Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Mai fetlor, nu pot tine pasul cu voi. Am reusit totusi sa citesc ultimile 3 capitole.

Felicitari lui Gruia. A inceput sa manance solide!. Sa stii Nerantula ca nici al meu nu e fan cereale. Mananca numai de la Novalac si pe cele cu piersici de la Humana.

Mi am adus aminte de fier. Desi Mihai mananca ou, spanac, carne, i am facut o hemoleucograma si se pare ca duce lipsa de fier (9 fata de minim 11). Ii fac tratament 20 pic pe zi timp de 3 luni. Dr zicea ca se poate vedea lipsa de fier si in modul urmator: palma ta langa urechea copilului; daca e urechea mai palida inseamana ca are carenta de fier; ceea ce e f adevarat, pt ca mie mi se parea ca e mai palid copilul, dar am crezut ca de la soare s a mai inchis pielea, de mama denaturata si neinformata .

Imi pare rau ca nu pot sa ajung la intalnirea din IOR; in we nu faceti? Ca m am uitat we trecut de mi s a lungit gatul dupa mamici cu gemeni, dar nimica, nimicuta.

Va salut si sper sa am mai mult timp sa va citesc.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Eva sa iti traiasca puiul si sa va bucurati de el. Petrecere frumoasa! Imi pare rau ca nu iti vad puiul in filmulete, de la job nu am acces la anumite situri.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

klemi si noi am avut zile cu kaka super moale, dat numai orez si apoi super tare, renuntat la orez si iar kk....si tot asa
tot de la dinti ni s-a spus si noua....desi noi n-avem..."neam".
sper sa treaca...sasha si-acum la 3 zile mai baga niste kk...apa.
pupam fata sa treaca...si inca 10 dela sasha pt printesa.
ce vrei, baietu' isi facu sperante.

carla,mami de putoiu sasha

multumim ptr. raspuns, ideea este ca noi nu avem nici o treaba cu orezul, am incercat eu de vre-o cateva ori...dar ce sa vezi....nimic, incerc cu ceai in continuare si am mai auzit de smecta, cica ar da roade.....pe mine ma ingrijoreaza sa nu fie altceva
si noi il pupam pe sasha dar un pic mai ce vrei suntem fete....asteptam sa ni se faca curte..

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Nerantula eu fac la Allianz cand stiu data intoarcerii, ca vrem sa mai stam o sapt la cumnatu'. Eu o fac online, aici https://www.allianzdirect.ro/asigurare/inceput.html
Eva scump foc!Al meu se arunca, ca bolovanul inainte...merge tinut de subtiori dar nu asa calm ca Noah el vrea sa o ia la fuga...noi la vorbit stam fff bine, pricepe pisica, catelu',tigru'.Petrecere frumoasa maine
Alina ma bucur ca mai intri!!

Fetele , cum sa prepar fasole verde congelata pt Lucas????

www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">http://www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

daaaa
fimea de doua zile zice BA-BA, BA-BA, etc. deci pana acum avem tata si baba. hai ca tata am inteles cine-i. dar baba?

Lucutta nici Elena nu merge in 4 labe. se ridica in fund singura f rar. in rest trebuie rezistenta pe picioare. se dezechilibreaza destul de des din fundulet si se rastoarna. si o luam de la capat.

Babytza, felicitari pt minunata culoare.

pupam Gogosarul sa treaca vanataile

Anca, si Elena asta noapte pe la 3.00 avea chef de conversatie. s-a trezit si palavragea de una singura in patut. foarte fain noul scaun. sa aveti pofta in el.

hainutele Elenei le spal separat cu ariel, fara balsam si clatire dubla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Aly, pupicei lui Sebi, ce mult a crescut!!!!! Si s-a schimbat, e baiat mare!!! Wow, 6 dintzoci? Te capseaza de?

Ratonelu, bine ca ai scapat teafara!!! Ce scumpete de politzai, mor dupa ei cum fac ce fac si il dau "pe galben"OOOOffff!!!

Joy, nu am emotii aproape deloc, cum spuneam sunt cretina si senina. Cand o sa ajungem acolo o sa ma ia o melancolie... ma cunosc, dar acu ma gandesc la acest nou inceput cu placere.
Imi place de Sofia ce precauta e, la noi nu se poate sa coboare asa usor fara sa se loveasca, patul are niste tablii orizontale laterale destul de late, din lemn, de jur imprejur. S-ar cam invineti.

Nerantula, unde plecati? La pe taramuri straineze?

Laureta
, te pup.

Ada
, sanatate puilor!!!

Preety, ce nazdravana ai tu. Si fi-miu escaladeaza perne, paturi, nu marge cu baricade din astea, tot ajunge in marginea patului. Doar ca ramane acolo atarnat, se gandeste: ma arunc sau nu? Pana acum nu a avut niciun gand din acesta.
Seara am inceput sa ma culc si eu mai tarziu, il adorm la noi, apoi il ducem la el in patut sa nu cada cumva si cand mergem si noi la nani il luam cu noi...Aventuri...ma gandesc ce bine era cand era mic, unde il puneam acolo statea, si atunci vroiam sa creasca...sa mearga...

iesim la plimbare, s-a facut ff fain.

Weekend placut tuturor!!!

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

iepurila si al meu zice BABA dar mai ales BATETE, BABAUTA eu am o banuiala cine este

pofta buna carlamica

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nerantula eu am vazut astazi costum de protectie UV la Mini Prix in Romana. Eu le-am luat in decursul anilor din strainatate dar anul trecut am vazut si la Next aici in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Miruna, multumesc!
Eva, mergem pana aici, in vecini, la Albena
Bitza , am facut la Omniasig pana la urma
Oana

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta15 spune:

buna, fetelor!
am intrat si eu dupa o absenta mai lunga..ma mai primiti?
Alex are doi dintoci care au iesit amandoi odata si mai urmeaza(cred) inca doi si tot amandoi odata. Nu mai vrea sa mai manance mai nimic din cauza lor. acum l-am culcat aproape nemancat. atat ca a mancat la masa de la 13 aproape tot castronul de supa
Voi ce mai faceti, cum sunt bebeii? faceti-mi si mie un rezumat ca nu am timp sa recuperez ce ati scris intr-o luna.

Mergi la inceput