Burtici fericite de septembrie-octombrie (66)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Emy sper sa fie si cazul meu. Totusi nu as face amniocenteza pt ca stiu ca e riscul mare sa pierd sarcina si de la ea si copilul sa nu fi avut nimic.

Monica 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Monikus imi pare rau pentru aceasta neintelegere, asa sper eu sa fie.O simpla neintelegere din partea medicilor iar bebelina ta sa fie sanatoasa si voioasa.Off fetele cum am mai cazut si eu in oala.De o jumatate de ora nu-mi mai pot opri lacrimile de necaz ce mi este.Am avut incredere intr-o prietena si acum am cazut de mare fraiera in fata altor persoane.Imi vine sa ma urc pe pereti sunt trista pana in maduva oaselor.Nu stiu ce sa mai fac sa-mi revin nu-mi vine sa cred ca a putut trada toata prietenia noastra pt o prostie.Sper sa fiti bine toate impreuna cu bebeii.Va dulce pe fiecare in parte si pe bebici.Azi am facut si noi 23 de saptamani.

+22 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna seara,

Am intrat pe fuga ... Monikus sa stii ca si eu am fost in situatia ta, am avut 1:189 de sindrom Down dar la dublu test... analiza facuta la CMU. Tu unde ai facut-o ? Am observat ca la acest centru medical cam da erori... Am facut si triplu test desi ma hotarisem sa fac amniocenteza. Triplul test a iesit fara eroare...adica bine... dar eu am hotarit singura singura sa fac aceasta amniocenteza. TOATA LUMEA - mama, tata, sot ... multe cunostinte ... m-au incurajat ca nu o sa fie nici o problema dar eu am insistat sa fac amniocenteza. Aveam si eu un feeling ca nu este de fapt o eroare la dublu test dar am ales sa fac amniocenteza. Doar tu esti in masura sa alegi daca faci sau nu amniocenteza.
MEdicul la care a fost uve_got_mail este si medicul meu. Am nascut cu el si prima oara si acum am ales sa nasc tot cu el. Mie desi imi iesise ris de sindrom down nu mi-a zis sa fac amniocenteza... dar am ales singura...
Nu te impacienta. TOT ce vei alege sa faci trebuie sa fii calma. Stiu ca nu se poate ...ca asa spuneam la toti si eu ... sint constienta ca trebuie sa ma calmez dar nu puteam... S-a dovedit ca amniocenteza mi-a spus ca bebe e sanatos.

Deci intii si intii linisteste-te suntem alaturi de tine

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Monikus, iti dau un PM cu nr meu de telefon, eu de la serviciu nu pot intra pe forum-imi dai un beep si te sun eu!

20+ , mami de Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Monikus, iti dau un PM cu nr meu de telefon, eu de la serviciu nu pot intra pe forum-imi dai un beep si te sun eu!

Multumesc frumos.

Monica 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Clodute, e vorba de Hamid, de la Medicover? Ca daca e vorba de dansul, azi a fost pentru mine ultima consultatie; din punctul meu de vedere nu suntem"compatibili", de fiecare data m-am intors plangand de la Medicover, si nelamurita si speriata. Nu am auzit lucruri rele, dimpotriva, dar totusi faptul ca m-a trimis la Medlife la amniocenteza - chiar cand i-am spus optiunea mea ca nu vreau sa o fac, ma intreba de fiecare data parca sa-mi reaminteasca-si ca mi-a spus chestii de genul sa ma reprogramez pentru control si recoltare secretii iar cand m-am reprogramat m-a intrebat de ce am venit, ca secretie imi putea recolta si asistenta; cand l-am intrebat de col daca mai creste mi-a raspuns ca asa cum cresc urechile cand tragi de ele, intrebarea mea era serioasa totusi...
Imi cer scuze ca m-am intins, azi m-am intors de la consultatie si am tras o portie de plans, m-a certat ca am facut morfologica prea devreme la 20+3z; ca el imi spusese ca trebuie sa o fac in saptamana 22-23, desi nu a fost asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Fetelor eu de aseara de cand am venit acasa nu mai pot de durere de dinti cauzata de inflamatia sinusurilor...azi noapte am plans in hohote de dureri si nu am dormit toata noaptea si azi nu am mers la serviciu de oboseala...si cel mai urat e ca sunt singura acasa...acum nu am mai rezistat de dureri si am luat o fiola de algocalmin...credeti ca imi cauzeaza si imi face rau la bebe? nu ma pot opri din plans de dureri...

22 +cu bebe

Mergi la inceput

Se pare ca in seara asta toate fetele sunt suparate.Oare ce o fi?Din cate stiu eu nu face rau algocalmin ca si eu am luat tot la durere de masea.

+22 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Inca ceva crissbebe daca vrei leacuri babesti pt durere de masea sare incinsa intr-o carpa pusa pe obrazul pe partea cu durerea, un catel de unsturoi bagat in urechea pe aceasi parte cu durerea si inca una pe care o faceam eu pana sa raman gravida aprindeam o tigara si o bagam in ureche cu partea de unde se trage fumul

+22 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Uve_got_mail da, despre Hamid este vorba, intrebai tu la inceputul odiseeiei cine mai e la el si eu am raspuns atunci. Eu cind am fost la el cu rezultatul la dublu test cu sindrom down si l-am intrebat daca sa fac amniocenteza mi-a spus ca nu mai pot face nimic...chiar daca fac amniocenteza si rezultatul nu va fi bun nici la ea..si iti dai seama cit am plins si eu dupa ce am plecat de la el... eu care ma dusesem sa ma linistesc. Eu insa am ales sa fac...si i-am spus si lui...apoi m-am dus cu rezultatul si i l-am aratat. Eu am facut la Medlife...si probabil ... se ghideaza si el ca orice alt medic dupa paciente si trimite acolo unde statistica indica ca merg mai multe.
Probabil ca nu sunteti compatibili asa cum ai spus... eu insa am ales sa merg la el la prima sarcina pentru ca auzisem de multi doctori care se purtau urit cu pacientele ...din punct de vedere al limbajului. Mie mi-a placut cum s-a purtat cu mine pe tot parcursul primei sarcini si la nastere a fost SUPER ... am nascut in 15 min. M-a ajutat enorm. Nu vreau sa il laud dar eu sunt o panicoasa de felul meu ...si el a vazut asta si m-a incurajat mereu... acum insa... fiind la a doua sarcina ... nu mai e ca la prima... dar tot am incredere ca va fi usor la nastere cu el ...pentru nastere am ales sa merg la el. Intr-adevar ce ma ingrijoreaza este ca eu s-ar putea sa nasc la sfirsitul lui august si nu stie inca daca va fi in concediu atunci sau nu... si asta ma cam sperie... SPER sa nasc tot cu el.

Scuze daca m-am intins...Nici eu nu am fost foarte incintata cind m-am dus cu rezultatul la dublu test la el si a zis ca nu prea sunt probleme... chiar daca riscul era clar... pe hirtie ce-i drept...

Eh.. nu stiu daca m-am facut inteleasa... Eu, repet... l-am ales pentru ca m-a ajutat enorm la nastere.

Pup fetele seara usoara...fara dureri de dinti si fara mers des la shushu

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput