Prietenie la plesneala 48 Ce calitati avem?
Raspunsuri - Pagina 4
violeta69 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Delphinas
eu m-am apucat de mult de paie...si cand mai cate o tigara normala am impresia ca bag altceva in gura...mi se pare groasa, sau am eu gura prea mica pt ea? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me Infertilitatea este o boala Bazar pt Mihaita Teledon pt Mihaita 0 900 900 320 - pt 10 euro 0 900 900 325 - pt 5 euro ambitioasa |
si io la fel...ba mai mult,cad si sub masa,mi se par prea tari astea normale ...
acum am trecut la unele moldovenseti cu aroma de capsiuni
)...dar oricum ar fi,gudron si alea-alea au toate...cica ca sa nu te imbolnavesti sa nu depasesti 3 pe zi(3 tigari)
si ca sa contracarezi radicalii liberi 2 lamai pe zi pt vit C
Alaturi de SONIA

si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Delphinas spune:
eu continuii sa va spun care va sunt calitatile:
Taur
Dandu-va seama ca nu va put! eti bizui decat pe propriile forte, captati puterea unui taur, semnul dvs zodiacal. Aveti nevoie de experimente variate; din cand in cand, examinati-va drumul, altfel va treziti intepenit in rutina. Sunteti in cea mai buna forma daca vi se cere sa creati ceva. Foarte ezitant cand e vorba sa va apropiati de cineva cu sufletul, odata ce v-ati indragostit asteptati sa fie pentru todeauna. Ca o caracteristica a tuturor semnelor fixe, nu abandonati usor in dragoste, chiar atunci cand va dati seama ca totul s-a sfarsit.
Calitati:
1. stabilitate
2. putere
3. loialitate
4. rabdare
5. realism
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta69 si io la fel...ba mai mult,cad si sub masa,mi se par prea tari astea normale ... acum am trecut la unele moldovenseti cu aroma de capsiuni )...dar oricum ar fi,gudron si alea-alea au toate...cica ca sa nu te imbolnavesti sa nu depasesti 3 pe zi(3 tigari) si ca sa contracarezi radicalii liberi 2 lamai pe zi pt vit C |
da di undi fumezi tu tigari moldovenesti ca doar nu esti aproape de granita?? sau tu fumezi tigari contrabandate??
eu de la tigari tari ma ia cu ameteli si incep a vedea dublu, triplu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
violeta69 spune:
io nu stiu daca' s de contrabanda,ca le iau de la piata...
daca astia le vand la taraba treaba lor,sa se descurce cu contrabanda! ![]()
da' pe pachet scrie "fabricat in Moldova" ,asa ca de acolo vin 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Delphinas spune:
asta e pt majoritatea kupiilor gemeni si pt toti gemanutii nostri dragi ce isi vor serva zilele de nastere in curand. iulia am incredere in moldoveanul meu ca nu-ti ia aspirator ![]()
Gemeni
Numai lasand sa se desfasoare ambele parti ale semnului dvs zodiacal, puteti deveni un intreg si sa gasiti armonia. Latura dvs serioasa cauta singuratatea si libertatea, cealalta se lupta pentru a fi cat mai des in compania prietenilor. E usor sa puneti inima inaintea ratiunii, insa mai trebuie sa o controlati. Aveti nevoie de o activitate foarte diversificata. In plus, in ciuda reputatiei de usuratici, dupa casatorie Gemenii devin foarte stabili si credinciosi.
Calitati:
1. versatilitate
2. corectitudine
3. onestitate
4. adaptabilitate
5. voiosie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
kay spune:
Asa, mi-am luat wireless
deci, sa va zica fata
s doarme, e beau o gura de cola light si ragai mai rau decat un betiv
... Ma tot plimb prin Munchen de zici ca e pima data cand vin aci.. ce-i drept niciodata nu am fost atat de pe jos ca acum... E destul de frig, dar am geaca pt S si o cafea calda pt je La o cafenea micuta pe strazile pietruite din centru. E tare placut aici. Acum S doarme si cand se trezeste mergem La audiologist sa ii daca testul de auz, ca dimi n-a avut chef sa stea, asa ca au reprogramat pt ora 3.
Va
mult mult !!! O sa caut si Eu defectele mele de berbeaca si calitatile care e multe are este ![]()
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Delphinas spune:
vio sa stii ca tigarile fabricate in moldova sunt mai tari decat celelalte. cel putin asa mi s-au parut mine. am rugat-o pe colega mea sa-mi aduca un cartus din tigarile ce le fumez, ca sunt mai ieftine la ei. sunt mai tari, au si un gust mai dur. nu mi s-au parut atat de fine precum celelalte
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
MadameBovary spune:
bine,gata, m-ati convins, nu ma apuc sa fumez paie si sa intregesc randurile alora pozati pe pachetele de tigari
.
fatooo, ML n-am
. aveam un 4X4 dragutel, dar l-am vandut... acum avem alte doua masinutze, dragute, dragute, pot sa te plimb cu ele??![]()
![]()
devoska spune:
Iote aici, clubul fumacioaselor!
dephi, baga mama si un varsator, sa vedem ce calitati are Max ![]()
Deci te-ai prins de unde calitatile mele de futurolog, ai? ![]()
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
Delphinas spune:
Oana pt tine eu fac orice. da vii la bairamul nostru?
uite defectele de berbeaca ![]()
BERBEC (21.03-20.04)
Planeta dominanta: Marte, planeta incapatanarii si incaierarilor.
Animalul sacru: barzaunul(ce animal o fi si asta?)
Personalitate: Berbecul guverneaza cu capul, drept pentru care Berbecii sunt experti in a se arunca cu capul inainte, a face doar ce-i taie capul si a da cu capul de pragul de sus. Sunt foarte siguri pe ei in tot ce fac, chiar si cand fac cele mai monumentale prostii. Plini de energie si initiativa, sunt atat de grabiti si de ocupati, incat nu au timp sa gandeasca. Cu toate astea, in intelepciunea lor nemarginita, stiu intotdeauna ce e mai bine pentru ceilalti. Nimeni n-are voie sa-i contrazica, in timp ce ei isi pastreaza dreptul inalienabil de a contrazice pe toata lumea. Specialitatea lor este viteza, din care cauza au mereu fel de fel de vanatai, arsuri sau taieturi si sunt clienti fideli ai service-urilor si asigurarilor auto.
Pe scurt orice berbec veritabil este:
incapatanat
nesabuit
extrem de grabit
arogant
certaret
Cea mai mare afacere a vietii lor este sexul, pe care-l practica numai din dragoste, chiar daca dragostea respectiva nu dureaza decat o zi.
Meseria potrivita: director, pompier, instructor de sex, bungeejumper, spargator de banci.
Pizza magica: Diavolo.
Medicamentul norocos: energizantele
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa

cate o tigara normala am impresia ca bag altceva in gura...mi se pare groasa, sau am eu gura prea mica pt ea?