Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 13
rgagapie spune:
Neatza fetelor,
Am ajuns la lucru d ceva vreme(d la 7
)dar nu am reusit decat acum sa termin d citit tot, am mai avut si cate ceva d lucru pana acu. D dimi mie tare rau, nici la lucru nu prea am putut veni, dar nu o puteam lasa p colega cu atatea p cap k e sf. d lunea si e inventar azi

Ramona
+14 
byabeatrice spune:
Neatza!!!
Felcitari Ionelamaria , Edelya, A_driana, Luciandrea pt saptamanile de pana acum...si sa o tineti tot asa pana la nasterea bebelusilor...
Eu abia am facut ochi... tre sa plec la serv... poate am timp sa intru de la serv..
Va pupik...si weekend placut...
bya
12+
BEBE STRUMF
Miramar spune:
Neatza fetele. Fresh de porto combinat cu un pic de gref vreti?
. Ce bine ca e vineriii!!!!
Desi am la treaba azi 
Laura Garner ma bucur ca totul e ok la voi si felicitari pentru bb baietel!
Madyna - inteleg ce spui tu cu asigurarile dar repet sa nu crezi ca situatia e diferita in Ro. Eu am si asigurare privata - 1000 euro pe an, ca o folosesc au ba. Din pacate nu acopera monitorizarea sarcinii (nimic). Prin februarie mi-au scris ca au o noua facilitate, pentru o suma in plus relativ mica monitorizeaza si sarcina, dar doar ecografii si analize uzuale si nasterea nu e inclusa. N-am putut insa sa imi extind polita, ar fi fost valabila doar daca nu ramaneam gravida in urmatoarele 6 luni. In orice caz tot as fi platit destul in plus. Aaa si la fel va trebui sa inchei polita si pentru bebe daca vreau sa-l bag si pe el in sistemul privat. Deci situatia mi se pare aceeasi (sa nu mai zic ca oricum platesc 6,5 % din venituri sanatatea la stat (e obligatoriu prin lege) si asta inseamna foaaaarte mult (mai mult decat asigurarea privata) si nu ma duc absolut niciodata la stat. Ceea ce incercam eu sa spun este ca nu exista nici o diferenta intre sisteme (desi nu sunt convinsa ca daca ai asigurare privata la voi, platesti la fel de mult la stat) - e vorba doar de ordinul de marime, dar asta e valabil si la venituri si la cheltuieli asa incat impactul e cel putin acelasi. Nu ma plang insa, ma bucur ca mi-a dat Dzeu bucuria asta si sper sa fie bine pana la capat si ma mai bucur ca am norocul sa am de unde plati toate aceste lucruri. Asta e sistemul si nu se va schimba deci n-are rost sa ma amarasc cu asta.
In alta ordine de idei Madyna, vroiam sa te intreb in cate saptamani esti? Te-am cautat pe lista si nu te-am gasit. M-am uitat eu gresit? Te intreb pentru ca din cate stiu eu tratamentul cu progesteron are efect pana in saptmana 16-18, si dozele se scad treptat. Incepi cu o doza mare si tot scazi la ea pana in saptm. 18. Atunci placenta a preluat complet toate functiile si progesteronul nu mai are nici un efect, cel putin nu benefic.
15+ 
luciandrea spune:
Vai Camy, nu mai spune nimik! Mi-e o pofta de mor de placinte cu varza sau carne, stiu ca ultima oara am mancat tot la brasov la niste rude...erau super!
13+
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
simonette spune:
Si eu in fuga sa va salut ca plec la servici!
Urmeaza niste zileee
care n-o sa-mi dea posibilitatea sa intru mai deloc pe aici, dar o sa incerc sa raman la zi macar cu cetitul!!!
Felicitari fetelor care au mai adaugat o sapt la semnatura

Si eu fac azi 11 sapt
Dau si eu de baut ce vrea fiecare
Felicitari LAura ptr coitze!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
dymomo77 spune:
Va multumesc pentru incurajari. Doctorul meu e optimist si-mi zice non-stop ca va fi bine. Azi la 16 mergem la eco si maine sau luni la triplu test. Si eu am mare incredere ca va fi bine. Perfuziile ajuta f bine pt ca hidrateaza uterul si il relaxeaza. La spital puneau in perfuzii sulfat de magneziu si intr-adevar ajuta. Si eu caut o explicatie la ceea ce se intampla dar e cam greu de dat un raspuns. Ce e important e ca bb e bine iar colul e inchis. De simtit cred ca o sa il simt mai greu pe bb pt ca placenta e inserata posterior si asa zice regula ca se simte mai greu. E greu si cu statul in pat ca de pe 21 pana azi numai asa am stat. Acum vreo 3 zile ma durea si spatele de la atata stat la orizontala. Sper doar sa fie o etapa pasagera si sa nu tina pana nasc. Pupici
17+
Ramonika spune:
da chiar, de ce nu e madyna in listuta? 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
monis5 spune:
Mai fetelor, avand in vedere cate schimba saptamana vinerea, va dati seama ca o multime de copilasi au fost conceputi in aceeasi zi a saptamanii? ![]()
![]()
![]()
O fi vreuna... mai cu mot pentru conceptie :)
monis
17+
Ramonika spune:
luciandrea - am vazut ca ai pus poze in album. foarte draguta 
cine e recently updated in album? ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
miany75 spune:
buna dimineata ,burtici!!
Felicitari tuturor care schimba saptamana :Monis5 ,Edelya, A_driana , Ionelamaria
Multa sanatate ,Dymomo si Madyna
Ramonika tinem pumnii pt echo si dublu test!!!
Camy mai ai placinte?!
parca m-as baga si eu la una cu varza..
miany
16+