Sarcina si bolile autoimune (2)
Raspunsuri - Pagina 11
Avalon spune:
Mihaele
, din cate imi amintesc eu ai si NK foarte mici 5%, imi aduc bine aminte???
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
17+ 

danny1 spune:
ptiuuuuuuuu,cata harnicie pe aici.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
danny1 spune:

eu merg sapt viit l ahomeopata mea.femeie de mil.o sa va dau de veste![]()
mami de
mihaele spune:
Avalon asa este NK 5%ai drepatte dar T este mare si B mic.
Pe buletinul de analize T valoarea procentuala este mai mare iara valaorea absolute T sunt mai mici. Nu mai inteleg nimic!!!
Limfocite B sunt mici si procentual si valaore absoluta.
Offfffff ce va vrea Bunul Dumnezeu cu mine ma obosit ce va fi ramane de vazut.Va pup si va multumsc din tot sufletul pentru tot mergem cu Dumnezeu inainte

Puisori dragalasi
ela2009 spune:
buna feteleor!
Sunt noua pe forum si doar ce am avut un avort spontan la 7 saptamani si sunt cu moralul la pamant. Sunt disperata. Nu pot sa-mi explic de ce s-a intamplat. Mi-am facut toate analizele si sunt bune, dar.......asa a fost sa fie. A mai patit cine de curand? Poate ma ajutati si pe mine. Dupa cat timp pot sa incerc din nou? Care sunt sansele sa mai raman?
goldi spune:
Mihaele, ti-am spus ca nu mai retineam bine, scuza-ma
Stiam ca ti-au iesit niste anticorpi si am presupus ca ai limfocitele B crescute. Inseamna ca esti ca mine, Th1 crescut, dar pe componenta limfocite T.
Retinusem ca ai limf B crescute si de la V Babes ti-au spus sa faci si FAN .Aiurez ?
Inseamna ca bagam tare cu ceaiul verde&co ![]()
Apropo, Avalon, ai baut ceaiul verde si in timpul stimularii ? Ca a inceput sa-mi placa ceaiul si cum mi-e greu sa beau lichide, de-abia gasisem ceva sa-mi convina 
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Avalon spune:
Nu, ceai verde am baut numai pana am inceput tratamentul cateva luni... insa din prima zi de stimulare am baut numai ceai de cretisoara, este cel mai bun pentru endometru, cel putin un litru pe zi.
Mihaele
, uite ca si nenea astia care fac studii se mai contrazic intre ei... oricum, parerea unanima ca ceaiul verde e excelent antioxidant, asa ca eu zic ca si Goldi, ca nu ar fi rau deloc sa bei si tu, mai ales ca te-ai lasat de curand de fumat si ai nevoie de detoxifiere...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
18+ 

mihaele spune:
Avalon, Goldi va multumesc din suflet deci ai trag tare cu ceia verde

Cat ceai verde beti pe zi????
Puisori dragalasi
danny1 spune:
eu am incercat sa beau juma de litru,dar m-a durut stomacul.e adev ca am avut ulcer si poate sunt mai sensibila, dar mi-e frica sa mai incerc.
mami de
iepumic spune:
Mie ceaiul verde in cantitati mai mari de max. 2 cani pe zi imi face o sete ingrozitoare si imi da palpitatii.
Fetelor, de cateva zile simt iar asa o jena la baza gatului, stiti voi, senzatia aia ca iti apasa ceva pe tiroida si te sufoci. TSH-ul mi-a iesit super ok (adica val = 2 ) nu mai departe de acum 3 saptamani. De la ce ar putea fi starea asta, oare de la oboseala? Nu de alta, dar sunt rupta!
Ma gandeam as imi suplimentez de capul meu doza de Euthrox cu jumatate de pastila de 25 mg, adica sa o cresc la 62.5 mg dar nu stiu daca e cel mai inteligent lucru pe care as putea sa il fac...la dr. n-am reusit sa ajung. In plus cica vara nu se creste doza de Euthyrox fiindca oricum tiroida e stimulata de expunerea la soare & co.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.