pai eu de ovulat,nu-i problema.o singura data am ramas dupa 3 luni de incercari,in rest din prima luna.e adevarat ca atunci cand era marita am ramas dupa trei luni.i-am spus ca suspicionez o lipsa de progesteron pt ca la mine sarcinile nu se opresc din evolutie,ci se declanseaza menstruatia,ceea ce in final,duce la avort.dar initial totul este ok.si ma gandeam la o scadere a progesteronului cum se intampla inainte de menstruatie,care o si declanseaza.
voi face progesteronul in ziua 21,dar nu stiu asta cat e de elocvent in cazul unei sarcini.si mai ales la un ciclu lung.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
Danny hai sa iti spun ce stiu eu de la o endocrinoloaga tare buna. Fa monitorizare luna asta, si cind are foliculul 20 mm, fa estradiolul, si la 7 zile dupa ovulatie fa progesteronul. Abia atunci poti pune un diagnostic gen ai progesteron mic si de aia nu se prinde bine bebe. Ideea este sa vezi ecografic cind ovulezi, ca sa poti face la 7 zile de la ovu progesteronul
Fetelor,
am deschis subiect nou AICI
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.