vizita toate tarile pe care mi le-am propus sa le vad
dar apreciez faptul ca am un sot pe cal il iubesc si care ma iubeste, ca avem o fetita minunata si ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem impreuna
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
felicic76 spune:
regret ca nu am avut /am timp sa citesc cat as vrea(adik toata ziua)
regret ca nu am plecat cu un vas de croaziera, angajata, sa vad un pic lumea, altfel nu mi-am/as putea permite
regret ca nu am ramas in strainatate cand am avut ocazia
regret ca nu am terminat cea de-a doua facultate(inca nu-i timpul trecut)
regret ca nu am petrecut mai mult timp timp cu bunicul meu care a decedat cand eu aveam 14 ani si pe care l-am iubit enorm
regret ca am lasat timpul sa treaca pe langa mine vreo cinci ani in care am facut nimic
a,da, regret ca nu m-am "destrabalat" nitel cand eram mai tanara, m-a crescut mama ca pe o mucenica, ce vreti, eram trei fete nascute in trei ani consecutivi, iar ei ii era frica sa nu aparem vreuna cu burta la gura la usa ei si sa o facem de ras
loryi1974 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica regret: ca nu am invatat-o pe prima mea fata sa vorbeasca si limba romana(inca nu-i prea tarziu).ca nu am reusit sa-mi indeplinesc marele meu vis - sa calatoresc in spatiu,macar pana pe luna si inapoi(am si eu pasarica mea). (barbatul meu are o gluma: Nu-i promite unei femei cate in luna si in stele,du-o la Cartier si te va costa mai putin). Sophia 2ani 06.09.06 26.03.09 Sarah http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy |
Copilul despre care e vorba aici,in decurs de cateva ore,stia ,apoi nu stia romaneste,probabil depinzand de topic sau de ora la care s-au notat performantele sau s-au contabilizat regretele,din pacate ambele topicuri sunt pe prima pagina la Discutii Generale si eu sunt ametita complet.
Si,vai,imi aduc acum aminte de o disputa cu Guestus de acum vreo jumate de an......
catalina2307 spune:
-regret ca nu am plecat din tara in momentul in care am simtit ca ceva este in neregula cu sarcina mea.
...si in comparatie cu acest imens regret toate celelalte isi pierd din importanta.
coltul meu de rai
chatonel spune:
regret ca DC a devenit un cimp de lupta, cum se vde mai jos:
Citat: | ||
citat din mesajul lui loryi1974
Copilul despre care e vorba aici,in decurs de cateva ore,stia ,apoi nu stia romaneste,probabil depinzand de topic sau de ora la care s-au notat performantele sau s-au contabilizat regretele,din pacate ambele topicuri sunt pe prima pagina la Discutii Generale si eu sunt ametita complet. Si,vai,imi aduc acum aminte de o disputa cu Guestus de acum vreo jumate de an...... |
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
_ regret ca n-am facut sex in 3 ( cu 2 berbanti, desigur)
_ regret ca n-am facut politica
_ regret ca imbatrinesc
la primele doo nu-i bai, se pot indrepta, insa imbatrineala se poate agrava doar
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose