Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Aaa, am uitat, Aly, i le-am spalat o bucata buna cu dermalin pana m-am enervat ca nu scoate petele de nici o culoare si raman hainele scortoase, asa ca am folosit si vanish pt pete. este excelent ca la cum mananca a mea, hainele albe nu mai erau albe.

Sabina, mamica de strumfa Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy, da, m-am hotarat sa vand scaunul, ma enerva ca se scoteau f greu centurile de siguranta cand vroiam sa-l spal si nu stiu de ce dar n-aveam incredere sa o las pe Carla singura in el, nici legata. Mi se parea ca se misca prea tare din balamale. Paranoia

Nerantula, va pregatiti de concediu

Hainele Carlei le spal singure cu Ariel si uneori adaug si Lenor. Asa le-am spalat de la inceput, doar ca nu adaugam defel balsam si le clateam in 2 ape. Acum m-am levenit

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

klemi si noi am avut zile cu kaka super moale, dat numai orez si apoi super tare, renuntat la orez si iar kk....si tot asa
tot de la dinti ni s-a spus si noua....desi noi n-avem..."neam".
sper sa treaca...sasha si-acum la 3 zile mai baga niste kk...apa.
pupam fata sa treaca...si inca 10 dela sasha pt printesa.
ce vrei, baietu' isi facu sperante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Anca, da, mai avem vreo 2 saptamani si plecam .. si am ramas in pana cu asigurarea, ca cei de la Generali nu fac pentru bebelusi sub 1 an.
Imi pare rau sa aud ca mananca atat de putin Carla, te inteleg atat de bine, dar poate e si de la caldura ... sau dintisori?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nerantula, cine stie ... oricum, m-am resemnat.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Are cineva o lista de chestii necesare lui bb pentru vacanta? Eu acum m-am apucat de una, ca la facutul bagajelor sigur uit cate ceva important, insa mi-ar prinde bine si ceva inspiratie extra ...

Miruna, tu de unde ai luat costumul cu protectie UV pentru Dimitri?
Cum mai sunteti voi cu diversificarea?

Oana, dar Davidutzu, cum mai papa?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nerantula, iti trimit daca vrei ultima lista cu ce am luat lui David la mare.Dar au fost 2 nopti doar...si oricum au fost destule lucruri ca nu le-a purtat pe toate.Dar ..orientativ.Si nu include mancarea...
Davidutu e in greva de legume...iaurtelul merge cel mai bine acum si oarecum fructele.Asa merge sa manance si 100 ml.Masa de pranz nu mai merge de cateva zile dar ne dam pe brazda.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Oana, as vrea sa-mi trimiti lista ta, multumesc!
La noi fructele merg putin mai greu, nu le nimeresc intotdeauna, ba nu e ora potrivita, ba nu e gustul ... mananca undeva intre 50 si 120 ml, cel mai des 90-100. La legume stam ceva mai bine, adica mananca in fiecare zi cam 120ml, daca nu gresesc cu ceva. Cerealele de seara au ramas intre 60 si 80ml.

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

va multumesc mult pentru sustinere
lumi, laureta, cuscra

daca nikoliciu se trateaza de una de alta cu house, eu m-am tratat aseara cu sex, totul despre sex si mi-a facut bine, desi nu sunt la fel de bogata ca tipele, nici in NY nu stau dar....

ratonsky sorry de masina, dar se repara tu sa fii sanatoasa, sa aiba putzoiul pe cine trezi toata noapte

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Helau, helau,

Ce faceti? Toata lumea bine? Vine weekendul!!!!!!!!!!!

Noi maine avem botezul. De-abia astept. Nu va fi niciun stres cu cine stie ce pregatiri pt ca va fi acasa, doar membrii familiei fff apropiati si fara tambalau pt ca nasii sunt pastorul si sotia, oameni linistiti. Vom fi crestinati, asta e important.

De cand a dat mai rau caldura fi-miu a inceput sa pape cam prost, cam 75ml-100ml maxim, seara refuza cam orice in afara iaurtului.
azi vreau sa ii fac orez cu lapte, poate asa mananca.

Am pus si eu doua filmulete cu Noah mergand in picioare si ridicandu-se frumusel de canapea. Ce imi place la filmul 2 este ca sta in picioare si daca ii cade jucaria se apleaca frumusel sutinanduse doar cu o mana, o ridica, apoi se ridica la loc, nu se arunca asa ca bolovanul. Cresc cu o viteza ametitoare, ce mai.

Citesc si eu si revin, inainte sa iesim p'afara.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki )

Mergi la inceput