Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Olishka, ce faceti frumosilor ??!!

Noi avem recitalul de seara inainte de culcare adica vorbitul cu caruselul si cu cine ne asculta

M-monique, iar mi-am adus aminte de diversificare care ma streseaza ca idee deoarece cam in perioada aceea (daca ne ajuta Dumnezeu si alaptez pana atunci) o sa incep serviciul asa ca imi fac de pe acum in gand strategia (care normal ca nu o sa se potriveasca dar ma simt eu mai linistita ); cand ai chef si timp poate imi sintetizezi pe scurt cum si procedat tu ca sa ma inspir

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

olishka cerazette se iau fara pauza.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Serios? Adica dupa ce termin fiola, a doua zi ma apuc de alta?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Oooo, in sfarsit, calculator si net cum trebuie!
Tufete, vin dupa o ora de batzaiala pe hituri radio cu Sophiphi in bratze, is rupta de shale (si are doar 4 kile!); a avut o seara maraita, de-aia in care se rasfatza si vrea dansuri. Tot cam la 2 melodii adormea, dar cand o puneam cat mai finutz jos, parca o puneam pe spini, trebuia sa o luam inapoi cu dansul. Acum a adormit si bag si eu o bere fara alcool la computador!!
Vai, Gaza, si tu-ti faceai probleme...auzi, 5 kile...Sophica mea abia a avut 3.900 la o luna. O fi fost stricat cantarul, dar tu n-ai vazut pe mutrisoara ei si n-ai simtit in brate ca a luat in greutate?.
Tufete, tot vorbiti de impiedicat, io de cand am nascut n-am avut nicio dorintza de asa ceva, parca mi-a iesit cu totul din cap, e...nu chiar ultimul, dar printre ultimele lucruri la care m-am gandit:)). E drept ca noi am purces la impiedicari pana cu 2 zile inainte sa nasc, deci 5 sapt. nu e cine stie ce. Si am avut si lohiile alea dubioase, tot nu m-am lamurit ce e cu ele. Dar luni ma duc si eu la control, o sa intreb de ceva pastile, desi io eram foarte anti (anti anti-conceptionale). Io le felici pe toate tufetele in frunte cu gigelica si dyana ca s-au impiedicat pana la urma dupa asa pauza enorma, zau asa, nu-i bine, eu dupa ce mi-am luat permisul n-am condus vreo 7 ani si uitasem sa conduc:)).
Oooo, nu pot sa cred, striga Sophica, ma duc sa dansez!! Revin!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Am fost si noi azi la vaccin, dupa ce marti ne-a amanat pt ca am avut rosu in gat si ciuperca f urata in gurita. A fost cuminte, nu a plans decat f putin, cand a intepat-o si nu a facut temperatura sau alte reactii. Raportam 5,600 kg, fata de cele 3,160 cat a avut la nastere.

Ieri ne-am chefuit putin de ziua mea, in familie si tati ma cerut de sotie in fata familiei, in genunchi, cu inel si cu flori Oricum aveam deja planificata nunta si botezul pe 11 iulie dar a vrut sa imi faca o surpriza.

Fetelor care nu prea aveti lapte, incercati sa mancati putin mai mult. Eu nu prea beau apa (cam jumatate de litru de lichide pe zi) dar cand mananc mai mult creste productia f mult Si ieri, cum am mancat mai mult decat de obicei, azi am simtit ca imi explodeaza sanii de plini ce erau

Mai citesc si revin. Am timp sa citesc ca Ariana povesteste cu pernele

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

LA MULTI ANI !!!! sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Felicitari si de la noi!
Casa de piatra!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Ilinca, cum fuse berea cu alcooale? :)

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Olishka, ce faceti frumosilor ??!!

Noi avem recitalul de seara inainte de culcare adica vorbitul cu caruselul si cu cine ne asculta

M-monique, iar mi-am adus aminte de diversificare care ma streseaza ca idee deoarece cam in perioada aceea (daca ne ajuta Dumnezeu si alaptez pana atunci) o sa incep serviciul asa ca imi fac de pe acum in gand strategia (care normal ca nu o sa se potriveasca dar ma simt eu mai linistita ); cand ai chef si timp poate imi sintetizezi pe scurt cum si procedat tu ca sa ma inspir

Mergi la inceput

Am scris un mesaj da nu stiu ce s-a intamplat cu el.

Novus voi sunteti bravo!!!

Al meu de cand am plecat de la voi e la fel de agitat. Doarme cate 15 min si iar se trezeste. M-a obosit f tare.

Maine vreau sa-l scot neaparat afara. Veniti si voi? Poate o sa fie mai cald.

Am avut f multi musafiri. M-au obosit pe mine, dapoi pe el. Dar am primit f multe cadouri

Nu stiu daca de la musafiri sau puseu de crestere, dar e fff agitat. Sper sa fie cuminte la noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ce chestie, cum am ajuns langa patutzul ei, a adormit instantaneu, ba i s-a si latzit un zambet pe buzisoare.
Chatonel, crezi ca am baut pana la urma alcoale? Tot la o bere fara alcool m-am rezumat:)). Oricum am fost o mama denaturata, am stat 3 ore jumate la cina, cand am ajuns acasa si am dat jos sutienul siroia laptele, la o tzitzi am bagat rapid fata si pe cealalta o mulgeam simultan:)). Si cum zici ca ne scapa dermatologul de negii aia? Ii cauterizeaza sau ce? Parca ma tem sa ma dau pe mana lor...
Linia aia neagra dispare vreodata? Ca a inceput sa ma enerveze!!
Referitor la haine...io nu mai incap in pantaloni. Trec cu bine de bulane si kur (bine, si pe alea imi stau stransi, nu-i ca pe vremuri) dar nasturii sau fermoarul nu-i pot inchide peste burta. Care totusi nu mai e chiar burtoc ca la inceput, dar nici de etalat nu e. Arata ca si cum as fi mancat 2-3 farfurii de ciorba:)). Inca nu ma stresez, dar nu pot zice ca nu le invidiez (mai mult in sensul de le admir!) pe cele care si-au regasit silueta. Felicitari!
Pisigri, ce te miri de OMS-ul ala, v-am zis ca maica-mea m-a alaptat 2 ani. Si atunci a intrerupt ca a avut o extra-uterina, altfel poate si-n ziua de azi ma alerga:"nu ti-ai baut lapticu'!!"

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

olishka cerazette se iau fara pauza.

Serios? Adica dupa ce termin fiola, a doua zi ma apuc de alta?

da. mie asa mi-a spus medicul.

Mergi la inceput

Novus sa-mi dai te rog linkul site-ului de pe care pot sa comand balansoarul de bebe.

Am incercat sa pun poze pe picassa, da merge f prost netu.

Mergi la inceput