Prietenie la plesneala 48 Ce calitati avem?
Raspunsuri - Pagina 5
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devoska Iote aici, clubul fumacioaselor! dephi, baga mama si un varsator, sa vedem ce calitati are Max Deci te-ai prins de unde calitatile mele de futurolog, ai? |
tu cred ca citesti pe sarite....am scris calitatile tale. max nu se incadreaza acolo
dar pt tine ce nu fac eu
Varsator
Menirea dvs este sa faceti lumea mai buna. Desi incercati sa fiti un judecator drept, trebuie sa va obisnuiti cu ideea ca nu toti oamenii sunt egali. Fiti mai flexibil si recunoasteti ca ceea ce credeti dvs astazi ca este un adevar absolut, maine s-ar putea dovedi o mare eroare. Munciti bine in colectiv si nu va lasati intimidati de autoritati. Un politician tipic, sunteti in largul dvs. daca aveti de sustinut o cauza.
Calitati:
1. dorinta de progres
2. minte limpede
3. imaginatie
4. talent
5. toleranta
Mai bine postez pt viitorul meu sot
Rac
Invatati sa infruntati viata, altfel ramneti captiv in oceanul dvs. de sentimente. Implinirea vine din grija fata de altii; aveti incredere in propriile puteri si intuitii. Intuitia va spune care este exact momentul potrivit pentru o anume actiune. Trebuie sa invatati insa sa iubiti fara sa puneti conditii. Nu va dati seama cat de mult puteti iubi decat atunci cand totul e sfarsit.
Calitati:
1. inteligenta
2. simtul umorului
3. intuitie
4. compasiune
5. tenacitate
MB daca nu ai ML degeaba...eu vreau cu ML-ul. vindele pe alea 2 si iti iei ML si gata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
sorana spune:
Sesiune Vero? Pai cafele, tigari si pepsi. Mancare? Poate niste catofi prajiti cu ketch-up. Si neaparat vodka dupa fiecare examen ![]()
Si aveam 45 kg!! Cand am terminat facultatea adica ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
Delphinas spune:
cica barzaun arata asa. da daca nu e asta si e masculinul de la barza?? deci vine barzaunul si la Oana si ii aduce un
![]()
Sorana pai cand rodea rau de tot stomacum ce crezi ca bagam? cartofi prajiti cu cushiup...iar votka era mereu, nu doar dupa examen. Doamne cand ma gandesc ce am facut in facultatea aia? fereasca-ma sfantu. maica`mea abia acum afla ce studenta emineta am fost eu...si se minuneaza ca am reusit sa o termin...facultatea ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
kay spune:
nope, La Oana barzaunul vine cu fetita
!!! ca doar n-o sa imbrac baietelul cu rochiile ramase de La S! Doar daca il fac gay sigur
S inca doarme si Eu ma duc sa fac un dus, asa, de lene...
Delphi, total, complet si exact adevarate defectele mele... Berbeaca ca mi-s...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mihaela77O spune:
scorpionul,unde-i cu calitatile lui?
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay nope, La Oana barzaunul vine cu fetita !!! ca doar n-o sa imbrac baietelul cu rochiile ramase de La S! Doar daca il fac gay sigur S inca doarme si Eu ma duc sa fac un dus, asa, de lene... Delphi, total, complet si exact adevarate defectele mele... Berbeaca ca mi-s... |
pai ce mai...nu ai mai vazut baietei cu fuste...da scotienii cum poarta? cine stie ce mode mai apare pana vine

lasa te rog pudrile si machiajele pe mai tarziu...ca ai si calitati deosebite, precum
1. curaj
2. spirit organizatoric
3. tandrete
4. intuitie
5. hotarare
asa ca...vorba aia: o mana o spala pe cealalta.
bey ar cam fi cazul sa ma duc si eu pe la casa cui ma are....cu voi sigur ar face ore suplimentare, dar alea nu se platesc
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:
Sorana aici
Scorpion
Puterea semnului dvs. sta in capacitatea de a-i ! influenta pe altii. Puteti construi, dar, in egala masura, puteti si distruge. Ca sa aveti cu adevarat satisfactia muncii, trebuie sa vi se exploateze toate resursele. Pentru dvs. nu exista jumatati de masura si odata ce va atasati nu acceptati cu usurinta sa abandonati.
Calitati:
1. constructiv
2. loialitate
3. caritate
4. constiinciozitate
5. hotarare
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:
tocmai am citit o veste: a nascut bahnuteanca prematur, un baietel de 900gr...imi doresc din suflet sa traiasca.
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
kay spune:
Deci "defectele" mele pt mine sunt calitati si ele
asa ca am mai multe maini care sa spele picioarele
merci
pt repostare ! Te fac Eu un ML, de jucarie insa
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
andruskandu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
eu nu anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI TELEDON PENTRU MIHAITA 0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 euro |
Nici io!
TELEDON PT. MIHAITA
0.900.900.320 - PT. 10 EURO
0.900.900.325 - PT. 5 EURO
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006

Pipa se pune?
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)