Burtici fericite de septembrie-octombrie (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Monikus, da...si eu m-am uitat prima oara pe site si atunci cind am vazut 6 milioane am zis gata...fac fara sa ma gindesc... dar parca nu imi venea sa cred ca am mai cautat discutii despre amnio ca sa stiu cum e si ce mi se face...si am vazut si preturi...si apoi cind am sunat sa ma programez am si intrebat de pret si ei mi-au spus la telefon.... dar atit am si platit...

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Monikus eu am renuntat si la TT si as fi renuntat daca ar fi fost cazul si la amnio, pentru ca nu cred ca as fi putut sa iau decizia intreruperii sarcinii.
Referitor la ecografie lunar, vreau sa spun ca nu este o regula si nici macar recomandat. Eu stiu ca la noi se recomanda 3 ecografii in sarcina, cate una pe trimestru. Acolo unde exista probleme se fac mai des. Ba chiar eu cand am fost la ecografia din 13 mai si i-am zis d-nei de la ecograf ca nu o sa fac si TT ca sa nu-mi mai tipareasca rezultatele in mai multe exemplare, m-a intrebat mirata ca de ce o mai fac.
Nici macar control ginecologic n-am mai facut in ultimele doua dati pentru ca n-aveam nimic de care sa ma plang.

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 18+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Dana da..
eu am ajuns la concluzia ca ii e teama sa nu cumva sa nu fie acoperit ....
m-am uitat acum pe codurile bolilor...sunt atatea pe care le poate invoca legate de sarcina mai mult sau mai putin...sau care dne fereste se pot lega intre ele...
si culmea mea e ca eu nu as vrea sa invoce nimic...poate sa citeasca legea sa-mi dea prenatalul in limita celor 84 de zile...nu si nu..

pe principiul orice pb are o solutie..sper ca si aici o voi gasi si eu pe cea potrivita....in cele din urma va fi renuntarea la serviciile lui

25+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Vin si eu cu cititul din urma, din cap 64...

litlelight, multumesc mult de linkul de la kika. Pretul e foarte bun. Pe mine ma enerveaza faptul ca asa, de la distanta, nu ma pot hotari, fara sa scutur bine un patut sa vad cat e de rezistent. Si cele de la ikea imi par tare firave, dar imi plac mult in catalog, nu stiu cum arata "live".

clodute, multumesc mult de linkuri!

Geani, anomis28, mihaela amalia, felicitari pentru carucioarele albastre! Sa fiti sanatosi!

elenuta23 Doamne ajuta sa fie totul bine!

Monica, mi-ai facut o pofta cu dovleceii... (dar pofta normala, nu de sarcina)

Si am vazut multe poze noi adaugate! suntem cea mai faina odisee!

Si eu visez de cateva luni la mare, si cu a noastra m-as multumi, desi de anul trecut, cand am fost in Grecia, am decis ca sunt indragostita pe viata de locul ala. Clodute, relaxare placuta in continuare! Asa ma linistesc cand iti citesc postarile, de parca ne-ai trimite putina briza cu miros de mare!

lutoniana, m-ai distrat tare cu cititul integral al forumului . Si eu fac la fel, si cand raman in urma, altfel nu mai inteleg nimic.

liliac, la fel si eu, ador usturoiul, chiar daca nu ma simt bine vreo doua zile dupa...

claucia, sa ne spui daca sigur apari cu poza in revista, sa cumparam

cristina ana, concediu relaxant in continuare! Si mult succes cu apartamentul!

anadomnica, si eu de cativa ani sunt deprimata cand ploua, si la noi ploua deja de doua zile

geani, si eu sunt o indragostita de cluj! Am stat acolo 5 ani si am sperat sa raman acolo, dar sotul meu clujean a facut coalitie cu ai mei sa ne intoarcem in Baia Mare, ii placea lui foarte mult. Si la motivatia ca la ai mei acasa sunt cateii mei dragi nu am putut rezista . Atata ca eu fiind mai aproape, mergem mai des in Cluj, acolo mi-au ramas multi prieteni, fini, si sa nu uitam, acolo mi-s socrii. Si eu am terminat in 2003 facultatea de mate-info, dar am mai ramas un an la master. Ce zici sa ne intalnim la baby expo? Si mergem si pe langa primarie sa o vedem si pe kiki mireasa!

monikus, sigur totul e bine. Uite de ce nu am vrut eu sa fac TT, ca te face sa te panichezi pe degeaba. Si chiar daca mi-ar fi iesit prost rezultatele, nu as fi facut amniocenteza, ca si asta are riscuri. Si mai ales nu as fi vazut rostul, pentru ca nu as renunta la bebe orice ar fi la o varsta asa avansata a sarcinii. Doamne ajuta sa iei decizia buna si sa te linistesti!

uve_got_mail, pe mine la 20 de saptamani m-a programat pentru morfo, deci o fi prea devreme?

hihi, uite ca mi-a observat geani disparitia. Cred ca ploaia asta m-a deprimat asa tare ca nici n-am mai deschis calculatorul. Succes cu socri, cred ca soacra e musafirul pentru care trebuie neaparat facuta curatenia inainte.

adela, monica, si eu imi scoteam curentul din urechi ori cu tigara, ori cu cornete de ziare cu gaurica in varf, ori cu niste cornete ce se vand acum in plafaruri si farmacii, din ceara, care ard mai multa vreme decat ziarele, si apuca sa faca puf-puf si gata, ai scapat de curent!

De dimineata stau sa va ajung, mami ma tot suna sa merg pe la ea, asa ca trebuie sa fug. Va pup !

