Burtici fericite de septembrie-octombrie (66)
Raspunsuri - Pagina 5
danangie spune:
CLAUCIA multumes mult de imbarbatare...eu sunt peste 20 luni ca nu dorm noaptea.Cand eram gravida cu Ale, am suferit de insomnii si cand nu aveam insomnii, nu reuseam sa dorm din cauza lui Alessio ca el a fost un uragan la mine in burta. Ce pot sa zic...cand ma voi muta....asta pana in sept, poate avand camera lui voi reusi si eu sa-l "domesticesc". El suzeta nu a vrut-o nicodata.Lapte noapte nu mai mananca de cand avea 5 luni.Nu pot intelege de ce creierul lui nu se odihneste....sa dea Domnul sa se regleze dupa 1 an.Si sa speram ca al doilea nnu va fi ca el.
SANTORINI nic la sarcina trecuta,nici la sarcina asta....nu m-au intrebat ce RH are sotul.
CRISTINA_ANA drum bun sidistracti eplacuta! Nu se va intampla nimik.Tin pmunii sa reusisti cu apart !Teinteleg cum e ca si eu sunt in febra cumpararii unui apart.
LULLABY scrie repede mai multe mesaje ca sa te vedem in timp real, altfel mesajele tale iti sunt moderate si apar tarziu cand noi am scris deja nspe pagini.
CRISTINA saracu' sot...si saracu' muschi!
DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
biaz29 spune:
Crisbebe, incearca sa-ti curesti sinusurile cu apa cu sare. Am postat cu cateva capitole in urma cateva emsaje despre cum am facut eu. In esenta faci apa cu sare, iei cu o seringa, stai aplecata deasupra chiuvetei cu capul intr-o parte si iti impingi cu seringa apa pe o nara pana cand iese pe cealalta. (ai grija sa acoperi bine nara prin care pui cu seringa ca sa nu curga apa inapoi.) Face minuni. Promi sa pun maine un link de pe you tube. Daca ai rabdare cauta-l in capitolele anterioare ca l-am mai pus. Si daca ai dureri asa mari trebuie sa iei antibiotice. Mie medicul mi-a prescris Ospen fiindca era cel mai slab si desi se considera ca nu e prea efidient la sinuzita, mi-a ajutat.
Monikus, o imbratisare si de la noi. Curaj! TT e un test statistic si ai vazut cate mamici au trecut prin emotii cu el. In plus, sunt unele mamici care au ales sa nu-l faca si sa spere ca Dumnezeu va avea grija de bebelusii lor. Promit sa ma rog pentru tine si bebe. Am incredere ca vei avea in curand vesti bune.
Fug sa-mi culc nazdravanul ca e deja prea tarziu.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si24+
crissbebe spune:
Pentru sinusuri iau pinosol si sinupret dar am inceput de azi dimineata sa iau si iau sinupret de 2 ori pe zi si pinosol de 3 ori pe zi....aseara am tras pe nas aburi de apa cu sare dar se pare ca nu a fost chiar eficient...dar de algocalmin stiti ceva e ok de luat? imi cauzeaza?
22 +cu bebe
uve_got_mail spune:
Clodute, dupa cum ti-am spus, am auzit numai lucruri bune despre dansul, de la colege care au nascut cu el:le-a raspuns la orice ora din zi sau noapte; impresia mea e ca de cand s-a mutat Medicoverul din Grozovici in Pipera e mai nemultumit...inainte de sarcina mergeam pt Papanicolau si chestii de rutina-acum insa e diferit, mi se pare inconstant in decizii si pe mine nu reuseste decat sa ma panicheze mai mult, la morfologie nu a vrut sa imi recomande pe nimeni, cand am zis de Iosup a zambit si a zis:daa, pacat ca nu e si ginecolog si pe urma...mergeti unde vreti; de asta am hotarat sa imi schimb medicul - unul care sa imi transmita si un dram de optimism, garantii nu poate nimeni sa imi dea, dar asta nu inseamna ca drumul pana la termen trebuie sa fie plin de temeri si de intrebari...
Iti doresc sa fie bine si sa poti naste cu dansul!
20+ , mami de Sarah Maria
vik-cj spune:
Buna seara fetelor...ma speriati cu ce viteza aveti la scris....pai cum o sa fi in perioada cind vom sta toate acasa? 2 capitole/zi???
Greu de tinut pasul cu voi...
Crissbebe...acum am verificat inca o data tratatul de farmacologie...scrie ca desi nu sunt studii suficiente pe gravide si ca la sobolani s-au evidentiat efecte teratogene la doze ffff mari (1000 mg/kg corp) nu exista date clinice despre efecte adverse la metamizol (algocamin) dar ar fi indicat sa se evite in sarcina. Singurul analgezic "sigur" in sarcina e paracetamolul.
Parerea mea e ca de la 1-2 fiole de algocalmin in trim II nu pateste bebe nimic..stai linistita...dar cum spune si biaz ar fi bun antibioticul daca e asa nasoala situatia. Dar intreaba mai bine si medicul de familie. Eu zic sa stai calma ca mai mult rau face agitatia lui bebe decit algocalminul!
