Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 19
A_driana spune:
douradoudou, ce te invidiez ![]()
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
13+
strumfulet + poza strumfulet
ionelamaria spune:
daca acesta e trend-ul la iasi.... tocmai am fiert niste lapte.... si intre timp am mancat cirese ![]()
13+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
elenic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miramar Felicitari Doris. Na ca m-au sunat de la Medsana ca e gata dry testul sa vin sa ridic rezultatele. Pana diseara cand plec de aici sa vezi ca numai la asta imi sta capul. Sper sa fie bine si interpretarea sa fie clara nu sa-mi sucesc mintile si google-ul si pe voi cu oare ce inseamna. Of of of... 15+ ![]() |
Succes, te asteptam cu vesti bune!

10+www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria daca acesta e trend-ul la iasi.... tocmai am fiert niste lapte.... si intre timp am mancat cirese |
welcome to the club...
mai baga si o ciorba, ca sa fie meniul complet.
asta pt. ca nu exista inca porumb fiert...

Mira - stai linistita. oricum rezultatele sunt gata, ce scrie acolo deja scrie, nu te ajuta la nimic sa te stresezi.
oricum va fi bine.

Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
myrella_21 spune:
buna fetelor...eu nu am mai dat pe aici zilele astea ca am un decas ..in familie pot sa spun, si am si fost ieri la spital de mi-am invinetit mainile cu niste perfuzii, asa ca acum sunt bine dar plec sa vad cu ce ii mai pot ajuta pe cei de acolo...mai vb noi sapt viitoare...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

asta este ...un week-end urat si foarte trist pentru mine, va doresc macar voua unul frumos, sau cat se poate de frumos
14+
poze
ionelamaria spune:
myrella condoleante, dar incearca sa nu te necajesti prea mult, stii bine de ce. te
. ai grija de voi
13+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
vias spune:
gata placintele....dar nu pot manca de-alea cu carne 
am o problema cu carnea inca 

eu am inceput sa ma plictisesc rau de tot acasa...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
16+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
carminabulina spune:
Buna!
Azi merg si eu la doctor desi am morfologia saptamana viitoare eu nu mai am rabdare pana atunci.
Am sa-mi cumpar si eu vreo 2 kg de cirese sa mananc pana ma va durea burta.
Mai merge cineva la Nayel, de aici de la odiseea noastra?
Felicitari Cami pentru baietel! am vazut culoarea la carut schimbata ![]()
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum
12+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
vias spune:
Myrella sper sa te simti mai bine acum dupa perfuzii....
Condoleante! 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
16+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE