Sarcina si bolile autoimune (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Buna dimi, fetelor,
Nu am mai intrat pe DC si acum am vazut discutia despre vitex.Si mie Vitexul mi-a micsorat CM si nu am o explicatie, pt ca ovulam lunar si inainte,faza luteala este de 14 zile, progesteronul in ziua 21 la mijlocul intervalului, deci OK, doar ca mi-a decalat ziua ovulatiei.
Eu l-am luat pt un miom si spotting premenstrual si cred ca mi-a folosit. Spun "cred" pt ca miomul are aceeasi dimensiune, spottingul uneori disparea, alteori nu ... in fine .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

goldi
tie ti-a scurtat perioada vitexul ?Mie din contra mi-a prelungit perioada cu mai mult de o saptamana.
Spune-mi te rog cum ti-ai iesit analizele de trombofilie si anume antitrombina III si mutatia protrombonica?Ca , daca imi aduc bine aminte ziceai ca le faci , gresesc?
Te intreb pt ca mie mi-a iesit antitrombina III 67 la o valoare normala >80.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare.
Eu am o veste buna: mi-au iesit anticorpii antispermatozoizi negativi. .

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Analizele au iesit bune, mai am rezultatul la MTHFR si anticorpii antibetaglicoproteici,care s-au decalat fff mult, adica ce ma interesa mai mult si asta dintr-o neglijenta crasa a celor de la Synevo, despre care aveam o parere f buna ... dar,orice padure are uscaturi .

Am vazut ca Iepumic avusese ideea sa ne facem listuta "autoimunelor" dar chiar voi, initiatoarele acestui topic nu ati scris nimic .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Iaca m-am trecut si pe mine Goldi. Eu am vrut sa ma las la urma, ca asa fac "gazdele".

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

Dany1(34 ani)-tiroidita autoimuna Hashimoto, ATPO 525.tratam cu Wobenzim.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Apropo de acupunctura - se vorbea acu vreo cateva pagini, vad ca e la mare moda in State si in clinicile din Europa mai rasarite si se face in doua scopuri principale : antispastic , sedativ uterin si congestionant local, prim marirea fluxului sangvin la nivelul uterului , ambele efecte ducand la marirea sansei de implantare.

Stiti prin Bucuresti vreun acupuncturist mai de soi ?
As baga niste ace

Mergi la inceput

E un centru de acupunctura undeva pe langa Piata Romana, am impresia ca e chiar de stat. Aveam o colega care mergea acolo pentru a scapa de durerile articulare. E foarte eficienta acupunctura dar din pacate efectele ei sunt temporare.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput

Sar`na!
Cred ca te referi la Centrul National de homeopatie si acupunctura de pe str Visarion, nu ? Mai este altul prin zona ?

Mergi la inceput

Da, la acela ma refer. Nu mai stiam exact denumirea si adresa dar clar e cel de pe Str. Visarion.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput