Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madyna spune:

Alexa asta inseamna ca Libanul nu face parte din tarile astea "dezvoltate" unde e la moda naturalul, mancarea bio, parul pe picioare, selectia naturala..

Astia aici lasa natura sa-si joace rolul, si daca e sa pierzi copilul inseamna ca nu era un produs de conceptie bun si cu atat mai bine ca l-ai pierdut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Madyna deci nici tu nu esti de acord cu selectia naturala. eu mor cand ma gandesc la familiile care sufera ata de mult si la copiii chinuiti de ideile lor "naturale"

12+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu am pierdut o sarcina anul trecut...de la inceput mie mi-a zis de sarcina asta ca este slaba si ca s-ar putea sa am probleme..si am avut si cred ca fara utrogestan o pierdeam...da noi suntem din "lumea a 3a" unde ne epilam ..avem grija de noi si nu ne lasam copiii sa moara daca sunt mai slabi un pic la inceput....chestia cu selectia naturala mergea f bine..in jungla..acolo nu ai sanse daca esti slab sau bolnav...

Mergi la inceput

Miramar daca e sa compari salariul mediu in Elvetia cu salariul mediu din Romania sau nivelul de trai din Geneva sau Zurich cu cel din braila sau galati e clar ca e mult mai convenabil aici. Problema la noi e cu asigurarile private, este chiar o problema de actualitate aici si au fost si medicii in greva din cauza asta.. pentru ca ele sunt de vina ca nu ni se acopera anumite chestii.. Normal ar trebui ca ele sa plateasca toate treburile astea pentru ca noi le platim pe ele cu foarte multi bani, adica de exemplu asigurarea mea ma costa 250 de euro pe luna, si platesc asta in fiecare luna fie ca sunt insarcinata fie ca nu, fie ca merg la medic fie ca nu.. Plus ca nu mai stiu cat la suta din pretul serviciilor medicale din sfera privata imi revin mie.. Si ginecoloaga mea nu e la spital , e cabinet privat.. deci oricum platesc si o parte din tot ce imi face ea..

Dar nu ma plang salariile sunt frumoase aici! insa nu mi se pare corect, atata tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu va ...a venit husband-ul si vreau s a stau cu el pt ca nu l-am vazut de dimineata...noapte buna..si maine insh'allah sa avem parte nu ai de vesti bune

Mergi la inceput

douradoudou sunt de acord cu tine ca in jungla ar trebui sa se aplice legea selectiei naturale...

eu prefer medicii nostri "incompetenti" si aparatura noastra proasta ( ma refer la ro) dar sa fie om.... sa se gandeasca si cu sufletul... si daca asa incompetent poate sa faca ceva pt copilul meu sa nu stea cu mainile in san ca e un produs prost. e copilul meu... nu o marfa.

12+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

noapte buna tuturor. va pupacesc
aveti grija de voi.... miroase a w-e sau or fi ciresele.... cine stie

12+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Multumesc Ramonika Ce dragute is pisicutele tale

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

eu am pierdut o sarcina anul trecut...de la inceput mie mi-a zis de sarcina asta ca este slaba si ca s-ar putea sa am probleme..si am avut si cred ca fara utrogestan o pierdeam...da noi suntem din "lumea a 3a" unde ne epilam ..avem grija de noi si nu ne lasam copiii sa moara daca sunt mai slabi un pic la inceput....chestia cu selectia naturala mergea f bine..in jungla..acolo nu ai sanse daca esti slab sau bolnav...

Alexa ce mi-ar place si mie sa traiesc in "lumea a 3-a " ca tine, pe malul marii.. da nu in Liban ci mai degraba in Dubai sau cel putin in Algeria... ehhh... pofte de femeie insarcinata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Am zis ca vreau sa citesc ce-ati scris cat am lipsit, dar pana termin eu va culcati voi. :) A fost f bine la ecografie. Nu e nici o problema!! Placenta e la locul ei, totul e normal! Se pare ca sangerarea a fost subchorionic bleeding (probabil un hematom care s-a eliminat, sau vase de sange sparte), cert e ca acum nu se vede absolut nimic anormal! Oricum stau acasa pana ma vede doctorul iar joia viitoare, dar dup-aia probabil imi intru in normal.
A, da... si avem ceva nou la semnatura

Laura 16+ baby Nicholas James

Mergi la inceput