Burtici fericite de septembrie-octombrie (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Crocodana, referitor la medical...

Mi-a venit o idee. Daca iti da 14 zile cum vrea el/ea ce o fi...apoi faci pauza un weekend (sambata si duminica - sugestia de la medicul meu de familie cu pauza pe weekend)si apoi iti da alte 14 zile pe alt cod (de exemplu cum am eu: 01- boala obisnuita, cod diagnostic 751- alte afectiuni corelate sarcinii sau ceva de genul)...care e problema?

Bine..eu aici am vb de concediu medical clasic cu 75% din net. Daca e vb de concediu de risc maternal...nu am retinut tu de care ai... atunci pica faza...si nu mai stiu.

Dana 23+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Dana,
merci frumos..eu vreau medical clasic 75% din net.(by the way asta se mai impoziteaza inca o data?)
asa i-am propus, exact ideea ta..a scris o gravidutza pe forum nu stiu daca tot tu sau altcineva care aplica deja metoda..
mie acum (ultimele 2 sapt din mai )mi a dat pe criza de lombosciatica si nu mai stiu ce...si i-am sugerat sa imi dea cu pauza 2 zile, in wknd, si sa imi schimbe codul (751 ce ai tu sau altceva...)...si afirma ca nu poate face asta..ca ar trebui sa ma vindec intre timp...asta e argumentul pe care mi l-a adus...

o sa vb cu ginecologul si daca el considera ca nu poate sa imi dea pt ca nu am problema grava legata de sarcina sau asa ceva...aplic ultima solutie si schimb medicul de familie..

la forumul de pb legislative ti-am adresat si eu o intrebare? ma poti ajuta cu un raspuns?

25+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Monikus si eu tot la Predoi am facut amniocenteza a costat 21,5 milioane.

Bafta in decizia pe care o vei lua.

Nu iti mai face griji pentru ca va fi bine.

Crocodana pot sa iti spun cum am procedat si eu cu concediul...eu aveam multe zile de concediu de odihna si am luat 2 saptamini (14 zile) concediu medical si 2 saptamini concediu de odihna si inca odata tot asa luna urmatoare si apoi am nascut... Asta la prima sarcina anul trecut in ianuarie si februarie.
Incearca si asa daca ai suficiente zile de concediu de odihna.

O zi buna fetele desi aici la mare ploua... asta ca sa va fac ziua mai buna si sa nu va mai ginditi la mare

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Monikus Daca ai facut analizele la synevo...vezi ca pe pag 2 ai si interpretarea "Riscului de Sindrom Down"...si explicatiile respective te vor edifica. Apoi, mai ai si MoM-urile alea interpretate (e o medie intre mai multi factori) Vezi ce valori au si unde te incadrezi... Si nu in ultimul rand, mai cere o parere! Eu trag speranta ca totul este bine!

Liliana, Andra-Maria & 19+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

fetelor, astazi sunt tare daramata am incercat sa-mi platesc credit cardul cu cel al lui sergiu, dar astia nu-l accepta si platesc 40% taxe in fiecare luna...am luat salariul si pt ca drumul in romania la dentist a fost un efort...acum sunt pe zero...dar asta inseamna ca nici bani de pus la cosul cu mancare nu am luna asta...nu mai vorbesc de pus deoparte pt bebe. sunt fffff suparata si trista si ma intreb dk voi ajunge o data sa fiu relaxata in ceea ce priveste cum ne descurcam luna viitoare. gandul ca stau acasa in concediu de materna si imi vin 400 de lire pe luna, nu ma linisteste cu nimik. sunt suparata...parca muncesc pe surcele
pe el nu ma pot baza ca e student si nu-i ajung nici banii sa-si plateasca cheltuielile in casa. cum o sa ne descurcam si cu un copil?

MangaGirl :-) 22+ cu
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Maria, nu mai fi suparata...sunt sigura ca lucrurile vor merge si mai bine...iti inteleg ingrijorarea...si eu am avut azi o zi f proasta, am fost la serviciu si am fost intampinata f ostil...mi-am dat seama ca nu stiu daca voi mai fi primita inapoi..si asta m-a facut sa ma gandesc cum va fi viitoarul nostru cu banii...eu am noroc ca ma pot baza pe sot...dar si asa tot apar ganduri...mai ales cu criza asta...Doamne ajuta sa fie bine!Sa avem copii sanatosi, asta conteaza cel mai mult ca apoi se vor rezolva toate...macar in timp daca nu...

KIKI 22+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Poate sa iti dea si pe cistita ... eu de exemplu asa am avut.

Bafta !

cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Crocodana, referitor la medical...

Mi-a venit o idee. Daca iti da 14 zile cum vrea el/ea ce o fi...apoi faci pauza un weekend (sambata si duminica - sugestia de la medicul meu de familie cu pauza pe weekend)si apoi iti da alte 14 zile pe alt cod (de exemplu cum am eu: 01- boala obisnuita, cod diagnostic 751- alte afectiuni corelate sarcinii sau ceva de genul)...care e problema?

Bine..eu aici am vb de concediu medical clasic cu 75% din net. Daca e vb de concediu de risc maternal...nu am retinut tu de care ai... atunci pica faza...si nu mai stiu.

