Sarcina si bolile autoimune (2)
Raspunsuri - Pagina 13
Avalon spune:
nu vreau sa fiu categorica, dar chimicalele acelea pentru eliminarea sarcinii te pot tine mai mult in loc decat un curetaj bland care echivaleaza cu o histeroscopie, vorbesc din experienta
nu trebuie sa faci pauza decat un ciclu dupa un asemenea curetaj, apoi poti incepe stimularea
e adevarat insa ca dupa pierderea unei sarcini, indiferent daca e urmata sau nu de curetaj apar dereglari, mie dupa prima sarcina oprita in evolutie la 6 saptamani mi-a venit ciclul ceas la 4 saptamani dupa curetaj, la cea de-a doua insa fiind mai mare sarcina (8 saptamani dupa dezvoltarea embrionului, se vizualizase activitate cardiaca la el) a durat mai mult, cred ca vreo 2 luni pana a venit urmatoarea menstruatie
nu tot ceea ce e experimentat "afara" e si bun neaparat, trebuie sa incerci sa eviti experimentele, mai ales daca nu stii in cat timp se elimina acele substante din corp, in mod sigur dureaza ceva; mai ales trebuie vazut daca sunt substante similare metrotrexatului si sunt mai mult pentru oprirea in evolutie a sarcinilor extrauterine, acelea intr-adevar se elimina foarte greu din corp, parca in 6 luni de zile...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
19+ 

gaba-rema spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Avalon nu vreau sa fiu categorica, dar chimicalele acelea pentru eliminarea sarcinii te pot tine mai mult in loc decat un curetaj bland care echivaleaza cu o histeroscopie, vorbesc din experienta nu trebuie sa faci pauza decat un ciclu dupa un asemenea curetaj, apoi poti incepe stimularea e adevarat insa ca dupa pierderea unei sarcini, indiferent daca e urmata sau nu de curetaj apar dereglari, mie dupa prima sarcina oprita in evolutie la 6 saptamani mi-a venit ciclul ceas la 4 saptamani dupa curetaj, la cea de-a doua insa fiind mai mare sarcina (8 saptamani dupa dezvoltarea embrionului, se vizualizase activitate cardiaca la el) a durat mai mult, cred ca vreo 2 luni pana a venit urmatoarea menstruatie nu tot ceea ce e experimentat "afara" e si bun neaparat, trebuie sa incerci sa eviti experimentele, mai ales daca nu stii in cat timp se elimina acele substante din corp, in mod sigur dureaza ceva; mai ales trebuie vazut daca sunt substante similare metrotrexatului si sunt mai mult pentru oprirea in evolutie a sarcinilor extrauterine, acelea intr-adevar se elimina foarte greu din corp, parca in 6 luni de zile... ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** Avalon 19+ ![]() ![]() |
Nici nu stiu cum sa-ti multumesc Avalon

Nu n- sa iau methrotrexate in nici un caz. Ma gandeam la un antiprogestativ sau o prostaglandina, in zona unica sau de 2 ori in 2 zile consecutive.
Sigur, nu iau absolut nimic fara aprobarea medicului, mai ales ca astea sunt medicamente care se iau doar pe reteta.
Ca daca era sa procedez babeste, luam ricin :) da' nu ma bag nici la asa ceva.
Sunt sigura ca doctorita mea ma va trimite unde trebuie pt.chiretaj (cu vacuum, sper).
Sanatate tie si la bebei!
danny1 spune:
ei,ati plecat in concediu?trezireaaaaaaaa
am printat acu cateva luni un articol in care se zicea ca administrarea heparinei ajuta in sarcina pt cei cu boli auto-imune.rasfoind dum hartiile,l-am regasit dar am uitat sa-l aduc.stiti ceva despre asta.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
mihaele spune:
danny1 iubita si eu am citi pe net undeva dar caut si nu mai gasesc unde ma citit ca se face heparina in boli autoimune mai caut si daca gasesc poztez aricolul. Eu voi face de data asta si heparina poate poate 
Puisori dragalasi
danny1 spune:
of,mihaele bine ca am cu cine vb.ca azi sufar de logoree.
problema e ca acasa uit de toate cand ajung.de aia,slaba speranta .ca ai mei nici sa vb la tel nu ma lasa.
aaaaaa.doct mea a zis ca la 2 sapt dupa ciclu sa iau metylprednison,ca sa mai scad din anticorpi pe cand vrea sa se fixeze sarcina.cred ca si heparina,atunci ar trebui admin.odata cu ovulatia.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
mihaele spune:
danny1 si eu am s aiau medrol sau prednison cu o luna inainte de a incepe tratamentul pt fiv eu voi face heparina cu o zi inainte de ET asta este ultimul fiv pe care al fac si ce va vrea DD
Puisori dragalasi
goldi spune:
Prezenta anticorpilor in sange determina boli autoimune sau manifestari alergice de diverse tipuri,mai mult sau mai putin evidente.
La nivel uterin, in perioada de implantare, acesti anticorpi sau limfocite de diverse categorii, actioneaza printre altele si prin necrozarea endometrului si mai tarziu a placentei si de aceea se recomanda anticoagulante.
Parerea mea este ca tratamenul cu cortizoni trebuie inceput mai devreme de perioada de stimulare sau de implantare, pt ca efectul nu este atat de drastica si vizibil la dozele mici pe care le folosim noi.
Adica, eu am facut asa cum s-a gandit Mihaele, iar heparina din ziua ET.
Chiar daca la FIV-ul acesta nu-mi iese, la fel voi face si la viitorul.
Mihaele, iubita, mai usor de suportata este medrolul, incearca cu el.
Danny, ce-ai mai facut cu IvIg ?

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
mihaele spune:
Goldi iubita te pup si te astept cu vesti ati tin pumni. Tu de care medrol ai louat de 4 mg,1/zi?
Puisori dragalasi
goldi spune:
Eu am inceput cu prednison si apoi l-am inlociut cu medrolul. Si am luat de 16mg
pt ca asa mi s-a dat la punctie (am vazut ca si la alte clinici) si apoi am continuat cu el.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza