Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Nici eu nu mai vad sa plec odata aks, k ar trebui sa stau pana la 23 si nu mai pot d rau. Cred k sapt. viitoare imi iau Cm k ma supara rau coloana si sas vad dak pot face ceva fizioterapie. Cred k v-am mai spus k am coloana praf .
Ma doare ingrozitor si cred k d diseara imi fac pat p podea

Ramona +14

Ne-ai mai spus ceva de coloana, dar nu ai spus ce problemuta ai de fapt.... In tot cazul ai grija ce faci

monis 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:

Nici eu nu mai vad sa plec odata aks, k ar trebui sa stau pana la 23 si nu mai pot d rau. Cred k sapt. viitoare imi iau Cm k ma supara rau coloana si sas vad dak pot face ceva fizioterapie. Cred k v-am mai spus k am coloana praf .
Ma doare ingrozitor si cred k d diseara imi fac pat p podea

Ramona +14

Ramona,sigur nu poti face fizioterapie..si eu am probleme cu coloana ...eventual masaj si aplicatii locale..

miany
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

oooooooooo...dar mai dureaza mai fetele pana placinta o sa fie gata...

Oricum, ieri am mers mult asa ca azi ma doare burtica ...si nu l-am simtit nici pe bebe de ieri ..sper ca e bine si ca creste

I-am trimis un mesaj Lidiei sper ca este bine, astept sa-mi raspunda..
si pt ca burtica ma doare tare, azi nu mai merg dupa rezultat, doar luni...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Raluci b. ,felicitari pentru "burtica" si cele 14 saptamani!!..

miany
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si pt ca nu imi mai e greata...nu am mai pus de aproape 3 saptamani nici macar 100g
Doamne sper ca se intampla ca la Darius...am luat mult la inceput si apoi mai nimic...sper ca si la Flavius sa fie la fel...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Pai la coloana am discopatie lombara, asa mai general, si in plus nu am curbura lombara, e ceva din nastere care s-a accentuat, d fapt pana acu 2 ani nici nu stiam k am probleme cu coloana, d 8 martie mergeam in 4 labe la baie in 2007
As merge la bai termale, dar ink nu am gasit dak izvoarele unde vreau sa merg sunt sa nu putin radioactive.

Ramona +14

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

si pt ca nu imi mai e greata...nu am mai pus de aproape 3 saptamani nici macar 100g
Doamne sper ca se intampla ca la Darius...am luat mult la inceput si apoi mai nimic...sper ca si la Flavius sa fie la fel...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

bv..sper sa ma opresc si eu ...ca sunt ca tine ..tot am pus ,m-am cantarit ieri si am pus 9 kg..de la 56 la 65..sper sa fie macar de bun augur vizavi de bebe...

miany
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:

Pai la coloana am discopatie lombara, asa mai general, si in plus nu am curbura lombara, e ceva din nastere care s-a accentuat, d fapt pana acu 2 ani nici nu stiam k am probleme cu coloana, d 8 martie mergeam in 4 labe la baie in 2007
As merge la bai termale, dar ink nu am gasit dak izvoarele unde vreau sa merg sunt sa nu putin radioactive.

Ramona +14

Neplacuta treaba, chiar si fara sarcina, d'apoi cu sarcina... De apa aia termala si daca doar ai auzit ca ar putea fi radioactiva, mai bine o amani pana dupa... zic si eu...

monis 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Pai asta vreau sa aflu si eu dc e radioactiva sau nu, k nu toate izvoarele termale sunt radioactive.

Ramona +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Buna dimineata fetelor, sa aveti o zi frumoasa si fara probleme!

10+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput