Sarcina si bolile autoimune (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

danny1 Et este embrio transfer se transfera embrioni in uter la noi cele care facem fiv.
Goldi cu cat timp inainte de tratament ai luat e medor
si ai luat 16 mg numai dupa punctie sau si ianinte de punctie?

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Citat:
citat din mesajul lui danny1

ce inseamna ET?

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Este induiosatoare o astfel de inocenta
Sa nu te superi Danny . ET = embrio transfer , adica transferul embrionilor in uter la FIV.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

stati ca m-ati pierdut pe drum.cand sa incep cortizonii si cand heparina?

Mergi la inceput

scriem deodata .induiosatoare sunt eu mereu.prin nat firii mele unice

Mergi la inceput

inseamna ca ET ar echivala la mine cu implantarea embrionului.nu?inainte de asta cu o luna ar trebui sa iau cortizonii.si tot inainte,dar nu chiar cu o luna,heparina.scz,dar incerc sa fac o schema de tratam.sa am lectiile facute.nu pot incepe la 5-6 sapt de sarcina.ca atunci,deja sarcina mea e compromisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Teoretic, cortizonii se incep mai devreme, iar heparina putin inainte de implantare.Poate ar fi bine sa o incepi dupa ovulatie.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

la acesti cortizoni,nu pot afecta calitatea ovulelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

goldi , mihaele
eu am ATPO pozitivi si antitrombina III sub limite , asa ca m-am gandit la fel ca si voi sa incep cu prednisonul din prima zi de AC (pe care le voi lua in luna dinaintea fiv-ului) si heparina (clexane) de 0.4 o injectie pe zi cu o zi inainte de ET ?
Ce ziceti e ok asa ?
goldi
estrofem iei ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

goldi
am uitat , tu ai luat medrol de 16 ? Asa mult?
Heparina ai facut o injectie pe zi de 0.4?
Nu mai stiu ai probleme de trombofilie?
Sa traiesti !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

danny1 eu am citit ca se incepe tratamentul cu prednison si aspirina cu o luna inainte de a incepe stimulare pt fiv asta in cazul bolilor autoimune nu cred ca afecteaza ovocitele.
Luk eu ma facut 3 fiv-uri si 1 ET cu emrioni congelati la fiecare mi sa dat medrol sau metyprednison dupa punctie cate 3/zi pana in zi 7 eu cred ca nu afost suficient pt mine eu avnd anticorpi nucleari pozitiv la fiv-ul asta tinand cont ca va fi ultimul meu fiv si ultima mea inceracre am sa iau prednison sau medrol si aspenter cu o luna inainte sa incep stimulare si voi face din zi 1 ET 0.3 clexane sau heparina in rest ce va vrea Bunul Dumnezeu.
Goldi iubita tu ai inceput cu medorl de 16mg ? Stiu ca dr.Drace da dupa ET 3 pastilute de medor de 16 mg si sa ia o jumatete la 12 ore.Tin pumni stransi tare,tare
Am o rugaminet la Greierasul Avalon daca inta pe aici si citeste vreau si parerea ta pupici pt mamai si bebeici

Puisori dragalasi

Mergi la inceput