Burtici fericite de septembrie-octombrie (66)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

raluk, ce invitatie frumoasa imi faci tu mie... As veni cu ochii inchisi, chiar si pt o singura zi, dar 365 de km nu-s de ici de colo, mai ales la drumurile proaste din Romania.
Nu e exclus ca drumurile noastre sa se fi intersectat la un moment dat, mai ales ca am stat cam in aceeasi perioada in Cluj. In plus, la mate-info, in generatia noastra, am cunoscut cateva fete, una dintre ele e acum in Cluj si tot din Baia Mare e. La mine, am avut multe colege din Baia Mare (absolvente de liceu in '99, deci in aceeasi generatie, presupun), iar Sarbatoarea Castanelor mi-a ramas intiparita in minte cu mirosul de castane afumate si must mult si dulce. E posibil sa avem cunostinte comune.
Hahaha, nu neaparat pt. soacra e curatenia, ea chiar e un gen mai relaxat cand vine vorba de eforturi fizice si are o vorba gen "ce nu poti face azi, lasa pe maine, ca poate maine nu mai e nevoie". Se si impunea o curatenie mai ampla, pt ca numai harnica nu sunt eu in ultima vreme. Acum totul e frumusel si aproape asa cum imi place mie.

kiki, asa de curiozitate doar, daca eram loco, poate iti dadeam si tarcoale, unde e petrecerea ? Mai e un pic, abia astept pozele... Veti merge si in Gradina Botanica dupa biserica ? Cam toate perechile merg, pozele ies frumoase, iar cadrele sunt deosebite.

madalina, felicitari pt bebelusul care te-a incantat cu atatea gesturi ! Nu mai e mult pana vinerea viitoare.

Roxxy, gata pregatirile ? Petrecere frumoasa, desi stiu ca atunci cand esti gazda, mai mereu ai cate ceva de facut, agitatia e continua, dar zambetele de emotie si fericire ale copilasului merita orice efort.

Revin.

Geani 24+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

am uitat sa zic cat m-a amuzat o fata care povestea .. ratacise cardul .... si zicea ceva de genul "daca nu eram insarcinata as fi sost sigura ca mi-a fost furat....asa... .. ma duc sa-mi fac altul, pt ca e pe undeva prin casa"

am ras si rad mereu cand imi aduc aminte de asta ... cam asa mi se intampla si mie ... soatza mea e contrariata si acum de ce mi se intampla.

ufffff ... daca nu v-as fi avut pe voi, cu care sa impartasesc una-alta ...greu tare

daci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

raluk, este vorba despre cartile de la Egmont, din colectia Disney. nu ? www.egmont.ro/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=9&Itemid=99 Astea cumva ? Eu nu as zice sa te grabesti sa le cumperi, oricum pana ajunge bebelusul sa fie interesat de carticele, primele vor fi cele cu pagini integral cartonate, pe cand astea au pagini normale, e drept de o calitate buna, dar vor merge abia de pe la vreo 2 anisori (adica sa i le poti incredinta si sa le "citeasca" in voie, singur, fara asistenta si fara sa indoaie/rupa foile).
Noi, cele mai multe carti le-am cumparat de la www.edituracrisan.ro (mai nou, vad ca au facut nu stiu ce parteneriat), cartile sunt extraordinar de frumoase, calitative si au promotii peste promotii. Ii recomand cu caldura.

lutoniana, la fel e si la mine cu somnul. Dormeam in front la inceput, ii disperam pe toti, inclusiv pe fetita : "cum mami sa iti fie somn, doar abia te-ai trezit...". Acum sunt mai "normala', imi permit sa stau si seara mai tarziu fara sa imi periclitez programul de a doua zi.
Da, unele manifestari de graviduta sunt departe, iar clipa in care ne vom tine bebelusii la piept e tot mai aproape.