Bebelache al meu cred ca va fi un mare dansator/dansatoare...misca intr-o veselie la ore "ciudate": dimineata, la amiaza si seara....Azi m-a surprins in timpul cursului si m-a luat un ras de au ramas studentii mei cu impresia ca o iau razna de rad de una singura in timp ce le prezentam niste subiecte "grele si serioase". Dar e o senzatie incredibila! Si daca tot vorbeati de simptome...eu una sunt fericita ca nu am arsuri (inca) in schimb am fost azi felicitata ca imi sta bine asa "siliconata"....nu ma mai pling si nu va mai spun la ce cupa am ajuns la sutien
Ma duc sa va citesc din urma....
O seara linistita.
20+
Lullaby_2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe dar de algocalmin stiti ceva e ok de luat? imi cauzeaza? 22 +cu bebe |
Nu stiu cat este de indicat in timpul sarcinii, dar stiu ca este un medicament controversat, fiind interzis in mai multe tari.
19 + cu probabil
gegea spune:
kiki, in Marasti erau doua camine, parca, nu ? Am stat un an intreg pe Fabricii de Zahar si imi amintesc caminele, magazinasele din zona si internet-caffe-ul.
Mie imi placea f mult sa merg sus, la Belvedere, adoram locul ala atat atunci cand eram in high spirits cat si atunci cand vroiam sa fiu singura si linistita.
Si eu vreau la intalnire cu voi...
kemsy, ce frumos... Sa fie de bun augur cadouasul si sa atraga dupa el multe altele, iar beneficiarul sa fie sanatos si sa se bucure de ele !
cristina, boierie curata pe tine ! Sa iti priasca concediile, sa te bucuri de fiecare clipa la maxim si da-le incolo de necazuri, alea au fost candva...
monikus, si eu te imbratisez si sunt mai mult decat sigura ca nu esti decat inca un caz de graviduta care are parte de un rezultat fals pozitiv la TT. Asteptam vestile tale, incarca-te cu optimism si va fi bine !
crissbebe, sanatate multa ! Uite aici link-ul postat de bia :
www.youtube.com/watch?v=j8sDIbRAXlg
Mi s-a parut f. util de retinut,
raluk, dar tu ce faci ? Ne-ai obisnuit sa postezi in fiecare seara, ai scris ca pleci undeva si eu am ramas in aer ?
Eu spun cu mana pe inima ca am citit fiecare cuvintel de la inceputul odiseei, dar la cate idiotenii fac in ultima vreme, nu ma mai mira nimic.
Iarasi e tarziu. Am avut o zi deloc libera, aici am avut de recuperat, nu gluma, si am facut-o in reprize, asa mult ati tot scris...
Vad ca multe dintre voi va bucurati de ploaie. Si aici a inceput sa ploua si o tine asa de cateva ore bune. Doamne ajuta, ca era mare nevoie !!!
Ma duc sa beau o cana cu apa si apoi nani.
Sambata vin socrii, maine am zi de smotru, desi nu o data m-am convins ca cel mai bine e sa faci o curatenie de la A la Z dupa ce iti pleaca musafirii, nu inainte.
Noapte buna !
Geani 24+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze
adimercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Hai ca am scris atatea mesaje ca ma simt ca Adimercedes care posteaza la ceas tarziu din noapte si ne ia mereu la rand, cu mesaj dupa mesaj.....ce ma mai amuz cand o vad a doua zi, asa draguta este....cum scrie ea acolo singurica Cea mai fericita 24 + cu |
Lutoniana
Ce sa fac daca eu sunt cu 7h inaintea RO? Macar asa stiu ca dormiti si apuc si eu sa citesc si sa postez fara sa se schimbe capitolul de la ora la alta ;)
La ora asta la mine e amiaza si Lisa doarme si eu rontai ceva usor inainte de pranz.
Si ca ai intrebat de pozele pe webshots, eu sunt la Adimercedes, ca nu am vrut sa confuzez lumea cu alte ID-uri. Adriana M cred ca e USA, daca nu ma insel.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
alex25 spune:
Buna dimineata burticute frumoase!
Monikus, tinem pumnii sa nu fie nimic grav, doar o noua eroare a testului, tu sa fii increzatoare, conteaza mult!
Criss, imi pare tare rau sa aud ca ai asemenea dureri, mai ales ca cele de dinti sunt absolut cumplite.....eu as incerca si remediile naturiste, la mine au functionat dupa extractie!
Eu ma duc astazi sa imi iau rezultatul la testul de incompatibilitate de grupa de la institut, mi-e si frica....daca iese tot prost?OOOOfff, da Doamne sa iasa bine!
22+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
alex25 spune:
Am uitat sa va intreb si eu ceva: care este adresa exacta de la cabinetul FORTIS, ca nu stiu deca ca e pe langa Casin, dar strada, nr? HELP!
22+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatoase