Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

aaa si am uitat povestile picante pt Simina Daca tot m-ati incurajat mi-am facut si eu curaj si l-am lasat pe tati sa ma impiedice Ma cam durut, zici ca m-am dezvirginat a doua oara, chiar si cu multtttt lubrifiant, dar speram sa fie mai bine pe viitor. Cred ca de bucurie ca am cedat ma cerut tati de nevasta

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Am fost si noi azi la vaccin, dupa ce marti ne-a amanat pt ca am avut rosu in gat si ciuperca f urata in gurita. A fost cuminte, nu a plans decat f putin, cand a intepat-o si nu a facut temperatura sau alte reactii. Raportam 5,600 kg, fata de cele 3,160 cat a avut la nastere.

Ieri ne-am chefuit putin de ziua mea, in familie si tati ma cerut de sotie in fata familiei, in genunchi, cu inel si cu flori Oricum aveam deja planificata nunta si botezul pe 11 iulie dar a vrut sa imi faca o surpriza.

Fetelor care nu prea aveti lapte, incercati sa mancati putin mai mult. Eu nu prea beau apa (cam jumatate de litru de lichide pe zi) dar cand mananc mai mult creste productia f mult Si ieri, cum am mancat mai mult decat de obicei, azi am simtit ca imi explodeaza sanii de plini ce erau

Mai citesc si revin. Am timp sa citesc ca Ariana povesteste cu pernele

poze

LA MULTI ANI !!!! sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

denisamada pt botez ai nevoie la biserica de:
- prosop pt copil
- panza de 2 m si panglica de 1 m (la megazinele pt copii le gasesti)
- un rand de haine noi, in care va fi imbracat dupa botez
- o sticluta de ulei (sticla mica, pe care o primesti inapoi dupa botez)
- o sticla vin care ramane la biserica
- sapun si prosop pt preot (astea raman la biserica)
- nasii sa aduca lumanare si bani

la sfarsitul botezului, daca vrei poti sa servesti invitatii cu bomboane. eu asa voi face, ca unii invitati vor veni doar la biserica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Buna seara buna seara, am venit cu sanioara

Pisilinca face nani, io am scris pe blog (nu cit as fi vrut, dar orisicit..), am pus si poze de la botez si de la baitza de dupa (respectind "prevederile" de intimitate cu care m-a capiat lumea pe forumul asta, si pe care nu le pricep si pace da'... ma rog, nu am rabdare sa discut pe tema asta), Motanu' face o reteta bestiala de ficat de purcel (io am terminat de facut salata, haha, asa ca am timp de scris pe aici)... toate bune si frumoase.

Despre "impiedicat" ce sa zic... ne-am mai impiedicat noi de citeva ori de cind am nascut, o fost asa si-asa...da aseara l-am "impiedicat" eu pe Motan (nu s-o suparat..). In cele din urma e biiiineeee, da'la inceput si cu preludiul lu' peshte prajit, si cu lubrifiantu' ...ma-sii, tot nasol e. Bine, noi sintem la faza prezervativ, ca io nu vreau sterilet, da' inainte nu aveam nici o problema cu prezervativul. Am inteles ca "shmirgheluiala" trece cind se termina alaptatul, nu?

Si ca tot veni vorba...nu am citit eu prea multe recomandari OMS pina acuma, ca stiam ca tre'sa alaptez exclusiv pina la 6 luni (nu am crezut nici o clipa ca o sa ajung la 3 luni macar...)si...apoi diversificam...si mai vedem. Ei, si ce citesc azi?? Ca OMS recomanda doua mese sin (dimineata si seara) pina la 1 an, 1,5 ani sau si mai bine pina la 2 ani? Da, da, stiu ca e prea devreme pentru ginduri de-astea...da zau ca m-am "speriat".

Va pup si ...ma inscriu si eu pe lista celor care asteapta povesti picante

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

IIUUUUHHHUUU AYLA "IS BACK" DE ASEARA, DA CRED CA NU AI FOST PE FAZA.....nu stiu la ce ti-o fi mintea...da baniesc...maine-i wnd..si ai zis ca o sa ai treba in wnd

15+

Mariana

bebe

Bine ca esti tu frumoasa!
Sunt si io o femeie batrana si senila...iar tu nebunatica mica vrei numai picanterii despre friki-friki...Vedem noi daca e cazul sa povestim sau daca vom avea ce sa povestim.

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

15+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

pisigri recomandarile OMS sunt optionale nu obligatorii. fiecare alapteaza cat considera.
eu cu andrei am inceput diversificarea la 5 luni si jumatate ca nu se mai satura cu tzitzi. dupa fiecare masa ii dadeam si sa suga.
pe la 9 luni am ajuns numai la 2 mese de lapte, cand am inceput sa-i dau si completare.
la 1 an l-am intarcat. recunosc ca-mi iesise pe nas alaptatul.

despre impiedicat. eu nu am avut probleme, si am 2 nasteri la activ fiecare cu niste cusaturi. e adevarat, nu folosim prezervativ, ca eu iau anticonceptionale cerazette.tie medicul nu ti-a recomandat anticonceptionale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:

Am fost si noi azi la vaccin, dupa ce marti ne-a amanat pt ca am avut rosu in gat si ciuperca f urata in gurita. A fost cuminte, nu a plans decat f putin, cand a intepat-o si nu a facut temperatura sau alte reactii. Raportam 5,600 kg, fata de cele 3,160 cat a avut la nastere.

Ieri ne-am chefuit putin de ziua mea, in familie si tati ma cerut de sotie in fata familiei, in genunchi, cu inel si cu flori Oricum aveam deja planificata nunta si botezul pe 11 iulie dar a vrut sa imi faca o surpriza.

Fetelor care nu prea aveti lapte, incercati sa mancati putin mai mult. Eu nu prea beau apa (cam jumatate de litru de lichide pe zi) dar cand mananc mai mult creste productia f mult Si ieri, cum am mancat mai mult decat de obicei, azi am simtit ca imi explodeaza sanii de plini ce erau

Mai citesc si revin. Am timp sa citesc ca Ariana povesteste cu pernele

poze

Adee suuuper!!!! Felicitari si sa va fie intr-un ceas bun!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Pisigri, care-i legatura intre prezervativ si smirgluiala, ca-s interesata.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:

aaa si am uitat povestile picante pt Simina Daca tot m-ati incurajat mi-am facut si eu curaj si l-am lasat pe tati sa ma impiedice Ma cam durut, zici ca m-am dezvirginat a doua oara, chiar si cu multtttt lubrifiant, dar speram sa fie mai bine pe viitor. Cred ca de bucurie ca am cedat ma cerut tati de nevasta

poze

Se pare ca impiedicatu asta duce numai la lucruri bune

Apropos, cum se iau Cezarette? Eu inainte luam altceva, erau niste pastilute de se luau in fiecare zi. La astea trebuie sa fac pauza?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

olishka cerazette se iau fara pauza.

Mergi la inceput