Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 17
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenic Mai fetelor, stiti ce mi-e mie dor sa mananc? Porumb fiert! ...da' ala romanesc...Este si aici fiert si tras in vid, dar e dulce! 10+www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze |
Si eu am luat de ala in vid, si nu numai ca e f dulce, dar e si f.... moale, nu'sh cum sa spun. Dar macar mi-am facut pofta ca pana in august... oho...
Iote, niste porumb cu lapte ar merge in completarea regimului cirese cu lapte... regim de august
monis
17+
vias spune:
cred ca saca intra Simina ne omoara 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
16+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
A_driana spune:
offf porumb fiert, presarat cu putin sare fina 

eu de cateva zile tot aia ii zic la cubis, pe oriunde suntem ,,tie nu ti se pare ca miroase a porumb''...evident ca nu
...dar mie asa mi se pare.....
si eu il asteptttttttttttt
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
13+
strumfulet + poza strumfulet
elenic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Si eu am luat de ala in vid, si nu numai ca e f dulce, dar e si f.... moale, nu'sh cum sa spun. Dar macar mi-am facut pofta ca pana in august... oho... Iote, niste porumb cu lapte ar merge in completarea regimului cirese cu lapte... regim de august monis 17+ |
da, e cumva flescait asa... mi-am luat si eu de pofta, dar mai mult m-am amagit!
10+www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
b_carmen spune:
ieri, in autobuz ( ca asa e la mine, ma deplasez cu autobuzul si masina sta in parcare
), am simtit ceva miscari - 2 la numar- in burtica. Eu sper ca era bebele meu si nu matele, ca era ceva ce nu am mai simtit pana acum, ca o lovitura usoara? Oare e posibil?
+ 16 
b_carmen spune:
Vreau si eu cirese, dar...nu prea am finante.Oricum sambata ma duc la niste prieteni care stau la curte si au un cires, asa ca o sa mananc direct din copac- chiar daca nu sunt ele coapte - coapte, pofta e mare!
+16
+15
simina_kin spune:
...Buna ziua..
Sunt de azi dim pe baricade da cand vroiam sa scriu ceva cadea conexiunea de la wireless-ul vecinilor
..ca am " very low signal"
...si ff des :"no signal
"
Asa-i Camy...va omor

15+
Mariana
bebe
A_driana spune:
chiar ca, daca intra simina asa face cu noi

13+
A_driana spune:
vorbeam de lup....si lupu la usa.....![]()
13+
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui b_carmen ieri, in autobuz ( ca asa e la mine, ma deplasez cu autobuzul si masina sta in parcare ), am simtit ceva miscari - 2 la numar- in burtica. Eu sper ca era bebele meu si nu matele, ca era ceva ce nu am mai simtit pana acum, ca o lovitura usoara? Oare e posibil?+ 16 ![]() |
Se prea poate
. O sa fii mai sigura cand simti din nou. Nici mie nu mi-a venit sa scred in prima zi, dar era chiar BB
. A, si la mine a fost cu o zi inainte sa intru in 16 sapt. monis
17+