Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 17
chatonel spune:
pai stai asa, ilinca, tu abia ce nascusi, mai ai de asteptat otirisica pina sa inchizi pantalonii peste burti :) Io-i inchid, da fara folos, ca arat ca un cimpoi legat ![]()
Mai dureaza pina sa fim iara manekine!
Si zi asa, tu ai supt pina la doi ani? :) De-asta esti asa legata de mami tau 
io as minca niste kurtoscolaci... are cineva?
ma duc sa bag o inghetata, ceva clasic: vanilie cu cioco.
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
olishka spune:
Si eu pot sa-mi inchei cateva perechi de pantaloni, dar imi atarna burta peste ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Chatonel tu iar ispitesti lumea. Pe Anamariame cu tigari, iar acum pe mine cu dulciuri. Inghetata este sg dupa care sufar. As putea manca si o caserola daca imi dai 

olishka spune:
Ilinca ma bucur ca ai rezolvat cu calc. Sa inteleg ca o sa te vedem mai des pe-aici? 

chatonel spune:
oli, hai ca-ti dau o cescuta, ca sa nu faci sireturi 
![]()
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
joanna27 spune:
Bine v-m regasit tufete!
Sper ca nu m-ati uitat ,mie mi-a fost asa de dooooor de voi.
Nu am mai apucat sa intru da am o scuza buna din pacate.
Darius ma plimba numai pe la medici si prin spitale de la 2 saptamani.
Ceea ce e bine e ca nu s-a confirmat sindromul HIC ecografic, in schimb tot avem una alta..nu va impui capu cu ele.Cel mai grav e diagnosticul de volvulus incomplet, adica o malformatie a stomacului, e rasucit si nu permite lapticuui sa treaca decat partial in intestine, de aceea vomita foarte mult si nu prea mai ia in greutate.
Mai astept 2 saptamani si daca nu ia in greutate va trebui operat, numai ca nu e sigur ca se rezolva ..si e asa de mic Doamne.
Sper ca voi sunteti bine si la fel de unite.
Nu pot sa nu o pup pe Luana , pe nora mea Ariana si pe mazarica de Simina.\Nu va suparati ca va pup pe fiecare in parte si mamici si bebei.
Sper sa mai intru curand.
Mutumesc de sustinere si telefoane stiti voi care ...
Dodo pui te rog sa imi dai un pm cu contul tau ca nu mai stiu unde e,,se apropie vacinul Isabelei si am promis ceva.
Am facut si noi vaccinul de 2 luni.
VA PUP DIN TOATA INIMA INCA O DATA!
super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009) 
chatonel spune:
in sfirsit, schimbai si io semnatura, ce vrednica-s ![]()
pe unde-o fi aris? zicea ca se-mbata asta-seara ![]()
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Adee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel pai stai asa, ilinca, tu abia ce nascusi, mai ai de asteptat otirisica pina sa inchizi pantalonii peste burti :) Io-i inchid, da fara folos, ca arat ca un cimpoi legat Mai dureaza pina sa fim iara manekine! Si zi asa, tu ai supt pina la doi ani? :) De-asta esti asa legata de mami tau ![]() io as minca niste kurtoscolaci... are cineva? ma duc sa bag o inghetata, ceva clasic: vanilie cu cioco. Filles du Sud cu Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose ![]() |
Acum 2 zile mi-a adus tati un kurtos mareee, sa-mi ajunga si l-am manacat pe tot

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009poze
chatonel spune:
off, joanna, tinem pumnii sa nu fie nevoie de operatie pentru Darius mic! 

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose