Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Seara buna

Acuma am ajuns si eu acasa si vad tot felul de lucruri aici - si butici (burtica noua) - bine ai venit - si probleme... regret... si nici nu sunt in stare sa raspund tuturor ca DC se misca exacrabil in seara asta.
Celor care mi-au zis de antibiotice - multam - cred ca o sa le iau ca cica ruperea prematura a membranelor 'ajutata' de bacteria asta e o chestie pacatoasa, chiar daca nu declanseaza nasterea prematura . Mercic
Celor care au schimbat saptamana sau au 'evadat' din spital - felicitari si numai bine. Maine schimb si eu, am ajuns la 17
Celor care au necazuri cu sangerari, numai sanatate, probabil e vorba de deja celebra dezlipire de placenta. Odihna si pauza de ajuta mult. Si eu am luat utrogestan o multime, dar am citit pareri ca ar fi frectie la picior de lemn... fiecare cu ale lui, dar o sa fie sigur bine. Si am gasit si eu dr la urgenta (cand am ajuns cu a3a sangerare) care a zis ca daca am noroc, scap, daca nu, avortez . Si acelasi dr s-a exprimat ca refacerea tine 99% de lipsa de efort si 1% de utrogestan (progesteron).
Iar adeptilor 'selectiei naturale' le dedic

monis 16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Am zis ca vreau sa citesc ce-ati scris cat am lipsit, dar pana termin eu va culcati voi. :) A fost f bine la ecografie. Nu e nici o problema!! Placenta e la locul ei, totul e normal! Se pare ca sangerarea a fost subchorionic bleeding (probabil un hematom care s-a eliminat, sau vase de sange sparte), cert e ca acum nu se vede absolut nimic anormal! Oricum stau acasa pana ma vede doctorul iar joia viitoare, dar dup-aia probabil imi intru in normal.
A, da... si avem ceva nou la semnatura

Laura 16+ baby Nicholas James

Laura, ma bucur ca esti bine si ce nume faine ai ales . Si la mine, dupa saptamani de tratament, tot a mai fost o sangerare si dr care ma vede curent a zis ca e un rest de sange care era de eliminat...
Anyway, bune vestile

monis 16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

A facut cineva triplu test? aveti idee cam cat costa?

13+

Daca nu e prea tarziu - TT la Medical City (unde cica au interpretare Prisca f buna) 390 lei.

monis 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madyna spune:

Laura felicitari!

Mergi la inceput

[bMadyna][/b] esti pe aici?
Ti-am scris mai sus, scuze, nu am pus numele, am ajuns asa tarziu acasa... si dupa examen, mi-a fost greu sa colorez numele si m-am exprimat mai... general... acuma m-am mai relaxat Cum te simti?

monis 16+

Mergi la inceput

Monis si mie mi-au zis ca singurul remediu e odihna, sau ma rog, cel mai bun dintre remedii..

Plus magneziu ca cica relaxeaza uterul..

Cat despre selectia naturala evident ca nu suntem de acord, dar pana la urma eu cred ca selectia o face numai Dumnezeu, adica chiar daca nu imi dau ei nimic la spital daca e scris sa fie atunci este. Si daca e sa pierzi sarcina o pierzi si cu toti medicii din lume la capataiul tau..

Asa ca sa ne rugam foarte foarte mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Salutare!

Sa inteleg ca trebuie sa scriu mai des, ca vad ca nu m-ati retinut (pentru fetele din Iasi)

Luciandrea - de unde esti?

Dymomo - stai cumintica in pat si o sa fie totul bine.

Madyna - incearca sa nu faci efort daca s-a oprit sangerarea e bine.Sangerarea nu poate fi de la bebe, e din afara sacului embrionar cu siguranta, pe langa el.

Rgagapie - e normala sangerarea gingiilor in sarcina.

Arcadia - bine ai venit ! Sarcina usoara in continuare! Cum a fost la eco?

Laura G - felicitari pentru baietel! Ma bucur ca a iesit totul bine la ecograf.

Azi am primit rezultatul la dublu test si a iesit ok.

Michelle 11+ si DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Mihamora - felicitari pt rezultatul bun

monis 16+

Mergi la inceput

Da monis inca mai sunt pe-aici pentru ca la mine e cu o ora mai putin decat in ro.
Ma simz mai bine si aproape s-a oprit de tot sangerarea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Madyna, stai cumintica la pat si va fi bine! Si eu sambata am sangerat foarte puternic si am mers la urgenta, unde un doctor a zis ca e probabil subchorionic bleeding (un hematom probabil, care s-a eliminat), iar alta doctorita a zis ca sunt probleme cu plancenta, ca e jos si poate si dezlipita, ceea ce nu a fost adevarat, slava Domnului (desi si asta se rezolva). Asa ca stai linistita in pat, mergi la medicul tau si vezi ce zice. Totul va fi bine. Stiu cat de inspaimantator e, crede-ma! O gandire pozitiva insa e foarte importanta. Te pup! Sanatate multa!

Laura 16+ baby Nicholas James

Mergi la inceput