scutece huggies little swimmers
Buna.
Stie cineva de unde as putea sa umpar scutece in acestea?
Multumesc anticipat.
Criss de Alessia si Andrada
Raspunsuri
Happiness_4_us spune:
Eu am cumparat anul trecut din Careffour Baneasa.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
andicu spune:
Buna.
De la Carrefour sau Real. Eu acolo am vazut. Sunt pachete cu 4 sau 5 bucati. Nu sunt sigura cate exact, nu am luat pana acum, doar am vazut ca exista si am mai auzit de la alte mamici ca folosesc.
Noi avem slip cu pampers inclus, doar ca anul asta o sa le incerc si eu, ca sunt mai usor de schimbat.
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
luny spune:
am auzit ca si la TCM ar exista ceva similar, insa mult mai convenabil la pret...chiar, stie cineva daca alte optiuni decat Huggies exista?..si la ce preturi?
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
crissandrada spune:
Sora mea a fost in Carrefour in Bucuresti dar nu stiu in care si nu aveau aceasta marca de pampers. Oare nu au bagat inca?
Criss de Alessia si Andrada
chinabulina spune:
trage o fuga in Real in Bacau, ca acum 2 zile aveau. si in Metro aveau, am vazut eu recent.
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny am auzit ca si la TCM ar exista ceva similar, insa mult mai convenabil la pret...chiar, stie cineva daca alte optiuni decat Huggies exista?..si la ce preturi? Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
da. la DM in real sunt la jumatate de pret fata de huggies dar sunt intr-o singura culoare, fara desene pe ele.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
doradora spune:
anul trecut au fost tare proaste, spre deosebire de acum 2 ani. li se desprindeau straturile unul cate unul, incepand cu cel exterior.
sunt pachete ceva mai mari, de peste 10 bucati. noi am luat de la carrefour.