Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 16
aly_c20 spune:
Hiii
Laureta, Carla, Laura, Gabi, Roxana, Anca
.
Gabi, fericito, 10 ore
?eu de as dormi macar 5 ore legat
. Vezi, Lucas nu adoarme singur dar te lasa sa te odihnesti
.
un
ic pentru zambaret!
Anca, multa sanatate si sa speram ca, Carla nu va lua de la tine.
Carla, bine ca esti u teafara.
Mamici, am si eu2 intrebari; 1.voi ati inceput sa spalati hainele bebeilor cu ale voastre? 2.cate picaturi de vit D3 dati, la fel ca si vigantol-ul?
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade
anca81 spune:
Denisa, mda, cunosc papatul centurilor, si Carla face acelasi lucru, dar nu le-am scos, totusi mi-e teama sa o lasa fara, ea e foarte agitata si sare mereu in scaun. Multumesc mult pentru review, de abia astept sa ajunga ![]()
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
sabinel spune:
neata la amiaza!
aly, eu doar in prima luna i le-am spalat separat si dupa le-am bagat cu ale noastre, detergent normal, balsam la fel. n-au fost probleme. cat despre vigantol, noi am gasit in famacii. tot 2 picaturi.
_
nasterea strumfitei mele; piticania creste
preety spune:
Aly ne-a zis pediatra ca vitamina D3 se da la fel ca vigantolul... dar se gaseste si vigantol in reteaua helpnet...
ref rufe eu le spal separat... dar cu detergent si balsam de-al nostru...
Ratonelu si eu am pus acum fata pe jos si a dat cu capu in toate alea. plus ca eu stau la calc pe un fotoliu si ea e langa fotoliu si trage de huse... are toate alea intinse pe jos da nu se deslipeste de husele astea...
Ref scaun de masa, draga Denisa, daca o las pe Sorina dezlegata e pe gresie... aluneca pe sub tavita... legata vad ca mai sta dar deja se ridica cu picioarele pe scaun, intr-un fel si le trage sub ea, deci nu mai e mult pana o lua-o la vale si din curele... (am alt tip de scaun).
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
babytza spune:
Aly eu le spal cu ale noastre de cateva luni , iar vigantol 2 pic/zi.
Anca uf, iar greva foamei ![]()
Ada ce faci la coafor ???
Schimbi paru ???? 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
ratonelu spune:
ada, ce faci domle la coafor?
anca....imi pare rau...nu stiu ce sa zic. doct ce zice?
si sasha....poa sa aiba 100jucarii legate de carucior...ca tot sa manance centurile e sing ocupatie.
noi la fel precum sabinel...ma rog...poate vreo 2 luni le-am spalat separat....
oricum...am grija sa nu pun prosopae de bucatarie sau altceva de genul asta.doar cu lucrurile bune, imbracate o data.
scaun de masa- ne-am luat de la miniblue..cu 170 de ron...se aplica pe orice scaun normal cu spatar...si e superrr....!!!! mai ales daca pleci...il poti strange...ca o cutie mai maricica.
kllemi spune:
buna fetele hop si noi, dupa trei zile de detentie.....nu mai suportam,....vrem afara, in sfarsit cica asta e ultima zi, de maine sa te ti,
nu mai stiu ce sa mai cred..bb al meu face in continuare, kk mai mult apa, de fapt ce zic eu mai mult, face direct apa, i-am dat ceai de menta si nu a facut o zi intreaga, m-am gandit sa nu o inchege prea mult si am renuntat
a doua zi a facut unul normal (ma rog, mai moale) si unul apa,
initial am zis ca este de la boala, dar a cam trecut si tot asa.......am sunat-o pe asistenta si mi-a zis ca s-ar putea sa fie de la dinti....ieri sincera sa fiu parca am vazut ceva putin alb in partea de sus si nu mai puteam de bucurie.......azi nu am mai vazut nimic
si a facut iar moale.......
de la ce poate sa fie, va rog care stie ce ar putea sa fie, sa imi spuna si mie......
toate bobocimea
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
gaia.nevia spune:
Eee... Ce sa fac, ma stresez departe de copil
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
andy.p spune:
Aly eu inca spal hainele fetei separat de ale noastre,dar cu detergent de-al nostru...D3 la fel 2 pic pe zi.
Anca so schimbi scaunul?Arata super cel de la Chicco.Sa-l foloseasca sanatoasa si sa manance cat mai mult.
Nici pe Alexia nu o pot lasa nelegata..asa culege-o sigur de pe jos,se intoarce ,mananca centurile,plus ca perdeaua e in spatele scaunului tre sa o trag ca altfel se infasoara in ea![]()
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Nerantula spune:
La ce companie de asigurari si in ce conditii faceti asigurarea de calatorie bebelusilor, daca plecati in afara tarii?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade