Sarcina si bolile autoimune (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_ro spune:

buna,

lavinia,
si eu tot la dr. fica am fost. mi-a dat doar euthirox. la fel, a zis ca pt atpo nu avem ce lua, ca el nu scade.
maine voi repeta analiza tsh, iar miercuri o sa merg sa vedem ce e de facut in continuare. problema e ca am si prolactina mare.
o sa intreb si daca in eventualitatea unei sarcini ar trebui facut ceva pt sustinere, pt a nu fi perceput ca un corp strain si eliminat , eventualul embrion.

mult succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC534451/?tool=pmcentrez

un link , sper folositor ... mie mi-a placut

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

georgia,f folositor linkul.ar trebui pus pe prima pag,dar nu ma pricep.
daca am inteles eu bine,nu se mai recomanda steroizi pt problemele auto-imune ale mamei.pai eu am luat medrol(metylprednisolon)in aceasta sarcina,pierduta,si a fost cea mai scurta de cand ma stiu.
lavinia si restul fetelor,in acelasi articol scria ca si celulele NK ar avea o leg nefasta cu producerea de trombi.ei,ieri o doctorita mi-a spus ca problema la o sarcina obtinuta pe hashimoto e producerea de trombi care omoara bebele.
pt asta se da un tratam usor:aspenter.nimic altceva.ea si-a dat teza de doctorat din asta si a avut pacienta cu beleau asta.
gata,ne apucam de o noua schema de tratam pe un viitor bebe.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Cred ca ideea in acest articol este ca e greu de dovedit ca ce se regaseste in sangele periferic este identic cu ce se regaseste in sangele placentar, de aici si reticenta de a da tratament din start. Aici ma refer la NK.
Si ca nu este foarte sigur daca rezultatul la nivel placentar al medicatiei este la fel cu cel in vivo, sau in restul organismului .
Adica, am aflat ca nu stim nimic .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Danny eu stiu ca pe langa aspirina tb sa iei si o doza mica de heparina.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

da,miki,stiu acel articol.dar doctorita asta s-a limitat la aspirina si a reushit.
oricum eu nu mai iau la urmatoarea sarcina mtylprednisolon.
am schimbat endocrinologul.practic am schimbat toti medicii cu care am colaborat pana acu.mai am de schimbat sotul
si cand ma gandesc ca ultimul endocrinolog a dus la capat 2 sarcini cu hashimoto tratat cu metylprednisolon....
trebuie sa ma opresc din a mai socoti.nu are rost.nu voi gasi raspunsuri.e ilogic ce se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare!
Scuze de absenta indelungata, motivele au fost intemeiate.
Eu de 1 luna si ceva sunt in pauza de Euthyrox deoarece TSH imi scazuse foarte mult. Acum trebuie sa refac analizele si probabil sa reiau tratamentul cu o alta doza.
In luna august am facut monitorizare la dr. Tutunaru si mi-a dat sa iau timp de 14 zile (din z10 in z24) Arefam, care este un produs farmaceutic nou continand progesteron natural. Am luat 1/seara, intra-vag. Nu va pot spune ce rau mi-a fost...dupa primul CM de la Arefam-ul asta am avut sangerari si scurgeri ciudate in preajma ovulatiei si apoi cam toata luna, urmatorul CM mi-a venit mai repede iar durerile de burta au fost permanente, cu diverse intensitati. Am si dureri de sani de atunci. Eu cred ca mi-a provocat ceva dereglari acest progesteron. Nu am avut timp sa ajung la Tutunaru ca sa ii spun dar voi incerca sa ajung la dr endocrinolog si sa ii povestesc ce am patit.
Danny1, pupici! Chiar nu am apucat sa ne vedem desi am fost de multe ori la Cluj in ultima vreme insa mereu pe fuga!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

eu am luat-o de la capat cu analizele hormonale de tiroida si progesteron+prolactina.
pana acu eram mandra ca mi-au iesit bine.da nu sunt chiar asa bune,desi se incadreaza in intervalele date.de ex TSH cica e bine sa fie 0 si ceva,cel mult 1 si ceva.eu am avut 2,ceva si 1,ceva.+prolactina aproape de limita.adica am 580 si limita e 620.acu le refac,dar fetelor,exista vreo legatura intre prolactina marita si avorturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Danny, eu stiu ca da.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Danny eu stiu sigur ca prolactina impiedica ovulatia, impiedica in a ramine gravida, sigur face rau pe acolo .
Repet-o, poate ai surprize sa se incadreze bine, ea mai creste si de la stres, etc.
O zi buna

Mergi la inceput