Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Gata cu munca pe azi, plec acasa.

Pupaturi la toata lumea!

10+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

buna,

as vrea sa ma inscriu si eu in listuta. am asteptat pana acum ca sa ajung la eco. um 14.02, dpn 20.11, dn 5.4.1981.

lauradi, te-am vazut in listuta, felicitari! pe la noi n-ai mai scris, ce mai faci?

carmina, il faceti si pe al treilea? felicitari!

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Madyna - sa te ajute Doamne Doamne sa treci cu bine peste asta. Si eu zic la fel daca e maro deja e semn bun

Ramo - eu am glumit cu Elenic (si ea stie ) da' daca cumva doctorita aia ii ia banii degeaba apai vin cu tot arsenalul ala dupa mine peste ea! (si-asa nu fusei in Germania decat un pic pe la Munich).

Rgagapie - si eu patesc cu gingiile la fel, dar cum ti-a scris si dana inteleg ca in sarcina e normal

Fetelor care sunteti prin tari straine - vad ca va plangeti ca anumite analize, teste nu vi le fac decat contra cost - vroiam doar sa va subliniez ca si noi in RO le platim integral - fie ca e vorba de virusologice toxoplasma, listeria etc), eco morfologice, dublu test, triplu etc

15+

Mergi la inceput

Madyna, Elenic - daca vreti utrogestan pot sa va cumpar eu de aici si sa va trimit prin posta. De stricat nu strica garantat! Am auzit si eu ca in multe tari din Europa e trendul asta cu selectia naturala...ce prostie. Atunci de ce ne mai ducem la doctor, de ce mai facem eco. Mai bine ca pe vremea bunicilor.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

luciandrea daca suntewm acasa..... sigur

Madynasa asculti de medic si sa stai cuminte. ai sa vezi ca veti fi si tu si bebe bine

mama ce se aprinsese atmosfera pe aici.... dar cred ca s-a relaxat

eu tocmai vb cu o tipa din danemarca... insarcinata in 13 sapt.... si care era foarte incantata de selectia naturala aplicata la ei.... ea a facut doar o eco azi... si ei i-a spus doctorita ca e pt SD si ca e ok... si ca le-a corelat ea cu analizele de sange de la inceput si ca nu are de ce sa-si faca griji. eu nu as putea asa.... adica.... as avea o teama sa stiu ca pot fi probleme.... sunt sanse sa se afle din timp... si nici nu se incearca...... sau copilul meu poate fi in situatia de a pati ceva rau..... exista tratament... ca el sa fie bine... si medicii sa stea cu mainile in san.
Pana la urma ... na..... sunt situatii cand nu ai ce face.... dar sa fii incantata? eu as muri de stres

12+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna, fetele, ce dor mi-a fost de voi!
Am venit din concediu, este minunat sa fugi o saptamana in munti :)
Felicitari pt noii baietei si pt cele 2 fetite cu fundite!
Citesc din urma, nu o sa reusesc tot, cred, am lipsit o saptamana apoi revin.
Va pooop!

12+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui arcadia

as vrea sa ma inscriu si eu in listuta. am asteptat pana acum ca sa ajung la eco. um 14.02, dpn 20.11, dn 5.4.1981.

esti in listuta. bine ai venit!

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madyna spune:

Miramar multumesc de incurajare si sper sa fie semn bun, cat despre pastile apreciez enorm gestul tau dar deocamdata astept sa vad ce va zice joia viitoare dr mea si daca e ceva stiu la cine sa apelez

Si cu asigurarea aici problema e ca asigurarea e privata si este foarte costisitoare si ca sa te mai apuci sa platesti fiecare analiza si eco si test in parte ajungi la sume foarte mari pentru ca aici preturile sunt enorme comparate cu cele din romania cel putin. Aici si pentru bebe trebuie sa fac asigurare privata incepand de la a 6-a luna de sarcina ca sa poata sa se ocupe de el dupa nastere..

Ca sa iti dau un exemplu cand am venit prima data aici nu apucasem inca sa imi fac asigurare si imi iesisera niste pete albe pe spate de la solar si am fost la dermatolog la spital nu cabinet privat, s-a uitat la spatele meu, mi-a dat o crema pe reteta si am platit 450 de franci elvetieni, deci in jur de 12 milioane de lei vechi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu nu stiu daca v-am mai spus dar la clinica unde merg eu nu platesc echo sau analize...doar prima data cand am fost am platit vreo 50$ si asta a fost tot..acum nu stiu in alte clinici dar la mine asa este...si mie mi-a dat utrogestan 200 ..acum de 15 zile m-a trecut pe 100...si femibion iau dinainte sa fiu ...

Mergi la inceput

Madyna cel mai important este sa nu-ti pierzi calmul si increderea in tine si bb al tau si bineinteles in cel de sus.

E clar la voi preturile sunt mai mari (acum ce sa zic si veniturile sunt altele). Dar nici ce platim noi aici nu e chiar nimica toata - eco morfologica m-a costat 450 lei. Dry test 550 lei si asa mai departe so...n-as zice ca sunt costuri mici (mai ales la veniturile din Romania).

15+

Mergi la inceput