Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
shasa spune:
CHATONEL mami sa iti fie de bine. Ca mie mi-a fost dupa prima. Nu mai spun ce, ca vad ca deja cad fetele in ispita
. Parca ANAMARIA fu cea ispitita
Florin
Theodor
Petru
New Life Is Born
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Salutare!!! Am fost la intalnire!!! Novus o super mamica, iar Alexandra e ![]() ![]() Pur si simplu este adorabila Felicitari Shasa pt asa nora ![]() Punem si poze mai tarziu. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Confirmam intalnirea cu superba mamica Olga care e si mai faina in realitate

si scartaitorul David care are niste obrajiori de sa-i mananci nu alta !!!Am pus poza la semnatura daca nu ne credeti !!!!!
Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Confirmam intalnirea cu superba mamica Olga care e si mai faina in realitate ![]() ![]() si scartaitorul David care are niste obrajiori de sa-i mananci nu alta !!!Am pus poza la semnatura daca nu ne credeti !!!!! Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
Wooow
ce frumosi sunt cum se tin de manute 

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
gigelica20 spune:
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, AYLA is back

!!!
Ne-a fost dor de tine si ne-ai lipsit!
Am intrat pe pagina Luanei si noile poze sunt...S
U
P
E
R
B
E
Pupam printesa frumoasa!!!
Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009 
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, AYLA is back ![]() ![]() !!!![]() Ne-a fost dor de tine si ne-ai lipsit! Am intrat pe pagina Luanei si noile poze sunt...S U P E R B E Pupam printesa frumoasa!!!![]() Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) ![]() 30 martie 2009 ![]() |
IIUUUUHHHUUU AYLA "IS BACK" DE ASEARA, DA CRED CA NU AI FOST PE FAZA

...da baniesc...maine-i wnd..si ai zis ca o sa ai treba in wnd
15+Mariana
bebe
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin IIUUUUHHHUUU AYLA "IS BACK" DE ASEARA, DA CRED CA NU AI FOST PE FAZA ![]() ...da baniesc...maine-i wnd..si ai zis ca o sa ai treba in wnd![]() 15+Mariana bebe |
Bine ca esti tu frumoasa
!Sunt si io o femeie batrana si senila...iar tu nebunatica mica vrei numai picanterii despre friki-friki
...Vedem noi daca e cazul sa povestim sau daca vom avea ce sa povestimGigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Ihi, asta am observat si io. Abia intru in rokiile decoltate... In rest, intru in celelalte, am dat jos kiar 2kg mai mult decat pusesem, cred ca au revenit si oasele pelvisului unde erau... Dar tot mi-au ramas mie niste kg pe care le pusesem inainte de sarcina... cu alea sa vaz ce fac. Si pielea de pe burta parca e un nr mai mare...Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042 |
exact asa e si la noi

Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose
chatonel spune:
| citat din mesajul lui anamariame Aris si Chatonel, mi-ati facut o pofta de tigari ca am visat noaptea ca fumam. Eu m-am lasat cam cu jumatate de an inainte sa raman insarcinata, am facut o forma de pneumonie care m-a fortat sa ma las. Dar asa ati vorbit cu pofta de ele incat am fumat si eu una zilele trecute, iar de atunci nu ma gandesc decat ca abia astept sa o fumez si pe urmatoarea Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
gata, nu mai zic nici io nik, nu vreau sa am constiinta incarcata
Filles du Sud cu
chatonel spune:
| citat din mesajul lui shasa CHATONEL mami sa iti fie de bine. Ca mie mi-a fost dupa prima. Nu mai spun ce, ca vad ca deja cad fetele in ispita ![]() Florin Theodor PetruNew Life Is Born |
shtttt
multumesc!Filles du Sud cu
Adee spune:
Am fost si noi azi la vaccin, dupa ce marti ne-a amanat pt ca am avut rosu in gat si ciuperca f urata in gurita. A fost cuminte, nu a plans decat f putin, cand a intepat-o si nu a facut temperatura sau alte reactii. Raportam 5,600 kg, fata de cele 3,160 cat a avut la nastere.
Ieri ne-am chefuit putin de ziua mea, in familie si tati ma cerut de sotie in fata familiei, in genunchi, cu inel si cu flori
Oricum aveam deja planificata nunta si botezul pe 11 iulie dar a vrut sa imi faca o surpriza.
Fetelor care nu prea aveti lapte, incercati sa mancati putin mai mult. Eu nu prea beau apa (cam jumatate de litru de lichide pe zi) dar cand mananc mai mult creste productia f mult
Si ieri, cum am mancat mai mult decat de obicei, azi am simtit ca imi explodeaza sanii de plini ce erau
Mai citesc si revin.
Am timp sa citesc ca Ariana povesteste cu pernele![]()
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze

In rest, intru in celelalte, am dat jos kiar 2kg mai mult decat pusesem, cred ca au revenit si oasele pelvisului unde erau... Dar tot mi-au ramas mie niste kg pe care le pusesem inainte de sarcina... cu alea sa vaz ce fac. Si pielea de pe burta parca e un nr mai mare...
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )