Burtici fericite de septembrie-octombrie (66)
Raspunsuri - Pagina 19
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daciana.ilie esti la munca Iulika? daci |
Sunt liberå ..Si mai lucrez 4 zile såpt viitoare si gata paaaa servici..

Iulika, cea mai fericitå
26+cu
Bruce Nicholas
madalina84 spune:
| citat din mesajul lui daciana.ilie io zic sa nu-ti faci griji cu 8 echo in 22 saptamani, probabil ca d-na dr a intrebat si ca sa vada daca nu cumva o iei razna ... daci |
mersic,macar pot sa dorm mai linistita ca deja intrasem in panica desi am o verisoara care ea e gravida in 18 sapt si are probleme cu rinichii si mai multe si a facut vreo 20 ca ajungea in fiecare sapt la urgenta,dar ea in spania si nu prea intelege ce zic aia.Acum nu mai sunt stresata ca il simt pe bebe destul de des,uneori raman uimita ce activ e si ce tumbe face,deci nici nu mai fac eco,decat morfo fetala,oricum la dr meu ecografia se scumpeste odata cu cresterea sarcini
22+ 
BEBELICA MADALINA
Iulika29 spune:
Lutoniana super marfa poseta.
Fetelor så va uitati la acea poseta are Lutoniana link la ea pe la pagina 17 daca nu ma insel.
Mie imi place

pe buneeeee
Iulika, cea mai fericitå
26+cu
Bruce Nicholas
madalina84 spune:
Am vazut-o si eu e superba dar din pacate eu nu o sa pot sa il tin pe bebe in brate

22+ 
BEBELICA MADALINA
Iulika29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madalina84
mersic,macar pot sa dorm mai linistita ca deja intrasem in panica desi am o verisoara care ea e gravida in 18 sapt si are probleme cu rinichii si mai multe si a facut vreo 20 ca ajungea in fiecare sapt la urgenta,dar ea in spania si nu prea intelege ce zic aia.Acum nu mai sunt stresata ca il simt pe bebe destul de des,uneori raman uimita ce activ e si ce tumbe face,deci nici nu mai fac eco,decat morfo fetala,oricum la dr meu ecografia se scumpeste odata cu cresterea sarcini 22+ ![]() BEBELICA MADALINA |
Eu nu cred ca face ceva sa faci multe eco..Aici am intrebat si mi-a zis ca poti face privat cate vrei ..Nu mi-a zis ca ar fi o contraindicatie decat ca ar fi stresant ..ATAT
Iulika, cea mai fericitå
26+cu
Bruce Nicholas
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui madalina84 Am vazut-o si eu e superba dar din pacate eu nu o sa pot sa il tin pe bebe in brate ![]() ![]() 22+ ![]() |
Heiii..era o gluma asa de seara, sa ne relaxam ca eu stau de 4 ore pe site-uri de bebelache si mi-a placut cum arata acea "poseta" si am vrut sa va distrati si voi.
Nu'i bai ca nu ai putea-o folosi....te vei bucura altfel de bebelache.
Eu una inca nu am bani nici de carucior asa ca nici prin cap nu-mi trece sa cumpar o "poseta" de 25 de lire
Cea mai fericita
25 + cu
madalina84 spune:
LUTONIANA stiu ca nu e cu intentie
dar la mine asta e situatia si trebuie sa ma conformez si stiu ca DD o sa ma ajute sa ma bucur altfel de bebelache
si sper din tot sufletul sa nu duca lipsa de nimik,nici macar de caratu in brate ca doar d-aia exista mamaie si tataie nu?![]()
22+ 
BEBELICA MADALINA
daciana.ilie spune:
gata cu munca ? yeeeeeeeeee!!!!!

e super poseta ... dar nu e cam scumpa? cat sunt 25 lire ... cam 40 euro ? ... sry nu prea stiu
am uitat sa va zic ... am cumparat azi patut de la ikea ... la doar 265 ron, lacuit alb, model simplu, cu 2 nivele de pozitionare a saltelei, doar ca partile laterale sunt fixe
mai tb saltea dar nu aveau din coji de nuca de cocos la ikea si nu mi-au placut ce aveau .. pareau cam moi
sry dar cred ca dezertez si ma duc la somn 

daciana
23+ cu Darius Alexabdru