Ce regretati ca nu ati facut pana acum
Raspunsuri - Pagina 5
happiness spune:
Cel mai mult regret ca viata e asa de scurta si ca nu am cum sa opresc timpul in loc.
Dorsilia spune:
regret ca nu am facut cate un copil in fiecare an de cand m-am casatorit si pana acum
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happiness Cel mai mult regret ca viata e asa de scurta si ca nu am cum sa opresc timpul in loc. |
parca era vorba despre ce regretam ca NU am facut.
Eu deduc ca e vb. despre ce ne statea la indemana si totusi nu am catadicsit sa facem...
...pt. ca altminteri, multe lucruri putem regreta in frumoasa noastra existenta terestra ... inclusiv acela ca timpul se scurge ireversibil.
Fiecare cu regretele lui, deh, dupe cum ii fuse norocu':
- unii refreta ca nu stiu sa cante la chitara ... sau sa valseze...
- altii regreta ca nu-si pot gasi perechea...
- altii regreta ca nu pot avea copii :(
- altii regreta ca au maladii terminale
- altii regreta ca au avut un accident nenorocit si sunt tintuiti in scaunul cu rotile pt. tot restul vietii
ma opresc, deoarece am senzatia ca subiectul se voia usor, asa ca spritzul de vara, nu cu lucruri de substanta (si inevitabil cu potential dramatic sau chiar tragic).
EDIT:
- n-am gasit inca postarea din care sa aflu ca o persoana bine garnisita dpdv financiar regreta in secret, dar cu ardoare, ca nu poate sa schimbe locul cu un tzaran din fundu' Africii, care n-a auzit de antibiotice, curent electric si apa curenta... si aproape ca n-a auzit nici macar de APA, pur si simplu.
I love human imagination
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui s_ellia25 regrete???da am..asa de multe.. -ca nu am o putere sa starpesc minciuna si rautatea.. -ca nu pot sa ajut toti oamenii bolnavi si in suferinta... -sa pot sa pun un zimbet pe fata copiilor batuti,chinuiti si fara strictul necesar.. -ca nu pot sa ii hranesc pe toti cei flamanzi,sa ii imbrac pe cei dezbracati.. -ca nu pot sa daruiesc cate un sufletel mic la toti cei care isi doresc,sa poata fiecare sa traiasca bucuria de a fi mama.. -ca nu pot sa aduc inapoi toate acele suflete pure care sunt la DD Ar mai fi asa de multe regrete!!dar din pacate sunt utopice si sunt constienta de asta..dar cand eram copil imi placea sa visez ca am puterea sa fac orice ...si era asa de frumos.. |
S-ellia25, ai scris frumos, nika de zis
Dar cred ca sunt in asentimentul general cand afirm ca acest regret il avem sau l-am avut cu totii, macar candva in viata. Complexul "Captain Planet", sau 'Superman" l-as numi io ...
.
Indraznesc sa remarc insa ca intrebarea initiala era "ce regretati ca nu ati facut", intelegandu-se de aici "ce ati fi putut face si totusi nu ati ajuns sa faceti".
La cum ai raspuns, s-ar parea ca intrebarea a fost: "ce ati face daca ati fi Dzeu"
pearl84 spune:
- ca nu am carnet de sofer pana acum
- ca nu am fost si sunt cu capul in nori
- ca nu am vazut mai mult din Romania
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Alina86 spune:
Regret ca:
- viata este scurta si trece pe langa mine ca vantul lasand in urma ore intregi petrecute in birou... (sindromul birou - casa)
- nu am vazut toata Romania
- nu am invatat sa merg pe bicicleta
- nu am invatat multe limbi straine
ang3lt0uch spune:
makydenis, pacat
Eu regret lucruri banale:
- Ca nu am vizitat nici o alta tara cu toate ca in fiecare vara dau banii pe concedii ceva mai scumpe la noi decat sa aleg alte destinatii..nush ce o fi cu mn
- Ca nu am facut de la inceput o facultate potrivita, ci una tehnica, ca apoi sa ma orientez spre o profesie mai mult sau mai putin umanista
- Ca nu am avut "curajul" sa imi duc copilul la cresa/gradinitia inca si in felul asta trebuie sa stea cu mami si cand mami lucreaza si nu poate fi 100% pentru ea
- Ca nu am putut scapa de anumite prejudecati la timp
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
asteryaro spune:
Inca 2-3 copii, pe vremea cand inca mai puteam...
Cristina si Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)