Burtici fericite de septembrie-octombrie (66)
Raspunsuri - Pagina 12
vias spune:
nu stiu daca ma mai tineti minte, dar am si eu o intrebare:
intru in concediu de risc maternal..daca mai e cineva in cazul meu...actele facute de catre firma au durat foarte mult?
Va-ti primit banii dupa cateva luni?
ca cei de la servici de la mine asa spun....e adevarat??????
Multumesc...si ma scuzati ca dau asa peste voi
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
madalina84 spune:
Am vazut si eu noile poze si sunt toate frumoase
Kaiwachan si eu am ajuns prin japonia si eu chiar m-am indragostit de tara aia dar nu am avut curajul necesar sa raman acolo.Am lucrat in bar ca probabil toate fetele se vor intreba cum am ajuns tocmai acolo.Cand am pasit in tara aceea am zis ca nu am sa pot invata in veci limba lor dar dupa 3 sapt vorbeam si dupa 6 scriam in limba lor doar katagana si hiragana.Mi-a placut tot ce am vazut,am fost in Wakayama,Nagoya si Omiya,bineteles in vizita si in alte orase.O perioada pe care nu o s-o uit niciodata
Am pus pozele cu bebeicu si am si schimbat semnatura ca am mai crescut intre timp
Pupici dulci la burticute
22+
BEBELICA MADALINA
ramsan spune:
Buna ziua fetelor,
Pana acum am tot lecturat la capitolul trecut dar si la cel prezent.
Si eu dau tarcoale la butoiul cu melancolie ca am motive serioase: trebuia sa iau banutzii pe salariu de luni, dar s-a facut vineri si nu ii iau nici azi (asa e pentru toti angajatii firmei), nu ii pot lua lui Rares nici macar o ciocolata de ziua internationala a copilului care este luni... asa ca Mangagirl stiu exact cum este. In plus de pe 1 iunie trec la program redus de 6 ore, dar se reduc proportional si veniturile, asa ca nu sunt deloc fericita cu asta.
Avem insa toate sansele sa ne revenim abia peste 2 sapt. cand ia sotul leafa (macar el lucreaza la stat si leafa lui e sigura).
Pentru toate astea ii multumesc lui Dumnezeu, pentru ca stiu ca putea fi si mai rau.
Monikus si Ellenuta ne rugam sa va fie bine
Daca nu ma inseala memoria, astazi avea cununia civila Katteryna. Sa scoatem agitatele? Voi ce va amintiti despre asta?
Ramona
Tudor Gruia 21+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
monica_dicut spune:
Eu parca stiu ca e kiki pe 6 iunie si katreryna pe 7 iunie...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
kiki_cri spune:
Camy, nu cred ca e cineva la noi pe forum care sa isi fi facut concediu de risc maternal...au fost cateva tentative dar pana la urma nu cred ca si-a facut nimeni si nu cred ca iti putem da vreun raspuns...sorry.
Ramsan, cred ca maine are cununia civile Kateryna.
KIKI 22+ si
anadomnica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramsan Buna ziua fetelor, Pana acum am tot lecturat la capitolul trecut dar si la cel prezent. Si eu dau tarcoale la butoiul cu melancolie ca am motive serioase: trebuia sa iau banutzii pe salariu de luni, dar s-a facut vineri si nu ii iau nici azi (asa e pentru toti angajatii firmei), nu ii pot lua lui Rares nici macar o ciocolata de ziua internationala a copilului care este luni... asa ca Mangagirl stiu exact cum este. In plus de pe 1 iunie trec la program redus de 6 ore, dar se reduc proportional si veniturile, asa ca nu sunt deloc fericita cu asta. Avem insa toate sansele sa ne revenim abia peste 2 sapt. cand ia sotul leafa (macar el lucreaza la stat si leafa lui e sigura). Pentru toate astea ii multumesc lui Dumnezeu, pentru ca stiu ca putea fi si mai rau. Monikus si Ellenuta ne rugam sa va fie bine Daca nu ma inseala memoria, astazi avea cununia civila Katteryna. Sa scoatem agitatele? Voi ce va amintiti despre asta? Ramona Tudor Gruia 21+ Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006) |
Draga mea, tu fiind graviduta, ai dreptul conform legii sa lucrezi 6 ore si sa fii platita tot pt. 8 ore. Cerceteaza putin legislatia ca eu am o prietena care asa a facut cerere si se poate. Trebuie doar sa ceri, nu cred ca pot zice nu daca te duci la ei cu legea in mana. Bafta!
Doamne ajuta!
18+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
Roxxy80 spune:
Salutare!
Monikus, acum am citit prin ce treci. Ma rog la Dzeu sa iei decizia cea mai buna. Eu sunt sigura ca bebele tau este sanatos.
Inca o data ma felicit pt faptul ca nu am facut nici DT nici TT ca sigur o luam razna daca primeam un rezultat fals pozitiv. De fapt ar trebui sa-i multumesc dr ginecolog care nu m-a lasat.
Eu sunt putin cam ocupata pt ca maine ii taiem motul lui Matei si facem o mica petrecere acasa. Nu-mi mai vad capul de pregatiri .
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 24+
liliac1 spune:
Urari in avans:
Kateryna Casa de piatra si sa va iubiti pana la adanci batraneti!
kiki Petrecere frumoasa!! Sunt convinsa ca o sa fii cea mai deosebita miresica.
RoxyyPetrecere frumoasa si voua! Sa vii sa ne povestesti cum a fost si ce-a ales de pe tavita!
Liliana, Andra-Maria & 19+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
ramsan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anadomnica
Draga mea, tu fiind graviduta, ai dreptul conform legii sa lucrezi 6 ore si sa fii platita tot pt. 8 ore. Cerceteaza putin legislatia ca eu am o prietena care asa a facut cerere si se poate. Trebuie doar sa ceri, nu cred ca pot zice nu daca te duci la ei cu legea in mana. Bafta! Doamne ajuta! 18+ Maria Mami si tati te iubesc si te asteapta! Creste bebe!!! |
Intr-adevar asa spune negea ca pot lucra 6 ore fara diminuarea salariului ca si gravi, dar aici se pune altfel problema: firma vrea sa faca economie si sa reduca timpul de lucru oricum si proportional si salariul. Eu pot face mama cererii daca ei nu au de unde sa ma plateasca este tot aia
Multumesc oricum de sugestie, stiu ca esti f bine intentionata, dar chiar nu se aplica acum, la cazul meu.
Ramona
Tudor Gruia 21+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
kiki_cri spune:
Roxana, spor la treaba cu pregetirile!!!!!Sa ne pui poze de la party sa va vedem
Liliana, mersi de urariInca suntem in febra pregatirilor...mai e putin...
KIKI 22+ si