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

geani, si eu sunt o indragostita de cluj! Am stat acolo 5 ani si am sperat sa raman acolo, dar sotul meu clujean a facut coalitie cu ai mei sa ne intoarcem in Baia Mare, ii placea lui foarte mult. Si la motivatia ca la ai mei acasa sunt cateii mei dragi nu am putut rezista . Atata ca eu fiind mai aproape, mergem mai des in Cluj, acolo mi-au ramas multi prieteni, fini, si sa nu uitam, acolo mi-s socrii. Si eu am terminat in 2003 facultatea de mate-info, dar am mai ramas un an la master. Ce zici sa ne intalnim la baby expo? Si mergem si pe langa primarie sa o vedem si pe kiki mireasa!

De dimineata stau sa va ajung, mami ma tot suna sa merg pe la ea, asa ca trebuie sa fug. Va pup !

19+

eu va astept cu drag, dar la primarie nu mai mergem...am fost anul trecut in 7 iunie...acum nu a mai ramas decat biserica si petrecerea

KIKI 22+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Pupici si de la noi trei. Suntem acasa, prima zi de conced.
monikus, imi pare rau ca trebuie sa te stresezi cu asta. probabil ca nu stii, insa eu am ales sa fac amnio fata Dt sau TT, pentru ca eu am caz de SD in familia sotului si o sarcina pierduta la 14 saptamani cu bebe malformat. Pe mine m-a costat 17 milioane de BB, adica 34 pe tottal. Iti dai seama ca nu mi-a fost usor, insa eu am stiut ca o sa am nevoie de amnio inainte de a ramane insarcinata. Nu ma asteptam eu la doi... tutunaru mi-a facut amnio si a fost foarte OK. Nu m-am dus cu frica deloc. Am fost 4 fete. La restul de 3 a mers foarte repede, nu stiu daca a durat mai mult de 10 minute la fiecare, dar nu cred. Asta cu dezinfectat aria cu tot. La mine a fost ceva mai greut, pentru ca sunt 2 si unul era inghesuit tare si m-a intepat de 5 ori pentru el.Insa, in afara de oarece disconfort al meu, bebe a fost OK. De fapt, ca sa il protejeze pe el m-a tot intepat. La sfarsit mi-a zis ca merit o cioco la cat am fost de cuminte. Am avut o usoara presiune in abdomen in ziua respectiva si a doua zi un pic de tot sau era doar grija mea prea mare. Mi-a dat antibiotic pentru 3 zile si No-spa o saptamana. Dupa o saptamana m-am dus la control si bebicii erau activi si fericiti. Si sanatosi, in urma rezultatelor. Stiu ca se zice ca riscul este de 1%, insa eu una, in afara de un caz de la TV, zau daca am auzit de pierderi de sarcina in urma amniocentezei. Nu stiu cum s-a ajuns la acel 1% insa daca medicul are experienta, mana buna si tu ai incredere in el, eu zic ca riscul este mult mai mic. Si linistea este nepretuita.

Insa, decizia este doar a voastra, indiferent ce spun medicii. Mie mi-e ciuda ca testele astea dau atat de multe erori si asta pe banii nostrii. Eu le-as interzice pana gasesc ceva mai bun de-atat.
Oricum sa iei cea mai buna decizie pentru tine.

24+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Buna fetele,de la ora 10 tot citesc si abia acum am terminat,deja bebe ma impunge ca ii e foame
Elenuta23 sa dea DD sa fie totul ok cu bebelina ta
Monikus suntem alaturi de tine orice decizie iei
Acum sa incep cu mine,miercuri m-am simtit destul de rau,incat abia pe la 7 seara am reusit sa ies putin afara,nu stiu ce am avut dar banuiesc ca ori imi mananca bebelicu calciu ori tensiunea
Ieri inainte cu 30 minute sa ma urc in masina sa plec la BUc ma suna de la clinica si imi spun ca nu mai vine doctora si ca se reprogrameaza vinerea viitoare dar inca nu e nimik sigur sa astept sa ma sune.M-am umplut de nervi si aveam o fata de radeau mama cu tata de mine
Binenteles ca zuza de mine s-a dus la eco (la doctora care mi-a zis ca am fetita) si mi-a facut tot 4d dar a zis ca bebelicu are cordonul intre picioare si nu se vede clar insa ea merge tot pe fetita
Fetele m-am indragostit cand am vazut pe bebelicu meu cat e de frumos,o sa pun si pozele,care imi dadea ba un cot ba un picior si apoi la apucat sughitu si casca asa frumos gurita
A zis dr ca e grasun chiar daca nu l-a cantarit si ca e ok.Apropo am intrebat de ce se "zice" ca le 3.4 d se vede daca e baiat sau fata indiferent daca are pozitia buna sau nu si a zis ca nu se poate spune cu precizie 100% si mi-a dat ex cu degetele lui bebe ca vezi manuta dar nu poti nr degetele daca le are impreunate '(ca bebelicu tinea degetu mare impreunat cu aratatorul),apoi ne facea cu mana apoi se ruga ,in principiu inca nu stiu ce o sa fie dar important e ca e sanatos
Am si eu o intrebare credeti ca prea multe eco ii face rau lui bebe?! stiu ca sunt nebuna dar eu de cate ori am avut ocazia am facut eco incat am ajuns pe 7 pana acum
Va si sa aveti o zi minunata

21+

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Iar uitasem sa schimb semnatura

25+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Madalina ma bucur ca sunteti bine tu si bebe orice ar fi el

KIKI 22+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Monikusimi pare rau de suferinta ta. Poate ti-ar fii de ajutor sa vorbesti cu doamne care au efectuat aceasta procedura. Nu cred ca trebuie puse in evidenta numai aspectele negative, desi se pare nu-ti ofera nimic bun amniocenteza..

Mergi la inceput