Burtici fericite de septembrie-octombrie (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

e super poseta ... dar nu e cam scumpa? cat sunt 25 lire ... cam 40 euro ? ... sry nu prea stiu

Pai draga mea, TOT ce era pe acel site era scump...dar asta nu m-a impiedicat sa casc si eu gura, ca asta era gratis
Erau body cu 18 lire bucata

Noapte buna !!!!!

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Lutoniana cred ca am ramas singurele..Eu halesc de zor o inghetata cu pisica pe brate si cu televizorul la 'tigani'

Iulika, cea mai fericitå 26+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

"scump domle scump" ... poate voi nu stiti reclama ...

am zis ca ma culc ... acushi ma duc ... vroiam sa completez ca eu nu sunt fascinata de nimic in afara lenjeriilor de patut ... as sta si eu cateva ore pe site-uri cu ele am vazut la baby expo modele ... dar scumpe ... mult prea scumpe pentru bugetul meu ... asa ca ... ... asta e... o sa fie lucru manual ...pt ca am masina de cusut si ma mai pricep pe ici pe colo

gata, acu realy realy ma duc la somn ca sa nu-mi dau orarul peste cap

nb

daciana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

offf.. nu mai reusesc sa ma dezlipesc de voi si eu am doua matze dragi tare si culmea .. nu am facut toxoplasmoza pana acum ..desi eu ma ocup de igiena lor de cativa ani buni .. sa tot fie 10 ani de cand am pisicutze

gata
daciana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

offf.. nu mai reusesc sa ma dezlipesc de voi si eu am doua matze dragi tare si culmea .. nu am facut toxoplasmoza pana acum ..desi eu ma ocup de igiena lor de cativa ani buni .. sa tot fie 10 ani de cand am pisicutze

gata
daciana

Chiar daca tu te ocupi de igiena, daca te speli bine si ai grija e oki nu are ce så fie..La mine o face sotu de cand am ramas insårcinatå dar mai voiam sa o mai fac si eu dar el nu ma lasa..Am zis ca ehh daca el vrea

Mergi la inceput

Lutoniana maei esti??Stii ce fac eu acu??Beau o bere..dar ce pofta aveam ..Citeam azi la fete ca pe caldura asta beau cate o bere si asa pofta ce aveam...Numai ca a mea e din aia slaba de 2,8

Ce mai.. nebunå care la ora 12 noaptea bea bere numai in Suedia gasesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

lutoniana multumesc. am avut o zi proasta, dar a trecut spre final. grijile astea bata-le-ar vina. dar ma gandesc ca dupa atatea zile bune, mai vine si una nasoala.

clodute super faine pozele si nazdravanul :)
cat despre gripa porcina...stai linistiti...cazurile din afara Mexicului si SUA sunt usoare, se trateaza cu tamiflu si trece in cateva zile. mai rau e de femeile gravide...ca tamiflu are ceva efecte asupra copilului

lutoniana chiar azi ma gandeam la ce greturi oribile am avut. si ce departe mi se pare totul. si obseala aia de adormeam vorbind pe la 9 seara. si acum am zile cand pik franta...dar parca inchin steagul mai tarziu. iar poseta e mortala.

madalina84 despre eco prea des parerile sunt impartite. mama, farmacista nu e prea de acord cu ele. si nici alti doctori pe care-i cunoaste pe acasa. ca cica tto sunt acolo ceva unde care se propaga. chiar nu m-a lasat sa fac 4D cand am fost acasa. mi-a zis, draga, ce tot sa vezi daca e intreg, roaga-te, ai incredere. daca nu, atunci stai si-l stresezi pe copil pana la 9 luni cu nebunia ta. intr-un fel are dreptate. nu am mai facut pana la morfofetala de sp trecuta. as vrea sa-l vad la 4D cum arata, dar l-oi vedea dupa :)

MangaGirl :-) 22+ cu
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

la capitolul 67

Geani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetelor!
Si eu sunt o burtica de septoct2009
Nicoleta Laura DN 30.10.1978 UM 16.01.2009 DPN 23.10.2009

Laura 20+ mami de Ramona Cristiana (20.03.2007)

Mergi la inceput