Sarcina si bolile autoimune (2)

Sarcina si bolile autoimune (2) | Autor: iepumic

Link direct la acest mesaj

Bine ati venit la un capitol nou.

Linkuri utile
1. http://reclama/imunologice_3.htm
2. http://gineco.pulsmedia.ro/article--x-Etiopatogenie-Patologia_imunologica_a_implantarii_oului--611.html]
3. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC534451/?tool=pmcentrez

Recomadari:

1.(de la miki-miki): produs naturist imunomodulator-Acid Alpha Lipoic cu biotina.Uitati ce scrie in prospect :
"imunomodulator: se administreaza in boli autoimune (alergii, miastenia gravis, hepatita autoimuna, poliartrita reumatoida, diabet, lupus, tiroidita, vitiligo, sclerodermie, ciroza biliara primara) dar si in stari cu deficit de imunitate "
Cred ca e f bine sa-l luati cu cel putin 3 luni inainte de a ramane insarcinate ( asa se recomanda de ob tratam naturiste).

Listuta noastra:

Goldi - 39 ani, infertilitate inexplicabila (?) de 6 ani;
- usor imunodeficit limfocitar; dezechilibru al po****tiilor limfocitare cu crestere NK (29%)
anabel79- 30 ani, boala autoimuna Hashimoto, hipotiroidie (TSH 9 si ATPO 800. In tratament cu Euthyrox de 100mg si seleniu
iepumic - 28 ani, tiroidita autoimuna Hashimoto cu TSH 7 si ATPO 800. Tratament cu Euthyrox 50 mg si seleniu
Danny1 -34 ani, tiroidita autoimuna Hashimoto, ATPO 525.tratam cu Wobenzim.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Bine ati venit la acest nou capitol.
Sper sa pastram traditia si sa facem schimb de experienta aici, eu gasesc acest topic foarte util.
Danny, sper ca nu te superi ca ti-am luat-o inainte.

Poate facem si o listuta cu membrele acestui topic??? Ce ziceti?

Pupici multi.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

multumesc,iepumic.sigur,hai sa facem o lista.fiecare care vrea sa ne spuna si diagnosticul si istoricul, daca a avut sarcini oprite in evolutie, avorturi, etc.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Multumim pentru noul capiotol. dragele mele au am facut 3 fiv-uri si 1Et cu emnrioni congelati nereusite .
1. Anticorpi nucleari pozitiv - proces autoimun
2.Imunodificit limfocitar limfocite B
Va pup si Doamne ajuta sa reusim si noi

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana80 spune:

iepumic, eu am fost la daniela voicu imediat dupa ce mi-am facut ATPO (au iesit vreo 490) si ecografia (au iesit niste micronoduli)
pe atunci eram abonata la medicover si oricum nu stiam pe nimeni altcineva.
ulterior am mai fost la dr pe care i-am mentionat si mi-au confirmat ca trat initial a fost ok.
dupa, am mai fost la ea de inca vreo 2 ori, o data la contraol si o data inainte sa incep trat cu dipehereline sa-mi spuna ca e ok
nu pot spune ca m-a impresionat, e cam laconica intr-adevar...

cel mai mult mi-a placut dr bajenaru de la medlife, chiar discuta cu tine. pe ea am intrebat-o de naturiste si mi-a spus ca in principiu pot sa le iau f probleme ca din pacate nu fac chiar minuni, deci nu au efecte f puternice.
tot ea mi-a spus ca exista intr-adevar niste studii cum ca seleniu are efecte bune asupra tiroidei, dar ca nu stie exact cum actioneaza asupra folculilor. eu luam deja si mi-a spus sa-l iau in continuare.

am luat aloe vera de la forever living, chiar nu cred ca afecteaza in vreun fel

6+

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

oana80, ti-a dat medic hormonale chiar daca TSH si restul hormonilor erau ok si numai anticorpii o luasera razna?daca ai mai spus, am uitat, scz.si mie mi-a dat, dar nu ca ar influenta, asa sa ajute putin tiroida.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Goldi - 39 ani, infertilitate inexplicabila (?) de 6 ani;
- usor imunodeficit limfocitar; dezechilibru al po****tiilor limfocitare cu crestere NK (29%)

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

Buna, sunt anabel79, am 30 ani sufar de boala autoimuna hashimoto, hipotiroidie (TSH 9 si ATPO 800) din cauza careia am sterilitate de 7 ani.Iau eutyrox de 100mg si seleniu ....sa vedem ce reactii o sa am.Cred ca la anul trec la FIV.va pup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Anabel, ti-a pus cineva diagnosticul de infertilitate cauzata de Hashimoto sau asta este concluzia la care ai ajuns tu?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

ptr iepumic
da, medicul endocrinolog mi a pus acest diagnostic iar inainte de ea un echografist fff bun care a spus din prima fara sa vada si analizele.cred ca asta am, ptr ca se confirma si dupa simptome.mi s a spus ca problemele mele cu tiroida sau declansat din cauza valorii ATPO anticorpii care distrug tiroida.ma gandeam la operatie dar am inteles ca nu e indicat la o boala autoimuna ptr ca acesti anticorpi se vor indrepta catre alte organe..sincer nu vreau sa risc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

anabel
oare din ce si-a dat seama dr-ul care ti-a facut ecograf ca de vina sunt anticorpii si Hashimoto ? Se vedea ceva deosebit?

Mergi la inceput