Azi a fost ceva mai liniste, capitolul de ieri dainuie si azi, pai e frumos asa, mai fetelor ?
Aaaa, apropos, ca veni vorba de capitol, monica, ce ziceai ca s-a intamplat cu listutza ? Eu am intervenit f putin la inceput de tot si oricum, aproape tot ce am schimbat eu, am gasit peste noapte modificat, asa ca am renuntat. In rest, nu mi-am mai bagat nasul, parol. Sunt probleme ?

Merg la nanica, va pupacesc si sa aveti week-end frumos !

Geani 24+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Va recomand cu caldura o poseta minunata, cum vi se pare ?

http://www.babycity.co.uk/PD/baby-gifts/Baby-Carriers/Infantino/Infantino/1072/SlingRider-with-Breathmesh.aspx

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Fetele burticile,va rog linistiti-ma si pe mine
Credeti ca i-am facut rau lui bebe cu atatea eco?Toata lumea mi-a sarit in cap ca de ce fac atatea si ma gandesc acum cu groaza ca mai ma duc si vineri la buc
Eu cand am intrebat doctora mi-a zis ca nu il afeceteaza eventual il incalzeste putin dar cand ma vazut si ieri a zis ca de ce fac atatea?Si i-am zis ca m-am simtit rau miercuri dar nebuna de mine vroia sa vada pe bebe si eventual ce este
Eu sper sa fie bine si sa nu ii dauneze

In rest parca il simt pe bebe cum se intoarce si e destul de activ de cateva zile,in momentul de fata i s-a parut atractiv sa se puna pe ficatul meu si am o durere dar ata ete,bebele e sefu
Va sa aveti somnic usor

22+

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

superrrr poseta
oare bebe sta comod? asa pare ...

daciana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna seara fetelor!! Am ajuns de la servici.

Amm vazut ca vb de somn..ei bine la inceput dormeam si eu mult apoi am avut o perioada cand dormeam 6-7 ore si gata de vreo cateva zile dorm cam 10 11 ore..Oare se intoarce iarasi roata din primul trimestru??

In weekend voi fi libera si cica s-au anuntat 25 de grade(fetelor aici e canicula pt suedezi la 25 de grade) deci voi fi pe afara mai toata ziua mai ales ca acu ziua e luuunga pana pe la 23...

Iulika, cea mai fericitå 26+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Iulika, de cati ani esti acolo? te-ai obisnuit cu clima?

daci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Clodute am vazut si eu pozele cu Patrik...E un scumpel..

Iulika, cea mai fericitå 26+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Madalina eu pot sa-ti raspund dar nu chiar pe placul tau...poate era mai bine sa fie alte fete pe aici
Teoretic bebe nu pateste nimic ci doar este stresat de ecografii, asa am citit. Bine, dupa stres se relaxeaza, nu-i problema insa depinde de la femeie la femeie ce alege sa faca si de cate ori sa mearga la eco.
Eu m-am mai bagat odata intr-o polemica pe tema asta si acum imi amintesc cu zambetul pe buze ca erau fete care ziceau "daca vreau merg si de 3 ori pe saptamana" ca doar sunt banii mei.
Ma rog, eu nu sunt adepta acestui stil.....si chiar daca as fi aici nu mi-ar face atatea ecografii iar la privat nu imi permit sa merg.
Hai sa il lasam si pe bebe sa se dezvolte frumos si armonios si va garantez ca fiecare sufletel din burticile noastre simte dragostea noastra si nerabdarea de a-l vedea si de a-l avea in brate, stie ca este iubit si dorit...pentru ce sa-l mai vizualizam atat ?
Si am mai citit ca (observati ce citita sunt ) ca ori de cate ori il vom vedea la ecografii nu se compara cu mocusoara lui la nastere si cu ce ne va inspira atunci. Asta ne-o pot confirma fetele cu experienta.

M-am lungit.....dar esenta este ca nu cred ca-i dauneaza cu nimic dar de ce sa faci atatea ecografii, atata vreme cat dr ti-au spus ca e totul bine ?

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput