Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Vreau si eu porumb Cred ca ma duc pe la KFC sa-mi fac pofta cu unul din ala moale si dulce ca pana apare porumbul....

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Chiar asa..lupoaica cu puiutu la usa!!!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Am primit niste poze SU-PER-BE cu bebei dormind in diferite pozitii! Daca vreti sa le vedeti, dati-mi adresa de mail. Sunt asa de draguti!

10+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byabeatrice spune:

Toate ca toate... dar de porumb sa va fie pofta... si sa o starniti si pe a mea???
Dak tot ati inceput va zic eu cum imi place porumbul... COPT... si din fericire nu tre sa astept pana in august si doar pana de Sf Ilie... ca atunci apare prima data la noi...(poate cu putin noroc cu cateva zile mai devreme) iar dupa amiaza merg in Carrefour sa iau de ala dulce

bya 12+
BEBE STRUMF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Vin si eu la raport:
Azi dimineata ne-am prezentat la medic si am vazut o bucata de baietel(credeam ca s-a schimbat intre timp dar nu-i asa), de 8,9cm, cu 154 de batai/min ale inimii care nu statea deloc, facea tumbe, dadea din picioare, isi baga degetelele in gurita, i-a facut din nou masuratori ale capusorului, inimioara, stomacelul, laba piciorului si eu eram toata fleasca in fata acestei minuni. Nu credeam ca o sa creasca asa mult ca acum 2 saptamani avea 5,3cm. Urmatoarea vizita pe 30 iunie, a zis ca o sa ne vedem o data pe luna, doar daca sunt probleme sa o sun. Am si poze da sa fiu sincera nu ma pricp sa le pun.

Acum toate .

Doris 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

asta mi-ar mai lipsi acuma, pe langa lapte si cirese... porumb fiert...

asa, deci fusei la masa unde am mancat doua portii de ciorba de legume si o salata de rosii cu castraveti.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

A.........si am schimbat si noi prefixul azi.

Doris 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu am mancat acum vreo 3 saptamani si porumb fiert si copt...din ala intreg normal ..nu dulce..nu conservat..nu flescait...si cu sareeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

eu am mancat acum vreo 3 saptamani si porumb fiert si copt...din ala intreg normal ..nu dulce..nu conservat..nu flescait...si cu sareeeeeee

si ce te lauzi, a?

10+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Felicitari Doris.

Na ca m-au sunat de la Medsana ca e gata dry testul sa vin sa ridic rezultatele. Pana diseara cand plec de aici sa vezi ca numai la asta imi sta capul. Sper sa fie bine si interpretarea sa fie clara nu sa-mi sucesc mintile si google-ul si pe voi cu oare ce inseamna. Of of of...

15+

Mergi la inceput