Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

tatonelul offf am vrut sa-ti zic si eu ca mi pare rau de accident.Cred ca te-ai speriat rau...asa de imbecil se conduce ..dar parca nu asa de rau ca in tarile arabe...cine a fost stie despre ce vorbescNU SE RESPECTA NICI UN SEMN DE CIRCULATIE.Intram in intersectie acolo inchinandu ma sa scap vie.HORRIBLE!!!
Bine ca nu a fost mai rau...si ca tu esti ok, fieratania se face ea...pardon EL LIMO...:)

Ramo e bine, am petrecut ieri apx toata ziua impreuna pe la mine acasa si pe langa casa...astep[t de 2 zile un curier sa-mi aduca noul scaun de masina al Karinei...si cred ca nu gaseste Romania pe harta, ca vine din tarile calde cred

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

RATONELUL eu iti voi zice tatonelul DAA??

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna fetelor
Noi inca va citim cand putem si ne bucuram pt voi sau va impartasim supararea atunci cand e cazul ... dar de scris.....

Crestem mari si voinici, ne bucuram de soare si va asteptam la mare

pupam boboceii si mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Ratonelu sa vezi ce speriata ma trezesc sa nu fie muncitorii pe schela si sa se uite pe geam la mine bartbatu' imi zice sa trag draperiile, da eu nu ca-s de alea de nu trece pic de lumina si eu vreau sa-mi bata soarele-n geam dimineata!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ratonelu, lapte 200 ml, fructe cam 100, legume & carne 0, cereale fff. putin. Asta e ratia zilnica.

Aly, am vazut puiul milkaholic. tunsuliciul.

Gagici, are cineva scaunul de masa Chicco Happy Snack? Adica www.mothercare.com/Chicco-Happy-Snack-Highchair-Candy/dp/B001F4T9FW/sr=1-21/qid=1243588660/ref=sr_1_21/275-1582732-9339928?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44567031&mcb=core" target="_blank">acesta.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Gagici, are cineva scaunul de masa Chicco Happy Snack? Adica www.mothercare.com/Chicco-Happy-Snack-Highchair-Candy/dp/B001F4T9FW/sr=1-21/qid=1243588660/ref=sr_1_21/275-1582732-9339928?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44567031&mcb=core" target="_blank">acesta.

Piti mic se face mare

noi avem !!!!!
suntem multumiti!!!altceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Sunt pe tel la coafor. Radu a adormit in sfarsit , i-a pocnit si un dinte...
Babymom, merci. Spune-mi te rog, merge sa-i dau si eurespal? Ambroxol 20pic (10dim,10seara) si euresp la pranz 5ml? N-a facut urat de la tantum, i-l scot diseara dk nu e mai bine...
Sunt varza

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

denisa...nu fiti puturosi, deaaa??? mai si scrieti
nikolici, n-am fost in tarile arabe..
si...sa nu se mai inatmpla...treaba cu exprimarea...fieratanie vs el limo...ce...ti s epare ca am oltcit?
(apropos...mi-am luat permisu in 2001, am facut credit si mi-am luat...oltcit )
V-AM VAZUT! ATI INCEPUT SA RADETI! TOATE!!!!

mi-oi zice cum oi vrea...dar bagi si tu un miel, ceva...dea? un cadou acolo ..de botez.
vei, fac orice sa primesc si eu un cadou....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Merci Denisa

E suficient de solid? Se curata usor? Sta bine bebe Edwin in el? Stiu ca nu e reglabil pe inaltime si sunt curioasa daca scaunul meu din care ii dau Carlei sa manance va fi OK daca nu se poate ajusta

Mey pe mine m-a apucat si mi-am vandut scaunul de masa asa ca acum l-am gasit pe asta la my kids . ro la 295 ron si l-am comandat, vine maine. Pe alte site-uri sare de 400 ron.

Ada, si eu am bagat-o pe Carla pe Eurespal de dimineata, 2 x 2.5 ml/zi, a luat tusea de la mine . Vrem poze cu mamica coafata

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca81

E suficient de solid? Se curata usor? Sta bine bebe Edwin in el? Stiu ca nu e reglabil pe inaltime si sunt curioasa daca scaunul meu din care ii dau Carlei sa manance va fi OK daca nu se poate ajusta

Piti mic se face mare

E destul de solid - eu am incredere in el - eu il las pe Edwin in scaun sa se si joace, nu numai cand papa si nu il supraveghez - si nu ii pun centurile - le-am scos ca le manca bb. Totul e detasabil - husa, tava, sac - si se scoate foarte usor , deci se spala foarte usor.
Eu stau pe un scaun normal si ii dau sa pape si ne descurcam de minune, nu avem nevoie sa fie ajustabil pe verticala.
Noi tot cu 290 ron l-am luat la promotie de Craciun

Sper sa fiti si voi la fel de multumite de el cat suntem si noi.
Sa il folositi sanatoase si sa papati muult in el.

Ratonelu - suntem foarte puturosi, recunosc.

Mergi la inceput