Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
novus spune:
Olishka, 
ce faceti frumosilor ??!!
Noi avem recitalul de seara inainte de culcare adica vorbitul cu caruselul si cu cine ne asculta ![]()
![]()
![]()
M-monique, iar mi-am adus aminte de diversificare care ma streseaza ca idee deoarece cam in perioada aceea (daca ne ajuta Dumnezeu si alaptez pana atunci) o sa incep serviciul asa ca imi fac de pe acum in gand strategia (care normal ca nu o sa se potriveasca dar ma simt eu mai linistita ); cand ai chef si timp poate imi sintetizezi pe scurt cum si procedat tu
ca sa ma inspir
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique olishka cerazette se iau fara pauza. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Serios? Adica dupa ce termin fiola, a doua zi ma apuc de alta?

Olga, mamica lui David iepurasul

Ilinca_M. spune:
Oooo, in sfarsit, calculator si net cum trebuie!
Tufete, vin dupa o ora de batzaiala pe hituri radio cu Sophiphi in bratze, is rupta de shale (si are doar 4 kile!); a avut o seara maraita, de-aia in care se rasfatza si vrea dansuri. Tot cam la 2 melodii adormea, dar cand o puneam cat mai finutz jos, parca o puneam pe spini, trebuia sa o luam inapoi cu dansul. Acum a adormit si bag si eu o bere fara alcool la computador!!
Vai, Gaza, si tu-ti faceai probleme...auzi, 5 kile...Sophica mea abia a avut 3.900 la o luna. O fi fost stricat cantarul, dar tu n-ai vazut pe mutrisoara ei si n-ai simtit in brate ca a luat in greutate?
.
Tufete, tot vorbiti de impiedicat, io de cand am nascut n-am avut nicio dorintza de asa ceva, parca mi-a iesit cu totul din cap, e...nu chiar ultimul, dar printre ultimele lucruri la care m-am gandit:)). E drept ca noi am purces la impiedicari pana cu 2 zile inainte sa nasc, deci 5 sapt. nu e cine stie ce. Si am avut si lohiile alea dubioase, tot nu m-am lamurit ce e cu ele. Dar luni ma duc si eu la control, o sa intreb de ceva pastile, desi io eram foarte anti (anti anti-conceptionale
). Io le felici pe toate tufetele in frunte cu gigelica si dyana ca s-au impiedicat pana la urma dupa asa pauza enorma, zau asa, nu-i bine, eu dupa ce mi-am luat permisul n-am condus vreo 7 ani si uitasem sa conduc:)).
Oooo, nu pot sa cred, striga Sophica, ma duc sa dansez!!
Revin!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
LA MULTI ANI !!!! sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti !!! Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
Felicitari si de la noi!
Casa de piatra!

Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose
chatonel spune:
Ilinca, cum fuse berea cu alcooale? :) 
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Olishka, ![]() ce faceti frumosilor ??!!Noi avem recitalul de seara inainte de culcare adica vorbitul cu caruselul si cu cine ne asculta M-monique, iar mi-am adus aminte de diversificare care ma streseaza ca idee deoarece cam in perioada aceea (daca ne ajuta Dumnezeu si alaptez pana atunci) o sa incep serviciul asa ca imi fac de pe acum in gand strategia (care normal ca nu o sa se potriveasca dar ma simt eu mai linistita ); cand ai chef si timp poate imi sintetizezi pe scurt cum si procedat tu ca sa ma inspirMami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |

olishka spune:
Am scris un mesaj da nu stiu ce s-a intamplat cu el.
Novus voi sunteti bravo!!!
Al meu de cand am plecat de la voi e la fel de agitat. Doarme cate 15 min si iar se trezeste. M-a obosit f tare.
Maine vreau sa-l scot neaparat afara. Veniti si voi? Poate o sa fie mai cald.
Am avut f multi musafiri. M-au obosit pe mine, dapoi pe el. Dar am primit f multe cadouri ![]()
Nu stiu daca de la musafiri sau puseu de crestere, dar e fff agitat. Sper sa fie cuminte la noapte 

Ilinca_M. spune:
Ce chestie, cum am ajuns langa patutzul ei, a adormit instantaneu, ba i s-a si latzit un zambet pe buzisoare
.
Chatonel, crezi ca am baut pana la urma alcoale? Tot la o bere fara alcool m-am rezumat:)). Oricum am fost o mama denaturata, am stat 3 ore jumate la cina, cand am ajuns acasa si am dat jos sutienul siroia laptele, la o tzitzi am bagat rapid fata si pe cealalta o mulgeam simultan:)). Si cum zici ca ne scapa dermatologul de negii aia? Ii cauterizeaza sau ce? Parca ma tem sa ma dau pe mana lor...
Linia aia neagra dispare vreodata? Ca a inceput sa ma enerveze!!
Referitor la haine...io nu mai incap in pantaloni
. Trec cu bine de bulane si kur (bine, si pe alea imi stau stransi, nu-i ca pe vremuri) dar nasturii sau fermoarul nu-i pot inchide peste burta. Care totusi nu mai e chiar burtoc ca la inceput, dar nici de etalat nu e. Arata ca si cum as fi mancat 2-3 farfurii de ciorba:)). Inca nu ma stresez, dar nu pot zice ca nu le invidiez (mai mult in sensul de le admir!) pe cele care si-au regasit silueta. Felicitari!
Pisigri, ce te miri de OMS-ul ala, v-am zis ca maica-mea m-a alaptat 2 ani
. Si atunci a intrerupt ca a avut o extra-uterina, altfel poate si-n ziua de azi ma alerga:"nu ti-ai baut lapticu'!!"![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
m_monique spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Serios? Adica dupa ce termin fiola, a doua zi ma apuc de alta? ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
da. mie asa mi-a spus medicul.
olishka spune:
Novus sa-mi dai te rog linkul site-ului de pe care pot sa comand balansoarul de bebe.
Am incercat sa pun poze pe picassa, da merge f prost netu.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009