Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

monis, eu pana am fost la ultimul eco, schimbam saptamana lunea, acuma vinerea.....probabil depinde cum creste, mai mult, mai putin.....
eu nu stiu exact cand s-a intamplat , doar cu aproximatie saptamana...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

13+

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

monis, eu pana am fost la ultimul eco, schimbam saptamana lunea, acuma vinerea.....probabil depinde cum creste, mai mult, mai putin.....

13+

aaaa, ma miram eu, ca parca nu eram atatea vinerea. Pai si la mine e defazata masuratoarea de la echo cu calendarul, dar saptamanile tot dupa calendar le numar, ca daca ar fi dupa echo, ar trebui sa ma mut la mamici de sept-oct. Si nu vreau sa plec de la voi

monis 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

heloo fetele, azi ma duc sa cunosc un alt medic, D-ul Deva Dan tot Giulesti, am citit numai chestii OK despre d-lui, va zic dupa pranz.

Am pus poze cu bebe si "burtoiul" vedeti link la semnatura

Azi am facut fisc 14 saptamani

14+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
vedeti poze http://picasaweb.google.com/bogdanralucam/RemusAndrei?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata, fetili!
Eu raportez ca-s chiauna de nesomn...de doua zile am insomnii.....bine totul raportat la stresu cu nunta, cazari neamuri, meniuri, maine mai merg sa vad si ce naiba mai fac cu rochia de miresic'...
Una peste alta, sunt la zi cu capitolele, si urmaresc discutiile aprinse de aci...si problemutele.. Madyna, sper sa fie bine!
Si meniu de azi il stim ca l-a zis Camy...
Felicitari celor ce schimba semnaturi, felicitari pt carucioare albastre, ca numai de astea avem aici la noi..., mi-e lene sa caut din urma cine si cum, da va stiti voi
La noi e intunecat de ploaie...si o vreme mohorata...am o lene de ma doaree..sa treaca mai repede ziulica sa vina weekenduuuu!!!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
daca ar fi dupa echo, ar trebui sa ma mut la mamici de sept-oct. Si nu vreau sa plec de la voi

sa nu care cumva sa pleci, ca te aducem inapoi cu arcanu'...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

raluci, ce faina burtica ai....si esti doar cu o sapt mai mare decat mine.........ce fainnnn

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Nici eu nu mai vad sa plec odata aks, k ar trebui sa stau pana la 23 si nu mai pot d rau. Cred k sapt. viitoare imi iau Cm k ma supara rau coloana si sas vad dak pot face ceva fizioterapie. Cred k v-am mai spus k am coloana praf .
Ma doare ingrozitor si cred k d diseara imi fac pat p podea

Ramona +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:

raluci, ce faina burtica ai....si esti doar cu o sapt mai mare decat mine.........ce fainnnn

13+

multam este cam mare, desi nu mananc mult, ma rog mananc putin si des, dar cred ca 4 kg tot am luat, asata este tot inainte

14+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
vedeti poze http://picasaweb.google.com/bogdanralucam/RemusAndrei?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

sa nu care cumva sa pleci, ca te aducem inapoi cu arcanu'...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Pai cine crezi ca primeste una cu gura asa mare ca mine?!?!

monis 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:

13+

aaaa, ma miram eu, ca parca nu eram atatea vinerea. Pai si la mine e defazata masuratoarea de la echo cu calendarul, dar saptamanile tot dupa calendar le numar, ca daca ar fi dupa echo, ar trebui sa ma mut la mamici de sept-oct. Si nu vreau sa plec de la voi

monis 17+

si eu inainte schimbam miercuri ...acu lunea,dar daca ma iau dupa momentul exact al conceptiei ar fi sambata ...asa ca.. who knows ?!

miany
16+

Mergi la inceput