Dana 23+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Dana,
merci frumos..eu vreau medical clasic 75% din net.(by the way asta se mai impoziteaza inca o data?)
asa i-am propus, exact ideea ta..a scris o gravidutza pe forum nu stiu daca tot tu sau altcineva care aplica deja metoda..
mie acum (ultimele 2 sapt din mai )mi a dat pe criza de lombosciatica si nu mai stiu ce...si i-am sugerat sa imi dea cu pauza 2 zile, in wknd, si sa imi schimbe codul (751 ce ai tu sau altceva...)...si afirma ca nu poate face asta..ca ar trebui sa ma vindec intre timp...asta e argumentul pe care mi l-a adus...

o sa vb cu ginecologul si daca el considera ca nu poate sa imi dea pt ca nu am problema grava legata de sarcina sau asa ceva...aplic ultima solutie si schimb medicul de familie..

la forumul de pb legislative ti-am adresat si eu o intrebare? ma poti ajuta cu un raspuns?

25+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Referitor la ultima intrebare, deja ti-am raspuns.
Referitor la concediul medical, erau si alte fate care spunea de medical, nu eram numai eu.
Si din ce am vazut eu pe fluturasul pe mai (unde am avut doar 5 zile medical), se impoziteaza..aproape la fel ca daca ai fi muncit. Oricum - grosier...la final cam atat o sa iei...75% din net.

Medicul tau de familie e din ala...care e impotriva tuturor (cunosc genul...dar de regula se aplica la contabili...). Nu vreau sa jignescfetele contabile...probabil am avut eu ghinion cu ce specimene am intalnit.
Legea zice ca nu poate sa-ti dea pt aceeasi afectiune....sa citeasca mai bine. Oricum, probabil ca si aici exista exceptii.

Daca e asa inflexibil, te sfatuiesc oricum sa-l schimbi. E doar inceputul. Pe viitor vei tot avea nevoie de dr. de familie si daca o tii asa..o sa o iei razna.

Dana 23+ cu Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Offf cred ca stiti si voi cat de greu e sa iei o hotarare ca asta. Sotul si mama nu vor ca eu sa fac amniocenteza pt ca e mai mare riscul de a face avort spontan dupa ea decat riscul iesit la TT. Pe partea cealalta, nu stiu daca as fi in stare sa renunt la copilul asta pe care mi l-am dorit enorm chiar daca ar avea SD. Simt ca imi pierd mintile. Astept insa sa ma vada azi medicul de la doris si apoi va trebui sa iau o decizie. In cazul in care ma decid sa fac totusi amnio trebuie sa o fac sapt viitoare neaparat la dr predoiu la Medlife. Sper insa sa nu ma stoarca de bani, daca va fi cazul.

Multa sanatate tuturor va doresc.

Monica 18+ cu
Monikus, eu te sfatuiesc sa lasi deoparte grijile si sa legi decizia ta viitoare de ce e mai bine pentru bebe. Sincer, eu sunt impotriva testelor astora care mai mult te baga in sperieti. Mai ales daca te gandesti ca nu vrei sa intrerupi sarcina chiar de-ar fi un SD. Fiecare dintre noi purtam un risc al sarcinii pana ne vedem copilul in brate. Nu se poate preveni totul. Fruntea sus, nu te mai gandi la rezultatul cela, ca Dumnezeu stie mai bine ce face. In plus, riscul e atat de mic...Te pup si ai grija de tine!

THEA2222+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clodute

Monikus si eu tot la Predoi am facut amniocenteza a costat 21,5 milioane.
Bafta in decizia pe care o vei lua.
Nu iti mai face griji pentru ca va fi bine.

cu Karolina

Aoleo, pe site scria 6 milioane. Mi se face rau cand vad suma asta.

Monica 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Neatza fetelor si de la mine!!Da eu sunt cea certata cu diminetile si la mine e dimineata acu ..suntem cu o ora in urma..

Am terminat de citit capitolul trecut si m-am distrat..chiar e o odisee super..daca ati sti de cate ori eram asa mai 'incretitå' si citind ce scrieti mi-ati imbunatatit ziua..

Vå multumesc

Plec sa termin de citit la zi ..acusi plec la munci .

AAaa Monica gata munca aii????Super

Iulika, cea mai fericitå 26+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui THEA22
Monikus, eu te sfatuiesc sa lasi deoparte grijile si sa legi decizia ta viitoare de ce e mai bine pentru bebe. Sincer, eu sunt impotriva testelor astora care mai mult te baga in sperieti. Mai ales daca te gandesti ca nu vrei sa intrerupi sarcina chiar de-ar fi un SD. Fiecare dintre noi purtam un risc al sarcinii pana ne vedem copilul in brate. Nu se poate preveni totul. Fruntea sus, nu te mai gandi la rezultatul cela, ca Dumnezeu stie mai bine ce face. In plus, riscul e atat de mic...Te pup si ai grija de tine!
THEA2222+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Saru'mana pt ajutor. Nu stiu ce m-as fi facut fara sprijinul vostru.

Monica 18+ cu

Mergi la inceput