~~Copiluti de mai-iunie 2005 (106)~LMA
Raspunsuri - Pagina 12
gabitzam spune:
La mult ani TONY !!! 
Sanatate multa, voiosie, noroc, bucurii in viata, toate ti le doresc din suflet, pentru tine si toata familia!
ChrisDun spune:
Fran, eu cred ca nu-ti raspunde nimeni pentru ca e tanti aia de la gradi care urmareste topicul, si nimeni n-are chef sa i se faca sicane daca zice ceva de rau... Cere si tu raspuns pe privat, poate asa s-o milostivi cineva sa iti raspunda...
Sanatate multa tatalui tau.
Mercedes spune:
La mult ani TONY !!!
Sanatate puilor!
elisor, nelia -pe unde umblati de nu dati nici macar un semn?
Danelutza spune:
La multi ani, Tonyla !
Sa cresti mare, sanatos, norocos, baiat frumos
, sa fii fericit alaturi de surioara si de parinti !
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

OlgaTarziu spune:
Va multumesc din suflet de urari.
Am lipsit motivat. Sophia a luat raceala de la Tony. Asa ca la un moment dat toata casa era racita mai putin eu. Sophia a fost destul de rau, de abia putea sa respire. Am trecut prin momente de groaza cu ea.. Acum parca e mai bine, inca are secretii nazale dar nu asa cu a avut. Azi mergem la vaccin. Nici nu stiu daca o sa-i dea vaccinul. ebra nu a facut.
Tata e bolnav cu rinichii iar, mi-a facut surprize pe aici, asa ca am schimbat biletul de avion si merge acasa in 9. Alti bani alta distractie. Numai bucurii de cand a venit.
Va las ca plange pitica. revin
Tdi spune:
Ciao!...scurt raspund pt Fran, am fost deja la psiholog de 2 ori si saptamana viitoare e a 3-a sedinta, am dat peste o tanti cu multa experieta si suntem f multumiti (aici sistemul sanitar de stat ptr copii cu probleme e ff bine pus la punct), peste o luna ne-a programat ea la neuropsihiatru si apoi mai vedem. Nu ne-a dat inca nici un diagnostic, doar cateva sfaturi, a zis ca am facut foarte bine ca ne-am dus pentru ca Aly are probleme reale si trebuie ajutata. Noi ne-am dat seama mai demult ca nu e tocmai ok dar toti ne-au asigurat ca n-are nimic si sa nu ne facem griji, inclusiv pediatrul, in ultima vreme problemele s-au agravat, sper sa fie bine pana la urma.
Azi n-am dus-o la gradi pt ca abia a scapat de febra, ei bine, mi-a mancat neuronii cu capriciile ei, e miorlaita si il vrea numai pe tati care e a serviciu, prin urmare il suna si plange disperata la telefon, nu vrea sa manance cu mine, nu vrea sa se imbrace, face dezastru in casa: arunca pe jos tot ce prinde, haine, jucarii, tranteste lucrurile, mancarea, ma loveste cum prinde ocazia...imi vine sa plec in lume...nu stiu cat din comportamentul asta e dat de rasfatz si de faptul ca am fost cam lejeri cu regulile, de explicat nu asculta si bataie nu vreau sa-i dau...daca ma uit in ograda vecinului nu vad asa ceva, copiii sunt pedepsiti si nici nu viseaza sa faca macar un sfert din prostiile pe care le face Aly.
Hai ca am luat-o pe ulei....
monu spune:
La multi ani copilasilor care au mai crescut cu un an si multa rabdare si iubire parintilor dragi. va uram din toata inima.
citesc pe fuga dar nu apuc sa mai scriu ceva.
pe scurt
Chris, alexia va fi veverita la serbare si am reusit sa gasim de inchiriat. sper sa te ajute desi s-ar putea sa fie prea tarziu.
fetele ok. pe juma. alexia inca mai tuseste de la ultima raceala dar e ok. creste mare si avem si o perioada de revolta. la gradi e ok. papa tot inclusiv varza a la cluj si macaroane! are inclinatii spre balet asa ca la toamna daca ne tin banii o dam la balet. asta daca nu scapa de obieciul prost de a fi cateodata atat de guira casca si nu se uita pe unde merge. acu 2 zile a dat cu baza nasului de o muchie de a curs sange. nu sta locului o clipa. trece de la un joc la altul in 5 min nu termina ce incepe.
antonia creste si ea mare. din nefericire de 2 zile e cu febra 39/3. are amigdalita pultacee virala. adica puroi in gat. exudatul e negativ asa ca e fara antibiotic. e ffff suparacioasa si gica contra.
sunt fantomita. noaptea stau sa o pazesc pe antonia de febra. la munca e munca. acasa nebunie. sper sa fie mai bine ca avem o perioada de nebunie.
va citesc si daca apuc raspund pe mess ca doar la asta am acces de la munca.
Danelutza spune:
Denisa scuze ca ma bag ca musca-n lapte, dar nu poti reclama nicaieri ?!
Cum adica sa-l dea afara
si aici sint copii care mai stau un an in plus la gradinita, dar mai bine sa stea la gradinita decit sa piarda un an de scoala. Eu cred ca ar trebui sa intri puternic in careva pe acolo, sau sa gasesti pe cineva care vorbeste bine limba si sa te insoteasca sa-ti poti spune of-ul.
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

denisa73 spune:
Nu rezolv nimicDanelutza,tot lui Cristian ias face rau.Eu din septembrie anul trecut vreau sa-l mut numai ca al meu nu a vrut.Acum daca incerc sa-l inscriu la o gradinita normala nu cred ca mi-l mai primeste dupa ce doamna educatoare mi la scos intarziat mintal impreuna cu super neni(o pedagoaga).
Va rog spuneti-mi si mie ce trebuie sa stie la 4 ani? Ne-a zis ca e intarziat fiinda nu deseneaza.