Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 15
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rgagapie Nici eu nu mai vad sa plec odata aks, k ar trebui sa stau pana la 23 si nu mai pot d rau. Cred k sapt. viitoare imi iau Cm k ma supara rau coloana si sas vad dak pot face ceva fizioterapie. Cred k v-am mai spus k am coloana praf ![]() .Ma doare ingrozitor si cred k d diseara imi fac pat p podea ![]() Ramona +14 ![]() |
Ne-ai mai spus ceva de coloana, dar nu ai spus ce problemuta ai de fapt...

monis
17+
miany75 spune:
| citat din mesajul lui rgagapie Nici eu nu mai vad sa plec odata aks, k ar trebui sa stau pana la 23 si nu mai pot d rau. Cred k sapt. viitoare imi iau Cm k ma supara rau coloana si sas vad dak pot face ceva fizioterapie. Cred k v-am mai spus k am coloana praf ![]() .Ma doare ingrozitor si cred k d diseara imi fac pat p podea ![]() Ramona +14 ![]() |
Ramona,sigur nu poti face fizioterapie..si eu am probleme cu coloana ...eventual masaj si aplicatii locale..
miany
16+
vias spune:
oooooooooo...dar mai dureaza mai fetele pana placinta o sa fie gata...
Oricum, ieri am mers mult asa ca azi ma doare burtica 
...si nu l-am simtit nici pe bebe de ieri 
..sper ca e bine si ca creste 
I-am trimis un mesaj Lidiei sper ca este bine, astept sa-mi raspunda..
si pt ca burtica ma doare tare, azi nu mai merg dupa rezultat, doar luni...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
16+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
si pt ca nu imi mai e greata...nu am mai pus de aproape 3 saptamani nici macar 100g ![]()
Doamne sper ca se intampla ca la Darius...am luat mult la inceput si apoi mai nimic...sper ca si la Flavius sa fie la fel... 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
16+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
rgagapie spune:
Pai la coloana am discopatie lombara, asa mai general, si in plus nu am curbura lombara, e ceva din nastere care s-a accentuat, d fapt pana acu 2 ani nici nu stiam k am probleme cu coloana, d 8 martie mergeam in 4 labe la baie in 2007![]()
As merge la bai termale, dar ink nu am gasit dak izvoarele unde vreau sa merg sunt sa nu putin radioactive.
Ramona
+14 
miany75 spune:
| citat din mesajul lui camy_pus si pt ca nu imi mai e greata...nu am mai pus de aproape 3 saptamani nici macar 100g Doamne sper ca se intampla ca la Darius...am luat mult la inceput si apoi mai nimic...sper ca si la Flavius sa fie la fel... ![]() Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE |
bv..sper sa ma opresc si eu ...ca sunt ca tine ..tot am pus ,m-am cantarit ieri si am pus 9 kg..de la 56 la 65..sper sa fie macar de bun augur vizavi de bebe...
miany
16+
monis5 spune:
| citat din mesajul lui rgagapie Pai la coloana am discopatie lombara, asa mai general, si in plus nu am curbura lombara, e ceva din nastere care s-a accentuat, d fapt pana acu 2 ani nici nu stiam k am probleme cu coloana, d 8 martie mergeam in 4 labe la baie in 2007 As merge la bai termale, dar ink nu am gasit dak izvoarele unde vreau sa merg sunt sa nu putin radioactive. Ramona +14 ![]() |
Neplacuta treaba, chiar si fara sarcina, d'apoi cu sarcina... De apa aia termala si daca doar ai auzit ca ar putea fi radioactiva, mai bine o amani pana dupa... zic si eu...
monis
17+
rgagapie spune:
Pai asta vreau sa aflu si eu dc e radioactiva sau nu, k nu toate izvoarele termale sunt radioactive.
Ramona
+14 
elenic spune:
Buna dimineata fetelor, sa aveti o zi frumoasa si fara probleme! 
10+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze