Burtici fericite de septembrie-octombrie (66)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

Iulika, de cati ani esti acolo? te-ai obisnuit cu clima?

daci

De 3 ani sunt.Da m-am obisnuit nasol iarna e gri 6 luni aproape noapte mai mereu dar m-am obisnuit..Eu muncesc noaptea si zilele le dorm

Dar si cand vine vara e ziua numai zi aproape

Iulika, cea mai fericitå 26+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Madalina ce inseamna multe? eu stiu ca echo nu dauneaza bebeului dar nush daca tu nu faci cumva excese ; daca da, mai bine promiteti ca echo asta pe care o faci la bucuresti este ultima pana la sapt 32 ...sau pana la urmatoarea recomandata de d-na dr.

daci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Iulika bine ai venit pe la noi ...la ceas de seara

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

LUTONIANA mersi de raspuns,le-am facut ca eu stau cam prost cu rabdarea si vroiam sa aflu ce e sau ca am avut o sangerare prin sapt 11
DACIANA asa am zis si eu ca cea de la Buc va fi ultima pana imi va zice dr ca e nevoie,si am facut vreo 7 pana acuma

22+

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

nush cum ar fi cu atata iarna si noapte in jur .... eu abia astept primavara si toamna .. si vara.. daca am noroc sa merg la mare

din pacate la mare nici nu se pune problema anul asta
...asta e ...mergem la anu cu bebe ...hope so ...

stiu ca ai zis ca muncesti noaptea dar parca nu te-a intrebat nimeni ce faci de noapte ... sau am sarit eu pasajele ..

am muncit si eu pe la inceputuri 12 cu 24 si mai prindeam ture de noapte ... era greu dar si f frumos mai ales primavara, dimineata, cand eu veneam de la servici si era aerul proaspat si orasul atunci se trezea...

daci

Mergi la inceput

Da si eu imi amintesc de primul trimestru cand fetele vb de ecografii peste ecografii la 8-9 såptamani si eu m-am bagat sa zic ca am prima eco si singura daca totul e oki la 18 såpt..Practic eu nu aveam cu ce sa 'må bag in seamå' ma refer la experienta de eco. Oricum pt mine a fost extraordinar nu am fost stresata si nici nu sunt acum atat timp cat il simt nu am dureri am considerat si consider ca totul e oki..Påna acu a fost oki cu o singura eco deci...tot asa va fi si pana la sfarsit .STIU EU

Deci sunt in clubul ''fara stres''

Mergi la inceput

io zic sa nu-ti faci griji cu 8 echo in 22 saptamani, probabil ca d-na dr a intrebat si ca sa vada daca nu cumva o iei razna ... si daca nu tb sa fie mai atenta cu grijile tale

daci

Mergi la inceput

Bine v-am gasit frumoaselor burticele

Eu cam sunt obisnuita cu orele astea...sunt cucuvea

Mergi la inceput

esti la munca Iulika? sau libera in week-end ?
daci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Iulika sunt in acelasi club, asa de frumos a scris Diana daca nu ma insel:

data viitoare cand il vad e la nastere

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput